ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Nτόρα: Δεν έγινε μπουρδολογία

Nτόρα: Δεν έγινε μπουρδολογία


Nτόρα: Δεν έγινε μπουρδολογία
Nτόρα: Δεν έγινε μπουρδολογία
«Οι συνάδελφοι ήταν καλά προετοιμασμένοι σε αυτά που προτείνουν, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν η πρώτη σύσκεψη που δεν υπήρξε μπουρδολογία», σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη για τη σύσκεψη βουλευτών της ΝΔ με τον Γιάννη Στουρνάρα.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Οι βουλευτές που πήγαν στη συνάντηση και στον υπουργό Οικονομικών πήγαν, με επεξεργασμένες προτάσεις για τις αδικίες του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Αυτό που δεν έκαναν οι υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ το έκαναν οι βουλευτές» και πρόσθεσε: «Οι συνάδελφοι ήταν καλά προετοιμασμένοι σε αυτά που προτείνουν, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν η πρώτη σύσκεψη που δεν υπήρξε μπουρδολογία».
Για πολλές αδικίες έκανε λόγο η κ. Μπακογιάννη η οποία ωστόσο επισήμανε ότι «όλοι οι βουλευτές συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρξει διεύρυνση της φορολογικής βάσης». Όπως είπε, ο κ. Στουρναρας, ενέχει πρόβλημα αντισυνταγματικότητας η διατήρηση του ΕΕΤΑ και πρέπει να πάμε στον ενιαίο φόρο ακίνητων.

ΠΗΓΗ: ΕΝΙΚΟΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΣΩΣΤΗ!

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"