ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Το «Βόρεια» πήγε περίπατο και ο Ζάεφ κάνει καμπάνια με «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα


«Ας πουμε ΝΑΙ, για το μελλον της Μακεδονιας»

Το «Βόρεια» πήγε περίπατο και ο Ζάεφ κάνει καμπάνια με «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα 

Μπορεί η κυβέρνηση να προσπαθεί να πείσει πως η συμφωνία για το Σκοπιανό είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας, οι εξελίξεις, όμως, για ακόμα μία φορά την προσπερνούν.


Για του λόγου το αληθές η καμπάνια που ξεκινά ο Ζόραν Ζάεφ, αποδεικνύει πως το «Βόρεια» της νέας ονομασίας της πΓΔΜ πάει περίπατο και έρχονται τα πανηγύρια για την αναγνώριση «μακεδονικής» γλώσσας και ταυτότητας!

Τα πανηγύρια του Ζάεφ

Το σύνθημα που επιχειρεί να στείλει ο Ζάεφ είναι ότι με το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα και την έγκριση της συμφωνίας, οι πολίτες της χώρας του κατοχυρώνουν και προωθούν διεθνώς την «Μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα και μάλιστα erga omnes.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ενώ μάλιστα ο ίδιος βρισκόταν για διακοπές στην Χαλκιδική, γράφει:
«Η Μακεδονική γλώσσα και οι πολίτες – προστατεύονται και ενισχύθηκαν, η Μακεδονική Ταυτότητα είναι erga omnes.
Η επίσημη γλώσσα της χώρας μας είναι Μακεδονική και αυτή θα είναι σαν όλες τις γλώσσες του κόσμου. Η γλώσσα μας θα χρησιμοποιείται ελεύθερα παντού, σε ΟΗΕ, ΝΑΤΟ και Ε.Ε., σε όλους τους επίσημους οργανισμούς και σε φόρουμ.
Επιλέξαμε το μέλλον με περισσότερη ελπίδα και ευημερία για όλους! Έχουμε μια ιστορική λύση, με την οποία ενισχύουμε την Μακεδονική Ταυτότητα!
Η συμφωνία αυτή θα επιβεβαιώσει και θα ενισχύσει τη Μακεδονική εθνική και πολιτιστική ταυτότητα, μια για πάντα.
Ας πούμε ΝΑΙ, για το μέλλον της Μακεδονίας»!
Μπορεί ο Ζόραν Ζάεφ, λοιπόν να προσπαθεί να εμφανιστεί ως τηρητής της συμφωνίας, η χρήση του όρου Μακεδονία, όμως, φανερώνει πως το erga omnes μαζί με τον γεωγραφικό προσδιορισμό πάει περίπατο.

Τα μπάνια του στην Χαλκιδική έκανε ο Ζάεφ

Όλα αυτά μάλιστα την ώρα που ο Σκοπιανός πρωθυπουργός βρισκόταν σε ελληνικό έδαφος για διακοπές και συγκεκριμένα στην Χαλκιδική.
Όπως μετέδωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός του κράτους των Σκοπίων μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και μετά των συζύγων τους διανυκτέρευσαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Χαλκιδική.
Η είσοδος του κομβόι στη χώρα μας έγινε μέσω του τελωνείου των Ευζώνων, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΖΙΑ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΗΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΝΔΟΤΙΚΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΙΩΝΙΩΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"