ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΟΧΙ ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΝΕΑ - ΑΝΩ Η ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΣΛΑΒΟΥΣ. ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΘΕΤΟ.

ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ;

ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΣ ΑΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΓΡΑΦΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ; ΤΟΣΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΙΑ; ΑΣΤΟΧΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ανθελληνικό παραλήρημα του τούρκου πρωθυπουργού: Το Αιγαίο δεν είναι ελληνικό – «Γκρίζες ζώνες» 132 βραχονησίδες


"Βόμβα" μεγατόνων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις έριξε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ υποστηρίζοντας ότι το καθεστώς στο Αιγαίο τελεί υπό αμφισβήτηση.

Συγκεκριμένα, ο Γιλντιρίμ απαντώντας σε ερώτηση της αντιπολίτευσης για «τα 18 «υπό ελληνική κατοχή» νησιά του Αιγαίου και για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης» και στην κατηγορία του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος ότι η τουρκική Κυβέρνηση έχει “δωρίσει” στην Ελλάδα νησιά του Αιγαίου, ο Γιλντιρίμ απάντησε ότι υπάρχει ένα “γκρίζο καθεστώς” όσον αφορά 132 βραχονησίδες στο Αιγαίο, ενώ επικαλέστηκε την κρίση των Ιμίων ως ενδεικτική των προθέσεων της Τουρκίας.

«Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής μας ούτε ένα πετραδάκι δεν αφήσαμε να φύγει από τα νησιά του Αιγαίου. Η πρώτη διαμάχη για τα νησιά του Αιγαίου ήταν στην κρίση των Ιμίων και τότε η Τουρκία έδειξε ξεκάθαρα τη θέση της σε αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Το Αιγαίο δεν είναι ούτε ελληνική ούτε τουρκική λίμνη», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Το Αιγαίο δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης, το Αιγαίο είναι μία θάλασσα σημαντική, ώστε να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Γι’ αυτό θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί προκειμένου να μην ζημιωθούν ούτε στο ελάχιστο τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας. Η Τουρκία δεν είναι μία χώρα που θα αφήσει κάτι αναπάντητο. Αυτό ας το γνωρίζουν όλοι!».

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, όμως, δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Συνέχισε τις προκλήσεις και υπεραμύνθηκε της τροποποίησης της Συνθήκης της Λωζάννης, επειδή η Ελλάδα -όπως είπε- δεν την εφαρμόζει σωστά στη μειονότητα της Δυτικής Θράκης.

«Παρόλο που τα δικαιώματα των ομοεθνών μας καθορίζονται ξεκάθαρα στη Συνθήκη της Λωζάννης, η Ελλάδα αποφεύγει να τα εφαρμόσει. Δεν επιτρέπει ούτε ακόμη και τη χρήση της λέξης “Τούρκος”, δεν επιτρέπει τον αυτο-καθορισμό της ταυτότητάς τους, δεν επιτρέπει την εκλογή μουφτήδων», είπε στη Βουλή και αποκρούοντας τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τη στάση του Προέδρου Ερντογάν κατά την επίσκεψη του στην Ελλάδα, ο Γιλντιρίμ ανέφερε: «Επομένως, πού είναι το λάθος να λέμε σε μία χώρα που δεν εφαρμόζει μία συνθήκη κατά γράμμα ούτε στο …σπίτι της, ότι πρέπει αυτή να αλλάξει; Αυτό σημαίνει εθνική στάση/ευθύνη».

Πηγή: ant1news.gr και real.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΕΡΛΑΙΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΑΙ;  
ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΓΚΙΛΝΤΙΡΙΜ ΟΤΙ Η ΛΩΖΑΝΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ Η ΛΩΖΑΝΗ. ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"