ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για να τελειωνουμε με τις απλοϊκες παγιες αναλυσεις καθε διεθνους θεματος απο ημιμαθεις νεοελληνες οπου ολα καταληγουν στο παγιο<< για ολα φταινε οι Δυτικοι και ο καπιταλισμος >> με μια συνταγη για καθε νοσο και καθε ανοησια θα πρεπει να καταλαβουμε τα εξης πριν τα βαλουμε ολα στο μπλεντερ: Τα θεματα διεθνους πολιτικης δεν ειναι καθολου απλοϊκα, ουτε αναλυονται με βαση τα μαρξιστικα ή αντιδυτικα αριστερα ή ακροδεξια απωθημενα. Οι Δυτικοι εχουν συμφεροντα οπως εχουν οι Ρωσοι οι Κινεζοι οι Αραβες και ολα τα κρατη. Στην Συρια ενισχυσαν με πρωτοστατες τους Γαλλους και τις μετριοπαθεις φωνες της Συριακης αντιπολιτευσης του Ελευθερου Συριακου Στρατου οχι τον ISIS και την αλ Νουσρα με τα τερατα τους. Αυτα ενισχυθηκαν απο την Τουρκια και την Σαουδικη Αραβια για να ριξουν οι δυο τελευταιες τον φιλορωσο και φιλοϊρανο Ασαντ. Οι Γαλλοι μολονοτι βοηθησαν με υλικοτεχνικη υποδομη και πολιτικη υποστηριξη τις δυναμεις εναντιον του οντως ωμου δικτατορα Ασαντ βρεθηκαν να πληρωνουν απο τους τρελους του ISIS βαρυ φορο αιματος με στοχευμενες απανθρωπες επιθεσεις του εναντιον αμαχων απλων ανθρωπων. Ας εχουν λοιπον υποψη οσοι λενε ανοησιες του τυπου << καλα να παθουν οι Γαλλοι διοτι επενεβησαν στα της Συριας >> οτι ανετα και οι ιδιοι ως τουριστες στην Νικαια, στο Παρισι ή αλλου θα μπορουσαν να ειναι θυματα αυτων των εκτρωματων που δεν εχουν ιερο και οσιο. Αυτα τα λιγα και θα επανελθω.

ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΚΤΩ

Oυτε να αποτολμησει να παραδωσει τους 8 στην Τουρκια ο Τσιπρας. Θα αποτελει πραξη εναντια στο διεθνες δικαιο και πραξη παραβιασης της ΕΣΔΑ. Ο ικετης απο την αρχαιοτητα ηταν προσωπο που τυγχανε ιερης προστασιας. Εχουμε μια ντροπη με την παραδοση Οτσαλαν το 1999 απο τους Σημιτη και Παγκαλο μην εχουμε και αλλη.

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ποιος μιλα για δημοκρατια και ποιος εκανε αντιστασιακη χρηση του FB και του Twitter; Ο αυταρχικος νεοσουλτανος Ερντογαν που τα αναθεματιζε. Ειναι τραγικο και γελοιο ταυτοχρονα. Ο ανθρωπος που συλλαμβανε συνεχως δημοσιογραφους και εκανε εφοδους στα καναλια που του ασκουσαν κριτικη. Καταδικαστεο απολυτως το πραξικοπημα αλλα μην μιλα για δημοκρατια ο αμετροεπης σουλτανος.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA



Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΡΙΖΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ FB ΤΟΥ TWITTER ΚΑΙ ΤΟΥ FACETIME. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ  ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΕΚΛΑΙΚΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ. ΧΑΡΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΟΙΞΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ  ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ Η ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"