ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Το, Σάββατο (27/02) προσκεκλημένος της εκπομπής ''ΕΠΙΚΑΙΡΑ'' του φιλολόγου Γιώργου Θεοχαρίδη (10:00-11:30), με τον οποίο συζητησαμε τα τραπεζικά ζητήματα, τις δυνατότητες της Ελληνικής οικονομίας το προσφυγικο καθώς και ολα τα θέματα της επικαιρότητας.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015

Αυτα σας εγραφα τον Οκτωβριο του 2015 για την παρανομη μεταναστευση και τον ρολο της Τουρκιας
Vaggelis Ioannidis
Να σταματησει ο λαικισμος και η εκμεταλλευση του ανθρωπινου πονου των προσφυγων απο επαγγελματιες αριστερολογουντες που εκμεταλλευονται το συναισθημα του απλου ανθρωπου. Προτασεις οπως ριξτε τον φραχτη στον Εβρο θα διαλυσουν την χωρα και την κοινωνικη ειρηνη και συνοχη της ηδη φτωχης κοινωνιας μας. Ολοι δεν θελουμε να πνιγονται ανθρωποι στο Αιγαιο αλλα αυτο θα σταματησει μονο οταν η ΕΕ αναλαβει δραση να πιεσει την αθλια Τουρκια που αφου εκανε ανω κατω την Συρια και την Αιγυπτο τωρα συμμετεχει στο παρανομο εμποριο ανθρωπων και παιζει παιχιδια αποσταθεροποιησης της Ευρωπης και της Ελλαδας. Μην ειστε αφελεις. Η Ευρωπη πρεπει να απαιτησει αστυνομευση των Μικρασιατικων ακτων απο διεθνη αστυνομικη δυναμη και την Frontex εδω και τωρα απειλωντας την Τουρκια με διακοπη της ενταξιακης της διαδικασιας. Η ροη πρεπει να σταματα επι εδαφους πριν μπουν στις βαρκες θανατου των δουλεμπορων.

ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Μετατρεψατε την χωρα σε αποθηκη εγκλωβισμενων ανθρωπων με τις ιδεοληψιες που σας κατατρεχουν απο την εποχη που παριστανατε τους φοιτητες αλλα η μονη σας ασχολια ηταν να γυρνατε στα αμφιθεατρα και να προπαγανδιζετε με αερολογιες τις ανεδαφικες πολιτικες θεωριες σας. Διαλυεται η κοινωνικη και εθνικη συνοχη και εσυ Αλεξη στον κοσμο σου.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"