ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

"Καθαρά χέρια" στο δημόσιο

"Καθαρά χέρια" στο δημόσιοΚαθαρά χέρια στο δημόσιο
"Καθαρά χέρια" στο δημόσιο
Σχέδιο κάθαρσης στο δημόσιο βάζει μπροστά η κυβέρνηση, ετοιμάζοντας ακόμη και εφόδους των επιθεωρητών-ελεγκτών σε διάφορους φορείς, αλλά και καμπάνες για όσους προϊσταμένους καλύπτουν τα παραπτώματα υπαλλήλων.
Φύλλο και φτερό θα γίνουν το επόμενο διάστημα οι προσωπικοί φάκελοι των δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου άμεσα να εντοπιστούν όσοι έχουν δηλώσει πλαστά προσόντα για την πρόσληψή τους, καθώς και επίορκοι για τους οποίους δεν έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες.
Στόχος είναι οι υπάλληλοι αυτοί να απομακρυνθούν με ταχείες διαδικασίες στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης να κατευνάσει την τρόικα, η οποία είναι έτοιμη να επανέλθει με το τελεσίγραφο των απολύσεων λόγω των καθυστερήσεων στον περιορισμό του προσωπικού των δημόσιων φορέων.

Πηγή: Τα Νέα και Εnikos.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΦΙΑ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"