ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΧΕΔΙΟ Β ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΡΣ ΦΕΛΝΤ

Το «σχέδιο Β» κερδίζει έδαφος
Το ΔΝΤ προβλέπει εκτίναξη του δημοσίου χρέους της Ελλάδας στο 189,1% του ΑΕΠ
Με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να εκτιμά ότι το δημόσιο χρέος της Ελλάδας θα εκτιναχθεί στο 189,1% του ΑΕΠ το 2012 και θα υποχωρήσει μόλις στο 165,6% το 2015, το γερμανικής έμπνευσης σχέδιο για μια ελεγχόμενη χρεοκοπία εντός της Ευρωζώνης κερδίζει έδαφος.
Ο κ. Λαρς Φελντ, ένας από τους «σοφούς» συμβούλους της γερμανικής κυβέρνησης, δήλωσε ότι το συμβούλιο εμπειρογνωμόνων προτείνει να μεταφερθούν τα χρέη της Ελλάδας προς τα κράτη-μέλη και τους ιδιώτες πιστωτές, στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF). Ως αντάλλαγμα θα λάβουν όλοι οι πιστωτές νέα υψηλής πιστοληπτικής αξιολόγησης ομόλογα από το Ταμείο, αλλά στο ήμισυ της ονομαστικής αξίας των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν.
Χρεοκοπία και παραμονή στο ευρώ βλέπει και η Fitch. Ωστόσο, το «σχέδιο Β» έχει ακόμη πολλά αδιευκρίνιστα σημεία, όπως το σε ποιο βαθμό και με ποιους όρους θα συνεχιστεί η χρηματοδότηση της Ελλάδας και του τραπεζικού συστήματος, καθώς και πολλές αβεβαιότητες, όπως οι ενδεχόμενες επιπτώσεις στις άλλες χώρες της Ευρωζώνης.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"