ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΙΔΙΩΧΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ. ΑΚΟΜΗ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΤΕ ΕΠΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΤΕ ΕΠΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ 25 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΣΑΦΕΙΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ;

ΚΑΤΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΙΣ ΛΟΥΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΤΑΜΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΥΨΟΥΣ 50 ΔΙΣ ΥΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΟΥ ΜΩΡΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 50 ΔΙΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ; Ε; ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΟΥΝ.

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΟΛΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

Οσο τον ακουω τον Αλεξη να μας λεει οτι αποφυγαμε το Grexit χαρη στην πολιτικη του ειναι σαν να ακουω τον θλιβερο Σαμαρα της περιοδου 2012 -15 που ελεγε τα ιδια. Ντροπη. Ξυπνηστε ολοι επιτελους. Μας δουλευουν.

ΚΑΚΙΣΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Η συμφωνια ειναι κακιστη και μη λειτουργικη σε αρκετα σημεια. Κυριο χαρακτηριστικο της ότι χτυπα αλυπητα και παλι τον ιδιωτικο τομεα με υπερφορολογησεις ενώ αφηνει το δημοσιο στο απυροβλητο. Επισης περιλαμβανει απιστευτες ανοησιες εμμονων των δανειστων περι ιδιωτικοποιησεων 50 δις ευρω ενω δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθουν τετοιας αξιας περιουσιακα στοιχεια. Μαλιστα τους δωσατε το δικαιωμα να δημιουργησουν και ταμειο στο οποιο θα συγκεντρωνονται ολα τα εσοδα για την αποπληρωμη του χρεους πραγμα που απετρεψαν οι προηγουμενες κυβερνησεις. Λυπαμαι κυριοι αλλα αποτυχατε.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΘΑ ΑΝΑΜΗΡΥΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΠΕΡΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

Ποιοι πλήττονται από τους νέους φόρους

Ποιοι πλήττονται από τους νέους φόρους που φέρνει η συμφωνία

Ποιους καίει το βαρύ πακέτο μέτρων. Ψηφίζονται μέχρι την Τετάρτη στη βουλή τα πρώτα προαπαιτούμενα. Διαβάστε τι μας περιμένει
Μποναμά μέτρων που αναμένεται να πλήξει σφόδρα μισθωτούς, συνταξιούχους, νοικοκυριά, επιχειρήσεις, καταναλωτές, αλλά και αγρότες περιλαμβάνει η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών που επετεύχθη στις Βρυξέλλες, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τριετές πρόγραμμα χρηματοδότησης ύψους 82-86 δισ. ευρώ.
Το βαρύ πακέτο των παρεμβάσεων, η εφαρμογή του οποίου αναμένεται να ξεκλειδώσει τη χρηματοδότηση της οικονομίας, θα πλήξει το σύνολο του πληθυσμού, καθώς από το τσουνάμι των μέτρων δεν θα ξεφύγουν ούτε οι φορολογούμενοι, αλλά ούτε και επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες.
Τα περισσότερα φορολογικά μέτρα θα πρέπει να έχουν ψηφιστεί μέχρι αύριο Τετάρτη 15 Ιουλίου από τη Βουλή, ενώ ορισμένα από αυτά θα έχουν αναδρομική ισχύ.
Οι εφαρμοστικοί νόμοι, αφού λάβουν την έγκριση των θεσμών, αναμένεται να κατατεθούν αύριο προς ψήφιση στη Βουλή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Ειδικότερα, τα πρώτα προαπαιτούμενα που πρέπει να ψηφιστούν από τη Βουλή, ώστε να δοθεί το σήμα για επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων για το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης της χώρας, είναι τα εξής:

ΕΝΦΙΑ

Διατήρηση του φόρου για το 2015 αλλά και το 2016.
Οποιαδήποτε αλλαγή στις αντικειμενικές αξίες που προωθείται δεν θα πρέπει να μεταβάλλει τον εισπρακτικό στόχο για έσοδα ύψους 2,650 δισ. ευρώ ετησίως.

ΦΠΑ

Καθιέρωση των νέων συντελεστών και σαρωτικές μετατάξεις προϊόντων από τον χαμηλό στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ, με στόχο να εισπραχθούν επιπλέον έσοδα ύψους 1,8 δισ. ευρώ ή 1% του ΑΕΠ.
Το κύμα ακρίβειας στην αγορά θα είναι μαζικό, μειώνοντας την αγοραστική δύναμη των πολιτών και ενισχύοντας την κρίση στην αγορά.
Το νέο καθεστώς ΦΠΑ προβλέπει τρεις συντελεστές:
- Ο υπερμειωμένος 6% για φάρμακα, βιβλία και θέατρα.
- Ο μεσαίος 13% για βασικά τρόφιμα, ξενοδοχεία, ενέργεια, ύδρευση.
- Ο υψηλός 23% για εστίαση, τυποποιημένα τρόφιμα, μεταφορές (αστικά, ακτοπλοϊκά, αεροπορικά εισιτήρια), κόμιστρα ταξί.

ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου

Καταργείται η έκπτωση του 30% για τα μεγάλα τουριστικά - κοσμικά - νησιά του Αιγαίου.
Διατηρείται η έκπτωση του 30% μέχρι το τέλος του 2016 για τα απομακρυσμένα νησιά, αφού προηγουμένως έχει συσταθεί μηχανισμός αποζημίωσης των μόνιμων κατοίκων.

Εισφορά Αλληλεγγύης

Αυξάνεται αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2015 για τους φορολογούμενους που έχουν ετήσιο εισόδημα άνω των 30.000 ευρώ.
Δεν αποκλείεται η αύξηση να ξεκινήσει από χαμηλότερα εισοδήματα. Οι νέοι συντελεστές θα κυμαίνονται από 0,7% έως 8% ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος και η επίπτωσή τους θα φανεί άμεσα από την παρακράτηση φόρου εισοδήματος στους μισθούς και τις συντάξεις του Αυγούστου.

Φόρος πολυτελούς διαβίωσης

Αυξάνεται αναδρομικά για τα εισοδήματα του 2014, από το 10% στο 13% ο συντελεστής υπολογισμού του φόρου πολυτελούς διαβίωσης για τα ΙΧ άνω των 2.500 κυβικών, τις πισίνες και τα αεροσκάφη.
Ο φόρος επεκτείνεται και στα σκάφη αναψυχής μήκους άνω των 5 μέτρων.

Αγρότες

Καταργούνται σταδιακά οι φοροαπαλλαγές των αγροτών ενώ  αυξάνονται οι φόροι.
Ο φορολογικός συντελεστής των αγροτών αυξάνεται από το 13% στο 26%, καταργείται η επιδότηση πετρελαίου για τις αγροτικές καλλιέργειες, ενώ αυξάνεται από το 26% στο 28% ο φορολογικός συντελεστής για τις επιχειρήσεις.

Επιχειρήσεις

- Αύξηση του συντελεστή φορολόγησης για τις Ανώνυμες Εταιρείες από το 26% στο 28%.
- Αυξάνεται στο 100% από 80% η προκαταβολή φόρου για τις Ανώνυμες Εταιρείες.
Το μέτρο αφορά και τις μικρές επιχειρήσεις που σήμερα προκαταβάλλουν το 55% του φόρου στην Εφορία και θα φτάσουν σταδιακά το 100% μέχρι το 2017.

Ληξιπρόθεσμα χρέη

Η συμφωνία φέρνει αλλαγές και στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη, με απώτερο στόχο να εξαιρεθούν όσοι δεν αποπληρώνουν κανονικά τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους.

Ασφαλιστικό

Κατάργηση του ΕΚΑΣ από τώρα και σταδιακά έως το 2019, περιορισμό των πρόωρων συντάξεων και ποινή 16% για κάθε έτος πρόωρης συνταξιοδότησης.
(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)
ΠΗΓΗ: http://news247.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΑΙΣΧΟΣ. ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ. ΝΤΡΟΠΗ. ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΔΡΟΜΗ;

Κατατέθηκε ως κατεπείγον


Κατατέθηκε ως κατεπείγον

Το βράδυ της Τετάρτης η ψήφιση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα

Το βράδυ της Τετάρτης η ψήφιση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Το βράδυ της Τετάρτης η συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Το νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή με το χαρακτήρα του κατεπείγοντος.
Στις 10 το πρωί της Τετάρτης ξεκινάει η κοινή συνεδρίαση των τεσσάρων αρμόδιων Επιτροπών για τη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου.
Η συνεδρίαση, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Μπαλάφα αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι, ώστε μέχρι τις 14:00 να έχει συνταχθεί η εισηγητική έκθεση προς την Ολομέλεια προκειμένου να ξεκινήσει αμέσως η συζήτηση του νομοσχεδίου.
Στόχος είναι μέχρι τις 21:00 το βράδυ να έχει ψηφιστεί, χωρίς να αποκλείεται κάποια καθυστέρηση. Σε κάθε περίπτωση μέχρι αύριο το βράδυ θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ψήφισής του.

Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο περιλαμβάνει δύο άρθρα: ένα με τη συμφωνία και ένα με τα προαπαιτούμενα.


Σημειώνεται ότι στο έγγραφο Σαγιά προς Κωνσταντοπούλου, υπάρχει μια χειρόγραφη σημείωση της προέδρου της Βουλής, με λάθος την ημερομηνία παραλαβής (15/7). Το λάθος θα διορθωθεί.
Σύμφωνα με το άρθρο 109 του κανονισμού της Βουλής, «νομοσχέδια που κατατίθενται από την κυβέρνηση ως κατεπείγοντα κατά το άρθρο 76 παρ. 4 του Συντάγματος, παραπέμπονται αμέσως στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής» και «ο πρόεδρος της Βουλής ορίζει ανάλογη προθεσμία για την υποβολή της έκθεσης (σ.σ.της Επιτροπής), σύμφωνα με το άρθρο 89 παρ. 4».

Αν η Επιτροπή αποδεχθεί το χαρακτηρισμό του κατεπείγοντος, προβαίνει στην επεξεργασία και την εξέταση του νομοσχεδίου ενώ αμέσως μετά την υποβολή της έκθεσης της Επιτροπής, εγγράφεται κατά προτεραιότητα στην ημερήσια διάταξη.

Η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται σε μία συνεδρίαση που διαρκεί κατ΄ ανώτατο όριο δέκα ώρες.
 
Newsroom ΔΟΛ

 ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ; ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ... 100 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΝ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΟΒΟΥ

ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΜΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ. ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"