ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 Πρεπει να επικεντρωθουμε και να μην χαλαρωσουμε στην δημιουργια και αλλων νεων εντατικων αμεσα. Ο στοχος το 2000 εντατικων εστω το 2021 εως το καλοκαιρι πρεπει με καθε θυσια να επιτευχθει. Ηδη εχουμε 1300 απο 550. Να δωσουμε προτεραιοτητα σε αυτο οπως ειχαμε υποσχεθει το προηγουμενο καλοκαιρι. Ειναι ζητημα ζωης και θανατου!

ΠΡΩΤΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΤΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΧΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΥΓΕΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ

 ΝΟΜΙΖΩ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΕ; ΤΑ ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ.

ΟΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 Καλα μην ανοιξουν σαμπανιες καποιοι για τις διερευνητικες οπως ο Ροζακης. Μια τρυπα στο νερο θα ειναι το αποτελεσμα τους. Η Τουρκια εχει στοχο να συζητησει θεματα κυριαρχιας μας οπως τα χωρικα υδατα και ο εναεριος χωρος μας μαζι με αμφισβητηση νησων. Δεν εχει κανεις δικαιωμα να συζητησει θεματα κυριαρχιας μας.

MHN ΜΙΛΑΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 Θαλασσιες ζωνες ειναι και η Αιγιαλιτιδα ζωνη που αποτελει τα χωρικα μας υδατα και η συνορευουσα ζωνη. Για αυτο δεν πρεπει να επαναλαμβανουμε το οτι θα συζητησουμε τις θαλασσιες ζωνες με την Τουρκια. Μονο Αοζ και υφαλοκρηπιδα. Οχι γενικα θαλασσιες ζωνες.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΓΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΤΟΝ ΜΑΛΕΑ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΡΤΩΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ CASUS BELLI TO ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"