ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Νέα διαδήλωση χιλιάδων Κυπρίων έξω από το προεδρικό μέγαρο

Ζητούν την παραίτηση Χριστόφια



Για έβδομη συνεχή ημέρα οι Κύπριοι διαμαρτύρονται έξω από το προεδρικό μέγαρο
Για έβδομη συνεχή ημέρα οι Κύπριοι διαμαρτύρονται έξω από το προεδρικό μέγαρο   
Λευκωσία, Κύπρος
Χιλιάδες πολιτών έχουν κατακλύσει τους δρόμους έξω από το προεδρικό μέγαρο της Λευκωσίας, συνεχίζοντας για έβδομη νύχτα να διαμαρτύρονται για την τραγωδία της περασμένης Δευτέρας στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς.

Οι πολίτες έχουν ανάψει εκατοντάδες κεριά στη μνήμη των θυμάτων της φονικής έκρηξης στη ναυτική βάση.

Οι καγκελόπορτες τόσο της εισόδου όσο και της εξόδου του προεδρικού είναι κλειδωμένες με χοντρή αλυσίδα.

Εντός του περιβόλου του προεδρικού μεγάρου υπάρχει ισχυρότατη αστυνομική δύναμη, αλλά στο χώρο της εκδήλωσης η παρουσία αστυνομικών είναι διακριτική.

Οι πολίτες φωνάζουν διαρκώς συνθήματα καλώντας σε παραίτηση τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και την κυβέρνηση του. Ένα μεγάλο πανό στην περίφραξη του προεδρικού μεγάρου γράφει «Χριστόφια παραιτήσου, όλη η ευθύνη είναι δική σου».

Επίσης, ζητούν την απονομή δικαιοσύνης και την τιμωρία των ενόχων. Οι πολίτες διαμαρτύρονται και για την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος από τα κατεχόμενα.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της τραγωδίας στην πλατεία Ελευθερίας της κυπριακής πρωτεύουσας. Μετά την εκδήλωση σχηματίστηκε μεγάλη πορεία, η οποία κατέληξε στο προεδρικό μέγαρο.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΥΛΙΚΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ. ΝΤΡΟΠΗ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"