ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΝΠ.

ΚΕΔΕ: Καλεί τους Δήμους να μην εφαρμόσουν την ΠΝΠ

ΚΕΔΕ: Καλεί τους Δήμους να μην εφαρμόσουν την ΠΝΠ


Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ με ψήφισμά του που έλαβε μετά από μαραθώνια έκτακτη συνεδρίαση, καταγγέλλει ως απαράδεκτη τη μεθόδευση και απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην έκδοση Π.Ν.Π. με την οποία υποχρεώνει τους ΟΤΑ Α΄ βαθμού να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Κρίνει ως μη ικανοποιητικές τις εξηγήσεις που παρείχε στο Δ.Σ. ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, γι αυτό καλεί την Κυβέρνηση σε πρώτη φάση να αποσύρει άμεσα την Π.Ν.Π. και στη συνέχεια, να ξεκινήσει με πρωτοβουλία της ένας ειλικρινής διάλογος, προκειμένου να αναζητηθούν κοινά αποδεκτές λύσεις που στόχο θα έχουν την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος.

Επίσης καλεί τις Δημοτικές Αρχές όλης της χώρας και μέχρι τη σύγκληση του τακτικού συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε. της 7ης Μαΐου, όπου και θα ληφθεί οριστική απόφαση, να μην εφαρμόσουν όσα προβλέπει η Π.Ν.Π., γιατί τίθεται σε κίνδυνο η ομαλή λειτουργία όλων των Δήμων και των υπηρεσιών τους, καθώς και η δυνατότητά τους να ανταποκριθούν στη στοιχειώδη λειτουργία τους.

Παράλληλα καλεί τους Δήμους όλης της χώρας σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, μαζί με το προσωπικό τους, αρχής γενομένης από την ημέρα κατά την οποία θα έρθει προς συζήτηση στη Βουλή η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Αναλυτικά το ψήφισμα - απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ


Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως για να συζητήσει το ζήτημα της ΠΝΠ με την οποία η Κυβέρνηση υποχρεώνει τους ΟΤΑ Α’ βαθμού να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Μετά από διαλογική συζήτηση που διεξήχθη, παρουσία του Αν. Υπ. Οικονομικών κ. Δ. Μάρδα, Προέδρων των Π.Ε.Δ. και Δημάρχων, το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε.
1. Καταγγέλλει ως απαράδεκτη τη μεθόδευση της Κυβέρνησης και την απόφασή της να προχωρήσει στην έκδοση Π.Ν.Π., με την οποία πλήττει ευθέως τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ανεξαρτησία του θεσμού της Αυτοδιοίκησης και ουσιαστικά ακυρώνει τον ρόλο της.

2. Κρίνει μη ικανοποιητικές τις εξηγήσεις που παρείχε στο Δ.Σ. ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών , γι αυτό καλεί την Κυβέρνηση σε πρώτη φάση να αποσύρει άμεσα την Π.Ν.Π. και στη συνέχεια, να ξεκινήσει με πρωτοβουλία της ένας ειλικρινής διάλογος, προκειμένου να αναζητηθούν κοινά αποδεκτές λύσεις που στόχο θα έχουν την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος.

3. Καλεί τους Δήμους όλης της χώρας να προχωρήσουν σε συνεδρίαση του Δημοτικού τους Συμβουλίου, με σκοπό την έκδοση ψηφισμάτων που θα καταγγέλλουν την Π.Ν.Π., τόσο ως πολιτική πράξη, όσο κι ως προς το περιεχόμενό της.

4. Καλεί τις Δημοτικές Αρχές όλης της χώρας και μέχρι τη σύγκλιση του τακτικού συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε. της 7ης Μαΐου, όπου και θα ληφθεί οριστική απόφαση , να μην εφαρμόσουν όσα προβλέπει η Π.Ν.Π., γιατί τίθεται σε κίνδυνο η ομαλή λειτουργία όλων των Δήμων και των υπηρεσιών τους, καθώς και η δυνατότητά τους να ανταποκριθούν στη στοιχειώδη λειτουργία τους.

5. Καλεί τους Δήμους όλης της χώρας σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, μαζί με το προσωπικό τους, αρχής γενομένης από την ημέρα κατά την οποία θα έρθει προς συζήτηση στη Βουλή η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

6. Δηλώνουμε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε κάθε πολιτική και νομική δυνατότητα που θα μας δοθεί, με σκοπό να ακυρώσουμε το περιεχόμενο της Π.Ν.Π.

7. Καλούμε τους Δήμους να αναλάβουν σε τοπικό επίπεδο εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών, χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο, προκειμένου να ενημερωθούν οι δημότες με έγκυρο τρόπο για τις δραματικές επιπτώσεις που θα έχει για κάθε τοπική οικονομία και για κάθε επαγγελματία η εφαρμογή αυτής της πρωτοφανούς κυβερνητικής απόφασης.


-Στα άκρα η αντιπαράθεση για τα αποθεματικά
 
ΠΗΓΗ: REAL.GR

Αποψη: «Χάνουμε και την Αμερική»

Αποψη: «Χάνουμε και την Αμερική»

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΛΙΣ

Εταίροι και σύμμαχοι είναι εκνευρισμένοι με την Ελλάδα. Το κλίμα στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ ήταν χειρότερο από την αντίστοιχη σύνοδο του Απριλίου του 2010. Οσοι είχαμε βρεθεί και τότε στο Ταμείο, εισπράταμε ανησυχία, προβληματισμό, ακόμη και περιέργεια, αλλά όχι τέτοια δυσφορία.
Σε συζητήσεις με στελέχη των θεσμών και σημαντικών χωρών, τις προηγούμενες ημέρες στο περιθώριο της Συνόδου, κατέστη σαφές ότι ο εκνευρισμός έχει πλέον εξελιχθεί σε αγανάκτηση. Για πρώτη φορά άκουγα όλο και περισσότερους να συζητούν με περισσή άνεση το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
Σε σεμινάριο σημαντικών αναλυτών των αγορών, που διεξήχθη παράλληλα με τη σύνοδο του ΔΝΤ, οι εκτιμήσεις ήταν εξαιρετικά ανησυχητικές για την Ελλάδα. Το 31% υποστήριξε ότι ένα Grexit θα ήταν "καλό" για την ευρωζώνη καθώς θα αφαιρείτο ένα βαρίδι και το κοινό νόμισμα θα ενισχυόταν, το 43% προέβλεψε ότι μετά από μια βραχυπρόθεσμη αναταραχή δεν θα υπήρχε καμία επίπτωση, και μόλις το 23% θεώρησε ότι θα αποτελούσε την αρχή του τέλους για το ευρώ.
Σε αυτό το δυσμενές περιβάλλον, ήρθε να προστεθεί μια απρόσμενη και πολύ αρνητική εξέλιξη που είναι η διαφαινόμενη ρήξη με τον μέχρι τώρα πιο σθεναρό σύμμαχό μας, τις ΗΠΑ. Ως υπερδύναμη, η Αμερική από την αρχή προσέγγιζε την ελληνική κρίση μέσα από ένα πιο "παγκόσμιο" πρίσμα που ελάμβανε υπόψη όλες τις παραμέτρους. Εχοντας βιώσει την επώδυνη εμπειρία της κατάρρευσης της Lehman Brothers, οι Αμερικανοί πίεζαν την ΕΕ να στηρίξει πάση θυσία την Ελλάδα ώστε να αποφευχθεί η επιδείνωση και μετάδοση της κρισης.
Με την καθυστέρηση και τις αοριστίες των προηγούμενων μηνών, τις διαφοροποιήσεις από την κοινή ευρωπαική στάση έναντι της Ρωσίας, και με αποκορύφωμα την πιθανή αποφυλάκιση και τοποθέτηση σε κατ´ οίκον περιορισμό του Σάββα Ξηρού, καταφέραμε να εξοργίσουμε και την Ουάσιγκτον. Φθάσαμε στο σημείο να μιλά δημόσια ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα για "μη φιλική" ενέργεια.
Ο πρόεδρος Ομπάμα δήλωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να πάρει τις δύσκολες αποφάσεις και να υλοποιήσει τις αναγκαιες διαρθρωτικές τομές, ακολουθώντας το παράδειγμα του κεντροαριστερού Ιταλού πρωθυπουργού, Ματέο Ρέντσι. Ο υπουργός οικονομικών, Τζακ Λιού, τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να σταματησει τις αοριστίες και να βάλει κάτω στοιχεία και αριθμούς. Και οι δυο κάλεσαν την Ελλάδα να ενεργήσει υπεύθυνα και να προχωρήσει στις αναγκαίες παραχωρήσεις ώστε να υπάρξει συμφωνία την οποια έχει ανάγκη πρωτίστως η ιδια η Ελλάδα.
Οταν η σημαντικότερη χώρα του κόσμου - η οποία καθόλη τη διάρκεια της τελευταίας δύσκολης πενταετίας έχει τηρήσει πολύ θετική στάση υπέρ της Αθήνας, την οποία  ο Αλέξης Τσίπρας έχει επανειλημμένα επικαλεστεί - αλλάζει τη ρητορική της και αρχίζει να πιέζει την Ελλάδα και μάλιστα δημόσια, θα πρέπει η κυβέρνηση να προβληματισθεί και να προβεί άμεσα σε κινήσεις που θα καθησυχάσουν εταίρους, συμμάχους και αγορές.
Με τη συμπεριφορά μας δυσχεραίνουμε τη διεθνή θέση της χώρας. Οχι μόνο δεν έχουμε πλέον συμμάχους στο Eurogroup, χάνουμε και την Αμερική.
Online
 
ΠΗΓΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
 
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΡΑ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ;

Bloomberg: Η ΕΚΤ μελετά περικοπές στη στήριξη των ελληνικών τραπεζών

Εξετάζεται μείωση του ELA

Bloomberg: Η ΕΚΤ μελετά περικοπές στη στήριξη των ελληνικών τραπεζών

Bloomberg: Η ΕΚΤ μελετά περικοπές στη στήριξη των ελληνικών τραπεζών
  (Φωτογραφία:  EPA pictures )


Τον περιορισμό του μεγέθους του έκτακτου μηχανισμού ρευστότητας (ELA) των ελληνικών τραπεζών που σήμερα αγγίζει τα 74 δισ. ευρώ φέρεται να εξετάζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
  Σύμφωνα με το Bloomberg, η EKT εξετάζει τρόπους να περιορίσει τον ELA προς τις ελληνικές τράπεζες, καθώς οι αντιδράσεις εντός του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας αυξάνονται σχετικά με την παροχή οποιασδήποτε επιπλέον βοήθειας προς τα Ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν η ελληνική κυβέρνηση αποτύχει να πείσει το Eurogroup αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις, στις οποίες προτίθεται να προβεί, ώστε να διασφαλίσει χρηματοδότηση, είναι πιθανό να επιβληθούν αλλαγές στα ενέχυρα που οι ελληνικές τράπεζες χρησιμοποιούν ώστε να δανειστούν κεφάλαια από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Το πρακτορείο υποστηρίζει πως στελέχη της ΕΚΤ έχουν ήδη καταθέσει πρόταση με τρία σενάρια για την αύξηση του κουρέματος που θα επιβάλλεται στις τράπεζες για τα ενέχυρα που καταθέτουν όταν δανείζονται από την Τράπεζα της Ελλάδας.
«Το θέμα δεν έχει ακόμη συζητηθεί επισήμως στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ, αλλά μπορεί να εξεταστεί εάν η κυβέρνηση της χώρας δεν καταφέρει να πείσει γρήγορα τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης ότι μπορεί να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις ώστε να εξασφαλίσει κεφάλαια στήριξης» δήλωσε πηγή του πρακτορείου.
Το δημοσίευμα ξεκαθαρίζει πως για να περιοριστεί ο ELA ή να υπάρξει βέτο στη χρηματοδότηση, απαιτείται η πλειοψηφία των δύο τρίτων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ. «Μια αυξανόμενη μειοψηφία διαφωνεί να συνεχίσει να παρέχει τη συνδρομή επ 'αόριστον», δήλωσε πηγή του πρακτορείου.
Εκπρόσωπος της ΕΚΤ αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.
Το Bloomberg υπογραμμίζει πως η Τράπεζα της Ελλάδα διατηρεί ένα απόθεμα περίπου 3 δισ. ευρώ στον ELA, για να δώσει στις τράπεζες χρόνο για να αντιδράσουν σε ενδεχόμενο «bank run».

Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΞΙΑ. ΤΡΑΓΙΚΟ

Το σενάριο διπλού νομίσματος στην Ελλάδα

Μετά ενδεχόμενη χρεοκοπία

Το σενάριο διπλού νομίσματος στην Ελλάδα αναδεικνύουν WSJ και Welt

Το σενάριο διπλού νομίσματος στην Ελλάδα αναδεικνύουν WSJ και Welt
  (Φωτογραφία:  Reuters )


Τη δυνατότητα ενός τρίτου δρόμου για την Ελλάδα που προβλέπει παραμονή της χώρας στο ευρώ με εισαγωγή παράλληλου νομίσματος αναλύει η Wall Street Journal. Την ίδια στιγμή, και η γερμανική εφημερίδα Welt σημειώνει ότι «η ΕΚΤ εξετάζει το ενδεχόμενο παράλληλου νομίσματος για την Ελλάδα».
Συγκεκριμένα, όπως τονίζει η WSJ, αν και κάποιοι πιστεύουν πως η Ελλάδα θα πρέπει να μείνει στο ευρώ, ανεξαρτήτως κόστους, ενώ άλλοι θεωρούν πως η χώρα θα ήταν καλύτερα με το δικό της νόμισμα, το οποίο θα μπορούσε να υποτιμηθεί κατά βούληση, αντί αυτών θα μπορούσε να υπάρξει ένας τρίτος δρόμος: η Ελλάδα να διατηρήσει το ευρώ και να έχει και ένα άλλο νόμισμα.
Η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει πως όπως έχουν τα πράγματα, η χώρα δεν θα είναι σε θέση να αποπληρώσει τα δάνεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που λήγουν τον επόμενο μήνα, ενώ θα δυσκολευθεί να πληρώσει δημόσιους υπάλληλους και συνταξιούχους μετά το τέλος του Απριλίου.
Μια πτώχευση θα μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να σταματήσει να υποστηρίζει τις ελληνικές τράπεζες μέσω του προγράμματος επείγουσας παροχής ρευστότητας. Χωρίς τη χρηματοδότηση της ΕΚΤ, οι ελληνικές τράπεζες θα βρεθούν γρήγορα αντιμέτωπες με την απόσυρση καταθέσεων. Η δε ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να ασκήσει ελέγχους στην κίνηση κεφαλαίων για να αποφύγει την πτώχευση τραπεζών.
Η Wall Street Journal τονίζει πως ως μέτρο έκτακτης ανάγκης, η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να τυπώσει γραμμάτια (υποσχετικές IOUs) που θα μετρούσαν ως νόμισμα. Στο βαθμό που οι άνθρωποι αμφέβαλαν ότι τα γραμμάτια αυτά θα μπορούσαν ποτέ να εξαγοραστούν στο άρτιο (100%) θα μπορούσε να υπάρξει μια δευτερογενής αγορά που θα προσφέρει μια συναλλαγματική ισοτιμία των χρεογράφων αυτών με ευρώ. Έτσι, αυτομάτως, η Ελλάδα θα έχει δύο νομίσματα. Το ευρώ ως επίσημο σημείο αναφοράς και τα IOUs που θα μπορούσαν να εκδοθούν πλήρως και ελεύθερα από την ελληνική κυβέρνηση.
Παράλληλο νόμισμα βλέπει και η Welt
Αλλά και η γερμανική εφημερίδα Die Welt σε δημοσίευμά της με τίτλο «Η ΕΚΤ εξετάζει το ενδεχόμενο παράλληλου νομίσματος για την Ελλάδα» σημειώνει ότι η ΕΚΤ εξετάζει τη καλύτερη δυνατή λύση, κατά την οποία η Ελλάδα ναι μεν θα χρεοκοπήσει αλλά θα εξακολουθήσει να είναι στη ζώνη του ευρώ.
Η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται στο πιθανότερο σενάριο που είναι αυτό του παράλληλου νομίσματος.

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ. ΤΩΡΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"