ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Financial Times: Η Ευρώπη πρέπει να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ

Τι αναφέρει η εφημερίδα σε άρθρο γνώμης

Financial Times: Η Ευρώπη πρέπει να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ

Financial Times: Η Ευρώπη πρέπει να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ
 
Η Ευρώπη πρέπει να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ, καθώς το κόστος μίας εξόδου της χώρας θα ήταν πολύ μεγάλο και για την ίδια, τονίζει η εφημερίδα Financial Times σε άρθρο γνώμης της.

Με τίτλο: «Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν είναι ένα ρίσκο που αξίζει τον κόπο» και υπότιτλο: «Η Ευρώπη θα μπορούσε να αντέξει το Grexit, αλλά με ένα τεράστιο κόστος μακροπρόθεσμα», η εφημερίδα τονίζει ότι η κακόηχη λέξη Grexit δεν θα έπρεπε να έχει επινοηθεί ποτέ. «Περισσότερο από μία συμβατική χρεοκοπία, η απόφαση για έξοδο από ένα νόμισμα προσομοιάζει με την ανατροπή των κανόνων του παιχνιδιού» σημειώνει, προσθέτοντας ότι κάτι τέτοιο συνέβη μόνο σε στιγμές ιστορικής αποτυχίας, όπως όταν η Γερμανία της Βαϊμάρης εγκατέλειψε το παλιό μάρκο.

«Μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, η ανυποχώρητη στάση των ηγετών του έχει οδηγήσει σε περισσότερη συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Αυτό δεν είναι μόνο μία απειλή για να ευθυγραμμισθεί η Αθήνα», σημειώνει η εφημερίδα, προσθέτοντας ότι πολλοί Ευρωπαίοι (περιλαμβανομένων των περισσότερων Γερμανών) θα προτιμούσαν να επιστρέψει η Ελλάδα στη δραχμή. Και το κάνουν αυτό, με τη φανερή εμπιστοσύνη ότι δεν θα προκαλούνταν μία υπαρξιακή κρίση για την Ευρώπη.

«Υπάρχουν φωνές, πέραν της Αθήνας, που βλέπουν τώρα την έξοδο της Αθήνας από το ευρώ ως τον καλύτερο τρόπο για να αποκατασταθεί η μοίρα της Ελλάδας» αναφέρει το άρθρο, προσθέτοντας ότι είναι λάθος αυτή η απερίσκεπτη θέση. «Αντί να πυροδοτήσει μία νέα εξαγωγική οικονομία, το Grexit θα παρέτεινε την περίοδο της σύνθλιψης του βιοτικού επιπέδου (της Ελλάδας) και της μετανάστευσης», σημειώνει.

«Ο εφησυχασμός της Ευρώπης είναι ακόμη περισσότερο ακατανόητος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 98% μίας μεγάλης οικονομίας μπορεί να προστατευθεί από την αποτυχία μίας μικρής οικονομίας και ορισμένοι θα καλωσόριζαν την αποχώρηση ενός συχνού ταραχοποιού. Αλλά, ένας τέτοιος ωφελιμιστικός υπολογισμός παραβλέπει την ουσία. Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη θα υφίστατο βαρύ πλήγμα: η αναπόφευκτη ελληνική χρεοκοπία θα αποθάρρυνε τους ψηφοφόρους στις πλουσιότερες χώρες από το να βοηθήσουν ξανά στο μέλλον τους γείτονές τους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Δεν θα είχε μεγάλη σημασία πώς η Ευρώπη θα άντεχε την άμεση καταιγίδα. Η εικόνα μίας χώρα που θα έφευγε θα καθιστούσε νοητό ότι ήταν έως τότε αδιανόητο», σημειώνει η εφημερίδα και καταλήγει: «Η έξοδος από το ενιαίο νόμισμα αποτελεί το είδος «του άγνωστου άγνωστου», έναντι του οποίου δεν μπορούν να προετοιμασθούν επαρκώς ούτε οι αγορές ούτε οι πολιτικοί. Το ευρωπαϊκό σχέδιο θα υφίστατο το πρώτο σοβαρό πλήγμα από τη δεκαετία του '50. Ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι η Ελλάδα ή πόσο απογοητεύουν οι ηγέτες της, είναι πολύ καλύτερο για την Ευρώπη να κρατήσει την Αθήνα στο "μαντρί"».
 
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Mensa: Τα χαρισματικά παιδιά υφίστανται σχολικό εκφοβισμό

Mensa: Τα χαρισματικά παιδιά υφίστανται σχολικό εκφοβισμό




Περιθωριοποίηση, εκφοβισμό, λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία. Τα φαινόμενα αυτά φαίνεται πως είναι καθημερινότητα για την πλειονότητα των χαρισματικών παιδιών, καταγγέλλει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, υπεύθυνος του τομέα χαρισματικών παιδιών της ελληνικής Mensa και δημιουργός των πρώτων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα παιδιά αυτά.
«Είναι τρομακτικό να ακούω περισσότερα από 20 παιδιά, από τα 25 που έχω στην τάξη, ηλικίας 8-12 ετών, να μου διηγούνται περιστατικά σχολικού εκφοβισμού, απλά και μόνο επειδή δεν έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες δραστηριότητες με τα υπόλοιπα παιδιά, επειδή κάνουν ερωτήσεις μέσα στην τάξη, γιατί θέλουν να μάθουν, γιατί δεν καλύπτονται από όσα ακούν» επισημαίνει.
«Τα χαρισματικά παιδιά είναι μία μειοψηφία και η πλειοψηφία τούς επιβάλλεται αυτή τη στιγμή. Έχουμε ξεχάσει ότι η δημοκρατία δεν είναι μόνο να υπερισχύει η γνώμη της πλειοψηφίας, αλλά είναι και η διασφάλιση των δικαιωμάτων της μειοψηφίας. Όταν η πλειοψηφία που απαρτίζει την κοινωνία βλέπει κάτι διαφορετικό, κάτι καινοτόμο, κάτι που θα αλλάξει αυτή την κατάσταση ισορροπίας και θα χρειαστεί να βρεθεί μια άλλη κατάσταση ισορροπίας, τότε τρομάζει» προσθέτει.
Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει προσαρμοσμένη εκπαίδευση στην Ελλάδα, όχι μόνο για τα χαρισματικά παιδιά, αλλά για όποιον μαθητή τη χρειαστεί. «Το ζητούμενο είναι να δούμε πόσα παιδιά έχουν ανάγκη από προσαρμοσμένη εκπαίδευση, είτε έχουν υψηλή αντιληπτική ικανότητα, είτε δεν έχουν. Αν μπορούν να αποκομίσουν πράγματα από μια εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους, να είναι διαθεματική, να έχει εμπλουτισμό της ύλης, τότε πρέπει να τα υποβάλουμε σε μια τέτοια εκπαίδευση, γιατί αυτή θα καλύπτει τις ανάγκες τους. Θα πρέπει το παιδί να σταματήσει να απομνημονεύει και να μπει στη διαδικασία της δημιουργίας. Πρέπει να τα βάλουμε σε μια διαδικασία που να αναπτύξουν τις δυνατότητες στο έπακρο και να τις κάνουν δεξιότητες».
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου κάνει λόγο για ένα γενικότερο αποκλεισμό κάθε μειοψηφίας στην Ελλάδα, «γιατί δεν λέμε να ενστερνιστούμε τη διαφορετικότητα των υπολοίπων». «Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι ένα καζάνι που βράζει, γιατί προσπαθούμε να περιορίσουμε αυτούς που διεκδικούν κομμάτι από την πίτα. Θέλουμε να βγάλουμε έξω τους μετανάστες, τους ομοφυλόφιλους, τους διαφορετικούς, τους περίεργους, ώστε να μείνουν λίγοι που θα έχουν την πίτα για να φτάνει για όλους. Αλλά το ζήτημα είναι για ποιο λόγο έχει μείνει τόση πίτα, το ζήτημα είναι γιατί δεν δουλεύουμε να φτιάξουμε περισσότερη πίτα. Έχουμε βρει την εύκολη λύση, πρέπει να κόψουμε κάποιους, να πετάξουμε κάποιους, ώστε να φτάνει το φαγητό για τους υπόλοιπους».
Στο επίκεντρο της κριτικής του μπαίνουν και οι εξαγγελίες για τα πρότυπα και πειραματικά σχολεία. «Κάνουμε βήματα μπρος-πίσω. Έγινε λανθασμένα όλη αυτή η κίνηση με τα πειραματικά σχολεία, γιατί είχε εστιάσει πάνω στην αριστεία και δεν είχε εστιάσει πάνω στις ανάγκες των παιδιών, αλλά έγινε μισό βήμα προς κάποια κατεύθυνση και τώρα ερχόμαστε να πάρουμε πίσω ακόμα και αυτό το μισό βήμα που έγινε. Δηλαδή δεν μπορεί κανένα παιδί να έχει κανένα πρότυπο πρόγραμμα εκπαίδευσης για να μπορέσει να γαλουχήσει τον εαυτό του. Αυτό το πράγμα είναι τραγικό στην Ελλάδα».
Αν και μόλις 30 ετών, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο οποίος μίλησε το περασμένο Σάββατο στη διοργάνωση «TEDxAUEB», έχει ένα πλούσιο βιογραφικό. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός και είναι υπότροφος υποψήφιος διδάκτορας του ΕΚΦΕ «Δημόκριτος» στο εργαστήριο Υπολογιστικής Ευφυΐας. Είναι ένα από τα πέντε μέλη της Gifted Youth Committee της διεθνούς Mensa και έχει επιλεγεί ως Leadership Ambassador για το 2014-2015.
Ως χαρισματικό παιδί και ο ίδιος, σχεδίασε τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ελληνικής Mensa (περιλαμβάνουν μαθήματα σε χαρισματικά παιδιά, κάνει επιμορφώσεις εκπαιδευτικών και συμβουλευτική γονέων) για να υποστηρίξει τα χαρισματικά παιδιά, που όπως λέει δέχονται πάρα πολύ μεγάλες πιέσεις. «Το ζήτημα είναι να μάθουμε σε αυτά τα παιδιά να διαχειρίζονται την πίεση. Τα παιδιά αυτά αισθάνονται πολύ διαφορετικά από το μέσο όρο, αισθάνονται μόνα τους και πρέπει να τα μάθουμε να διαχειρίζονται αυτή την πίεση που αισθάνονται είτε έχει να κάνει με απομόνωση είτε έχει να κάνει με σχολικό εκφοβισμό είτε έχει να κάνει με τη διαχείριση της πίεσης από τους γονείς, με προβολές και προσδοκίες που έχουν οι άλλοι», λέει.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ. Ο ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΖΗΛΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ BULLYING OΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.

Παρασκευόπουλος: Ο ποινικός κώδικας δεν μπορούσε να καλύψει περιπτώσεις μπούλινγκ

Όταν το θύμα ήταν ενήλικο

Παρασκευόπουλος: Ο ποινικός κώδικας δεν μπορούσε να καλύψει περιπτώσεις μπούλινγκ

Παρασκευόπουλος: Ο ποινικός κώδικας δεν μπορούσε να καλύψει περιπτώσεις μπούλινγκ
Διευκρινίσεις για τη νέα διάταξη σχετικά με το μπούλινγκ (bullying) που θα περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας και αποσυμφόρηση των φυλάκων, έδωσε μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα MEGA" ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος, λέγοντας ότι ο υπάρχων ποινικός κώδικας δεν μπορούσε να καλύψει περιπτώσεις όπου το θύμα ήταν ενήλικο.

Η υπάρχουσα διάταξη τιμωρούσε την πρόκληση κακώσεων σε ανθρώπους με συνεχή σκληρή συμπεριφορά, ενώ αφορούσε μόνο θύματα κάτω των 17 ετών, τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσε να καλύψει μια περίπτωση όπως αυτή όπου το θύμα ήταν 20χρονο και τις πολλές περιπτώσεις όπου το θύμα είναι ενήλικο.Έχουμε ακόμα και ηλικιωμένους ανθρώπους που είναι θύματα συνεχούς σκληρής συμπεριφοράς».

Σημείωσε πως η δεύτερη αδυναμία του κώδικα ήταν ότι αναφερόταν σε κακώσεις της υγείας, αλλά δεν αναφερόταν στην υγεία τη σωματική και την ψυχική γενικότερα. Διότι, όπως είπε ο υπουργός, η συνεχής σκληρή συμπεριφορά θίγει γενικότερα την υγεία και την ψυχή σε βαθμό παθολογικό. «Ακόμα και αν δεν υπάρχει τραύμα μπορεί να υπάρχει αξιόποινο στο μέτρο που έχει επηρεαστεί λειτουργικά η υγεία, σωματική ή ψυχική» επισήμανε.

Αναφερόμενος, ειδικότερα στο σχολικό μπούλινγκ, εκτίμησε ότι «είναι πιθανό να χρειαστούν και άλλες διατάξεις, αυτό είναι μια συγκεκριμένη αδυναμία ρύθμισης που είχαμε στον ποινικό κώδικα».

ΠΗΓΗ:ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  ΣΩΣΤΑ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ BULLΥING ΑΜΕΣΑ. ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

Στο προσωπικό κινητό του Σαμαρά οι ενδείξεις «κοριών»

Στο προσωπικό κινητό του Σαμαρά οι ενδείξεις «κοριών»


Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Σοβαρές εξελίξεις στο ήδη βεβαρημένο πολιτικό σκηνικό προδικάζουν οι πληροφορίες ότι ο Αντώνης Σαμαράς ενημέρωσε τους στενούς του συνεργάτες πως έχει σοβαρές ενδείξεις παρακολούθησης του προσωπικού του κινητού. Ενδείξεις που σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr είχαν φανεί λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου αλλά εντάθηκαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

«Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες», δήλωσε αργά χθες το βράδυ στο real.gr ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης ο οποίος δε θέλησε να κάνει κανένα άλλο σχόλιο για τη διαρροή από το Μέγαρο Μαξίμου που ουσιαστικά πετάει το γάντι στη ΝΔ για το ρεπορτάζ που αρχικά μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1: «Σε περίπτωση που ευσταθεί το ρεπορτάζ, ο κ. Σαμαράς είναι υποχρεωμένος να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να διαλευκανθούν αρμοδίως οι αιτιάσεις του».

Οι πληροφορίες του real.gr αναφέρουν ότι οι ενδείξεις που έχει ο κ. Σαμαράς για παρακολούθηση του τηλεφώνου του αφορούν στο προσωπικό του κινητό και όχι στο δεύτερο νούμερο που έχει και με το οποίο κάνει τις περισσότερες από τις καθημερινές του επικοινωνίες - δηλαδή στη συσκευή την οποία χρησιμοποιεί για συνομιλίες με έναν συγκεκριμένο «κύκλο» ανθρώπων εντός και εκτός Ελλάδας.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως αμέσως μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας Σαμαρά, στη διάθεση του real.gr έφτασαν πληροφορίες πως υπάρχουν και άλλα στελέχη κοντά στον πρόεδρο της ΝΔ που μιλούν για τις ίδιες «μετεκλογικές» ενδείξεις και στα δικά τους προσωπικά κινητά τηλέφωνα, χωρίς ωστόσο να έχουν μέχρι τώρα προβεί σε κάποια ενέργεια ή καταγγελία στις αρχές - κάτι που ίσως ο κ. Σαμαράς είναι πολύ πιθανόν να πράξει εντός των ημερών .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr ο αρμόδιος υπουργός Γ. Πανούσης που ενημερώθηκε από δημοσιογράφους για την καταγγελία Σαμαρά δήλωσε απόλυτη άγνοια για το θέμα, ενώ άλλες πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. μέχρι αργά χθες το βράδυ έλεγαν πως δεν είχε φτάσει καμία καταγγελία στις αρμόδιες αρχές.

Στελέχη του κυβερνητικού "μηχανισμού" με τα οποία συνομίλησε το real.gr δεν θέλησαν να κάνουν κανένα άλλο σχόλιο για το θέμα, ωστόσο, με προσεκτικό τρόπο έθεσαν το ερώτημα γιατί ο κ. Σαμαράς δεν ενημέρωσε τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Θεόδωρο Δραβίλα, όταν είχε τις πρώτες ενδείξεις ότι το τηλέφωνο του μπορεί να παρακολουθείται στο διάστημα πριν από τις εκλογές.

Η καταγγελία Σαμαρά επισκιάζει και τη σημερινή κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ όπου αναμένεται η εκλογή των νέων τομεαρχών και των αιρετών μελών του πολιτικού συμβουλίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τις τέσσερις θέσεις των αιρετών υποψηφιότητα έχουν θέσει η Όλγα Κεφαλογιάννη και οι κύριοι Βορίδης, Κεδίκογλου και Γιακουμάτος. Από τους τομεάρχες το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει στον Χρήστο Σταϊκούρα που θα αναλάβει το κομμάτι του υπουργείου Οικονομικών μαζί με την Άννα Ασημακοπούλου, η οποία θα παρακολουθεί το Γενικό Λογιστήριο του Κράτος και τον Βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο που θα αναλάβει τα φορολογικά.

ΠΗΓΗ: REAL

Σερβία: Συλλήψεις επτά υπόπτων για συμμετοχή στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα

Σερβία: Συλλήψεις επτά υπόπτων για συμμετοχή στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα



Η σερβική αστυνομία συνέλαβε επτά πρώην αστυνομικούς που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στη σφαγή περισσότερων από 1.000 μουσουλμάνων σε αποθήκη στα προάστια της Σρεμπρένιτσα.

Οι επτά είναι από τους πρώτους συλληφθέντες από τις σερβικές αρχές για ανάμειξη στη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα τον Ιούλιο 1995, ανακοίνωσαν Σέρβοι και Βόσνιοι εισαγγελείς.

Η Σερβία στο παρελθόν είχε θέσει υπό κράτηση άτομα που δεν εμπλέκονταν άμεσα στις δολοφονίες, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το 2011, παρέδωσε σε διεθνές δικαστήριο τον Ράτκο Μλάντις, ο οποίος κατηγορείται ότι ενορχήστρωσε την σφαγή, και ο οποίος δικάζεται στη Χάγη.

Συνολικά, περισσότεροι από 8.000 Βόσνιοι Μουσουλμάνοι σφαγιάστηκαν από στρατιώτες του σερβο-βοσνιακού στρατού υπό τις εντολές του στρατηγού Μλάντις, στην πιο μαύρη σελίδα της ευρωπαϊκής ιστορία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΠΗΓΗ: REAL
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ

ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ BULLING

ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ BULLΥING ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"