ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟ ΔΝΤ

ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ;

Δεν καταλαβα τα Ποταμισια. Ειναι δυνατον να λες οτι εισαι με την οικονομια της αγορας και να ψηφιζεις ναι σε ολα οσα φερνει αυτη η καταπτυστη οπως φαινεται συμφωνια των αλογιστων φορων και της υπερασπισης του κρατισμου σοβιετικου τυπου εκ των προτερων αντι να αντιδρασεις για να πετυχεις κατι καλυτερο οσο εξακολουθει την διαπραγματευση η κυβερνηση.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Αρνουμαι να δεχθω οτι ο ιδιωτικος τομεας πρεπει να πληρωσει με το κοκκινο μνημονιο που περιλαμβανει φορους κατα 93% και μονο 7% μειωση δαπανων του κρατους για να υπηρετηθουν τα σοσιαλκρατικιστικα ιδεοληπτικα παραμυθια του Συριζα και ταυτοχρονα να μεινουμε ετσι στο ευρω. Δεν δεχομαι οτι θα πρεπει να κλεισουν και αλλες επιχειρησεις και καταστηματα και να αυξηθουν οι ανεργοι του ιδιωτικου τομεα για να συντηρηθει αθικτο το αντιπαραγωγικο δημοσιο και ενα μοντελο παρασιτικου σοσιαλισμου αλα Γκρεκα.

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΑ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"