ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Με την υπ΄αριθμ. 197/2014 απόφαση του Τριμ. Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης απορρίφθηκε η ένσταση των Ιωακείμ Ιωσηφίδη και Νικολάου Παπαχρήστου με την οποία ζητούσαν:
Α) την ακύρωση της εκλογής του συνδυασμού του Θεοδωρίδη Κων/νου και την ανακήρυξη του Ιωακείμ Ιωσηφίδη ως Δημάρχου.
Β) επικουρικά την επανάληψη των εκλογών.
Γ) την ακύρωση των ψηφοδελτίων που έφεραν σταυρό υπέρ των Α. Ρακόπουλου και Β. Ακριτίδη και την μη προσμέτρηση τους υπέρ του συνδυασμού του Θεοδωρίδη Κων/νου και
Δ) την ακύρωση της εκλογής των ανωτέρω υποψηφίων όπως και όλων των εκλεγέντων συμβούλων του συνδυασμού του Θεοδωρίδη Κων/νου.
Το δικαστήριο απέρριψε εν συνόλω την ένσταση που είχε εκδικαστεί στις 17 Ιουλίου 2014 και δικαίωσε εξ’ ολοκλήρου τον συνδυασμό του Θεοδωρίδη Κωνσταντίνου βάζοντας ταφόπλακα στα όνειρα του ηττηθέντος δημάρχου για ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος δια της δικαστικής οδού .

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΗΘΟΣ

Μια απο τις αρχες μου ειναι ότι δεν πουλαω ανθρωπους οσες θυσιες και αν απαιτηθουν και για κανενα οφελος. Αυτο ισχυει σε ολα τα θεματα εννοειται και στα πολιτικα και στα επαγγελματικα. Ηθος ειναι η λεξη που με ελκυει!!

ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ

Το αντιρατσιστικο νομοσχέδιο εχει ασαφειες σκοπιμες και θα οδηγησει σε ποινικοποιηση της ελευθεριας γνωμης και εκφρασης οπως και στην ποινικοποιηση ανοητως συναισθηματικων καταστασεων που δεν εχουν μετουσιωθει σε πραξη. Οσο απεχθης και αν ειναι μια γνωμη η ενα συναισθημα δεν αντιμετωπιζεται με φασιστικης εμπνευσης μετρα που αντι να κσταπολεμουν ενθαρρυνουν τις ακραιες συμπεριφορες. Και σε αυτο η ηγεσια της ΝΔ λιγη και εξω απο τον φιλελευθερο πυρηνα της κεντροδεξιας μονο για να εξυπηρετησει τις ιδεοληψιες συγκεκριμενων παρακεντρων εξουσιας και φυσικα την ψευτοπροοδευτικη δηθεν διανοηση της χωρας οπως και τον αθλιο κυβερνητικο εταιρο λεγε με Πασοκ που τοσα δεινα εφερε στην πατριδα Ολα για την καρεκλα εστω και για λιγους μηνες κυριοι ε; Ντροπη.

ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Θελω να επαναλαβω την απεχθεια μου προς τον λαικισμο που υπο τον μανδυα της απλοτητας δηθεν που αναλογει στην φθηνια και το κιτσ εχει σαπισει την πολιτικη και κοινωνικη μας ζωη αναδυοντας μια αισθηση σαπιλας, επιπλαστης ευκολιας και επιβραβευσης των αναξιων.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ

Η βλακεια ειναι αηττητη δυστυχως οπως και η ηλιθιοτητα σε ολες τις εκφανσεις της.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"