ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ. ΓΙΟΡΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 230 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ; Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΧΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΗΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ. ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑΝ ΘΑΛΠΩΡΗ ΣΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ. ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ <<ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ>>. ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ.

 

ΣΩΠΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ


ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΙΦΟΥΛΚΟΥΣΑΝ ΛΑΒΡΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ. ΝΤΡΟΠΗ. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ. ΚΡΙΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ; ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ;

Ο ΚΟΝΤΟΠΥΡΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ



Με συνέντευξη του στην Realnews ο πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας υποστηρίζει ουσιαστικά ότι «μαγειρεύτηκαν» τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009. Αναφέρεται χαρακτηριστικά στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στις 7 Οκτωβρίου του 2009.

«Το ίδιο βράδυ και πριν πάω τα στοιχεία, του μίλησα στο τηλέφωνο και του είπα: ‘’Κύριε υπουργέ, η στατιστική υπηρεσία ανακοινώνει αυτά τα αποτελέσματα που στείλαμε αφού η Eurostat βγάλει το δελτίο Τύπου, στις 21 Οκτωβρτίου του 2009’’. Μου είπε: ‘’Θα το ανακοινώσω εγώ, γιατί πρόκειται να το αλλάξω’’. Όταν το είπε αυτό, ήταν υπουργός μιας ώρας, δεν είχε δει τα στοιχεία ακόμα, δεν τα είχα πάει. Έμεινα άφωνος, διότι δεν είχα συναντήσει ποτέ τέτοια συμπεριφορά από κανέναν υπουργό. Αυτό ήταν ωμή παρέμβαση» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Μ.Κοντοπυράκης.

Για την πρόβλεψη του ελλείμματος του 2009 είχαν τεθεί επί τάπητος διαφορετικά σενάρια σε απανωτές συσκέψεις που έλαβαν χώρα, στα μέσα Οκτωβρίου στο υπουργείο Οικονομικών με επικεφαλής τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτει η Realnews τα δύο σενάρια που επικράτησαν ήταν η πρόβλεψη του ελλείμματος στο 14,8% (35,6 δισ. ευρώ) και στο 12,5% (30,1 δισ. ευρώ), σενάρια που παρουσίαζαν απόκλιση της τάξης των 5,5 δισ. ευρώ. Η διαφορά αυτή κατά κύριο λόγο προέκυπτε από τα χρέη των νοσοκομείων, που στην πρώτη μεν περίπτωση έφταναν τα 2,2 δισ. ευρώ και στη δεύτερη περίπτωση τα 4,7 δις. ευρώ. Στις 19 Οκτωβρίου, λίγα λεπτά πριν η Στατιστική Υπηρεσία, με εντολή του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, στέλνει στην Eurostat πρόβλεψη ελλείμματος στο 14,8%, το υπουργείο Οικονομικών ακύρωσε την αποστολή. Δύο μέρες μετά, στις 21 Οκτωβρίου, η πρόβλεψη του ελλείμματος άλλαξε και επελέγη αυτή του 12,5%.

Ν. Χατζηνικολάου: «Να μάθουμε την αλήθεια»

Μίλώντας στον Real Fm 97.8 και στην εκπομπή του Α. Παυλόπουλου και του Μ. Νιφλή, ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι η υπόθεση παραπέμπεται στη δικαιοσύνη προκειμένου να μάθουμε την αλήθεια. «Τα όσα είπε στην συνέντευξη του στην Realnews ο κ. Κοντοπυράκης δημιουργούν μείζον πολιτικό θέμα και φαντάζομαι ότι θα τον καλέσουν εκ νέου η εξεταστική επιτροπή και ο εισαγγελέας. Επίσης με τα στοιχεία που προσκόμισε στην Realnews στοιχειοθετεί τους ισχυρισμούς του».

ΠΗΓΗ: http://www.real.gr

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"