ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Στην Αγκυρα εχουν χασει το μετρο

Στην Άγκυρα εχουν χασει καθε εννοια μετρου. Γνωριζετε κυριοι κανεναν πολιτικο κρατουμενο στην Ελλαδα που δηλωσε αλλης εθνικοτητας και συγκρινετε το αισχος καταπιεσης στον ηγετη του Κουρδικου κομματος τον Ντεμιρτας και την βαρβαρη συμπεριφορα σας στους Κουρδους πολιτες σας με τις ανοησιες που λετε περι Δυτ. Θρακης; Γελα ο πλανητης με αυτα που λετε. Για αυτο δεν θα μπειτε ποτε στην Ευρωπη. Ανηκετε στην Ασια και εκει θα μεινετε. Περνανε βλεπετε τοσο ασχημα οι μουσουλμανοι στην Θρακη για αυτο αυγατιζουν και εχουν 10 φορες καλυτερο βιοτικο επιπεδο απο τους δικους σας πολιτες. Αυτο δεν σημαινει οτι η Ελλαδα θα αναγνωρισει συλλογικο αυτοπροσδιορισμο συλλογων και ομαδων δεδομενου οτι κατι τετοιο ουτε το δεχθηκε στην διασκεψη της ΔΑΣΕ ποτε το 1990 ουτε ισχυει ως κανονας διεθνους δικαιου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΑΝΟΗΤΟΙ.

Δεν υπαρχει συγκριση ασχετοι ανοητοι της Βορειου Ηπειρου και της Δ. Θρακης και οσοι το κανετε ειστε οργανα της Αγκυρας. Στην Β. Ηπειρο υπαρχει αναγνωρισμενη συμπαγης εθνικη μειονοτητα που υφισταται διωγμους απιστευτους και υπαρχει με την υπογραφη της Αλβανιας το πρωτοκολλο της Κερκυρας το οποιο ειναι ενεργο και προβλεπει την πληρη αυτονομια της. Στην Δ. Θρακη με την υπογραφη της Τουρκιας υπαρχει μουσουλμανικη θρησκευτικη και οχι εθνικη μειονοτητα η τυχη της οποιας ηταν πληρως συνδεδεμενη με την αρχη της αμοιβαιοτητας με την ελληνικη εθνικη μειονοτητα 300.000 σε Κων.πολη Ιμβρο και Τενεδο. Δεδομενου οτι η Τουρκια μαλιστα με εθνοκαθαρση εκδιωξε την ελληνικη μειονοτητα και μιλα πονηρα για την θρησκευτικη μειονοτητα της Δ. Θρακης ενω εχει παραβιασει τα δικαιωματα της ελληνικης μειονοτητας στην Πολη καλο ειναι να βγαλει τον σκασμο γιατι υπαρχει και η ρητρα αμοιβαιοτητας μεταξυ τους αλλα και να εχει υποψη οτι στην Θρακη απολαμβανουν πληρη δικαιωματα ολοι οι Ελληνες ανεξαρτητως θρησκευματος. Καλο ειναι να τα ξεχωρισουν στο μυαλο τους αυτα και καποιοι ημιμαθεις νεωτεριστες στην Αθηνα που λενε οτι δεν πρεπει να θετουμε το Βορειοηπειρωτικο γιατι υπαρχει δηθεν θεμα στην Δ. Θρακη.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"