ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΘΩΩΝ

Μην χαιρεστε με την δυστυχια αθωων ανθρωπων διαφορων εθνικοτητων μετα το τρομοκρατικο χτυπημα της Βοστωνης. Ειναι απαραδεκτη και απανθρωπη μια τετοια σταση απεναντι σε ανυποψιαστους πολιτες. Ντροπη.

8 ΧΡΟΝΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ




Ένα 8χρονο αγοράκι μεταξύ των τριών ανθρώπων που έπεσαν νεκροί από τις φονικές εκρήξεις στην Βοστόνη.
Ο άτυχος 8χρονος Μάρτιν Ρίτσαρντ ήταν στην γραμμή του τερματισμού με την μητέρα του και τα αδέρφια του και περίμενε τον πατέρα του Γουίλιαμ να τερματίσει.

Σύμφωνα με την Boston Globe, πρόκειται για τον Μάρτιν Ρίτσαρντ από το Ντόρτσεστερ. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας το παιδάκι βρισκόταν με τις δύο αδερφές του και τη μητέρα τους κοντά στη γραμμή τερματισμού γιατί περίμεναν τον μπαμπά τους που είχε λάβει μέρος στο μαραθώνιο, να τερματίσει.
Η μητέρα του Μάρτιν και η μια από τις δύο αδερφές της είναι ανάμεσα στους στους σοβαρά τραυματίες και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι έχει ήδη χάσει το πόδι του.

ΠΗΓΗ: http://www.koolnews.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΖΩΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Επεισόδια στο Καράκας μεταξύ οπαδών του Μαδούρο και οπαδών της αντιπολίτευσης

Για 4 νεκρούς κάνει λόγο το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSΑ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα Τρίτη στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, Καράκας, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υποστηρικτών της αντιπολίτευσης οι οποίοι αρνούνται να δεχτούν τη νίκη του Νίκολας Μαδούρο στις προεδρικές εκλογές.

Οι διαδηλωτές έκαναν λόγο για νοθεία, ενώ ο νεοεκλεγείς πρόεδρος διεμήνυσε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής πως όποιος επιλέγει να ασκεί βία, θα βρει μπροστά του το κράτος και το νόμο.

Όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, στη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ των υποστηρικτών του Τσάβες (και κατ' επέκταση του Μαδούρο) και των υποστηρικτών της αντιπολίτευσης του Καπρίλες υπήρξαν και τέσσερα θύματα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το επίσημο αποτέλεσμα, ο Μαδούρο συγκέντρωσε το 50,9% των ψήφων έναντι 49,1% που πήρε ο Καπρίλες.
ΠΗΓΗ: 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΕ 10 ΚΑΙ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΘΕΝ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΣΑΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ

Η τρομοκρατία επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες

tromokratia-wo
Μνήμες 11ης Σεπτεμβρίου ξύπνησαν οι βομβιστικές επιθέσεις, λίγο πριν τις 3 το απόγευμα της Δευτέρας (τοπική ώρα) στη Βοστόνη, κατά τη διάρκεια του τερματισμού του 117ου φημισμένου μαραθωνίου της πόλης.
Δύο εκρήξεις συγκλόνισαν την καρδιά της αμερικανικής μεγαλούπολης, με διαφορά ελάχιστων δευτερολέπτων, ενώ ακολούθησε ακόμα μια έκρηξη και κατόπιν πυρκαγιά στην κεντρική βιβλιοθήκη (JFK) της πόλης, η οποία αρχικά συσχετίστηκε με τις αρχικές εκρήξεις, προτού ο Δήμαρχος της πόλης αποσυνδέσει τα γεγονότα.
Από τις εκρήξεις των βομβών, που είχαν τοποθετηθεί σε κάδους σκουπιδιών στο χώρο του τερματισμού και στις αυτοσχέδιες κερκίδες που είχαν τοποθετηθεί στο σημείο, σε έναν χώρο γεμάτο θεατές, κυρίως αθώες οικογένειες με παιδιά, τουλάχιστον δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ αυτών κι ένα οκτάχρονο αγοράκι!
Η αστυνομία εντόπισε και άλλους εκρηκτικούς μηχανισμούς που δεν εξερράγησαν, ενώ επιβεβαίωσε άλλη μία ελεγχόμενη έκρηξη στη βιβλιοθήκη JFK.
Από την πλευρά του, ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, Πάτρικ Ντέβαλ, δήλωσε ότι ορισμένοι από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με το CNN οκτώ τραυματίες νοσηλεύονται στα επείγοντα περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης. Η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σοβαρή.
Η αστυνομία τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση, ούτε ένδειξη ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο στον Μαραθώνιο, στον οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 50.000 δρομείς, ενώ δεκάδες χιλιάδες ήταν οι θεατές.
Όταν σημειώθηκαν οι εκρήξεις, 27.000 δρομείς είχαν τερματίσει τον Μαραθώνιο.
Πέραν των δυνάμεων της Βοστόνης, διεθνή δίκτυα όπως το BBC μεταδίδουν ότι έχουν αυξηθεί, μετά το γεγονός, τα επίπεδα ασφαλείας σε περιοχές όπως η Νέα Υόρκη.
ΠΗΓΗ: http://www.toxrima.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
Η ΑΠΕΧΘΗΣ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΘΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"