ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ. ΝΕΜΕΣΙΣ

Πινγκ πονγκ ευθυνών Τσίπρα - Δούρου για τη Δυτική Αττική

«Λασπομαχίες» με φόντο την καταστροφή

Πινγκ πονγκ ευθυνών Τσίπρα - Δούρου για τη Δυτική Αττική

Πινγκ πονγκ ευθυνών Τσίπρα - Δούρου για τη Δυτική Αττική
Πολιτικό πινγκ πονγκ μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και Περιφέρειας Αττικής  

Ένα πολιτικό πινγκ πονγκ μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και Περιφέρειας Αττικής, με μπαλάκι τις ευθύνες και την πολιτική φθορά από τις καταστροφικές πλημμύρες της Αττικής, βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του «Το Βήμα», στην μία άκρη του τραπεζιού βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και συγκαλεί συσκέψεις, ενώ για μία ακόμη φορά έσπευσε να παρουσιαστεί σε ένα διάγγελμα το απόγευμα της Τετάρτης και μία ημέρα αργότερα επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές.

Στην άλλη πλευρά, βρίσκεται η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Προΐσταται της διοικητικής αρχής που φέρει το βάρος της αντιπλημμυρικής προστασίας. Όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις της και εκείνη έσπευσε να αποσείσει από πάνω της τις ευθύνες για τις παραλείψεις που έχουν σημειωθεί κατά τη διάρκεια της τριετούς και πλέον θητείας της ως επικεφαλής της περιφέρειας.

Η κυρία Δούρου αντέδρασε σπασμωδικά το βράδυ της Τετάρτης, λίγη ώρα έπειτα από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και συμμετείχε.

Ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις καταστροφές και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα η Περιφέρεια δήλωνε έτοιμη για τις έκτακτες συνθήκες από την κακοκαιρία.

Την ίδια στιγμή, κυβερνητικές πηγές και αξιωματούχοι παρέπεμπαν παρασκηνιακώς στην Περιφέρεια, για την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της αντιπλημμυρικής προστασίας της Αττικής, για την οποία η κυρία Δούρου κατηγορούσε από το 2014 την προηγούμενη διοίκηση του Γ. Σγουρού.

Είχε δηλώσει δε λίγες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της ίδιας χρονιάς: «Ολα τα αντιπλημμυρικά και τα έργα διευθέτησης των ρεμάτων, ο σχεδιασμός των λεκανών απορροής, η οριοθέτηση και αποτύπωση των ρεμάτων, θα πρέπει να εντάσσονται σε ένα γενικό αντιπλημμυρικό σχεδιασμό, σε επίπεδο τουλάχιστον λεκάνης απορροής. Ένα τέτοιο σχέδιο θα μπορούσε να εκπονηθεί μέσα σε έξι μήνες».
ΠΗΓΗ: in.gr

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"