ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ



Vaggelis Ioannidis
13 ώρες  πριν στο FACEBOOK
Λιγνιτης αξιας 500 εκ ευρω θαφτηκε κατω απο 80 εκ κυβικα χωμα συν οι ζημιες σε μηχανηματα. Ενα χωριο σε κατασταση εσωτερικης μεταναστευσης κακην κακως και ακομη καμια παραιτηση.

ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Τα εκλογικα συστηματα ΗΠΑ Μ.Βρετανιας και Γαλλιας που εχουν εκλογες σημερα ειναι πλειοψηφικα και τραγικα. Απεχουν παρασαγκας απο το να αποτυπωνουν δημοκρατικα σε εθνικο επιπεδο την βουληση των ψηφοφορων αλλοιωνοντας τερατωδως το τελικο αποτελεσμα. Ειμαι υπερ της ενισχυμενης αναλογικης με εξασφαλιση σταθεροτητας κυβερνητικης αλλα και αναλογικη εκπροσωπηση των μικροτερων κομματων. Ετσι ειδαμε κομματα στην Αγγλια οπως οι Φιλελευθεροι να παιρνουν λιγοτερες εδρες απο κομματα που ειχαν την μιση με αυτους εκλογικη δυναμη.

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ

Οι κατοικοι φωναζαν χρονια στους Αναργυρους του Αμυνταιου οι αρμοδιοι ομως ελεγαν χιλιες δυο δικαιολογιες και εκωφευαν στις αγωνιωδεις εκκλησεις τους. Τωρα που ηρθε η καταστροφη του ορυχειου ολοι τρεχουν κανεις ομως δεν αναλαμβανει την ευθυνη και δεν παραιτειται.

ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ

Η τρελα και η γραφικοτητα δεν πανε στα βουνα κυκλοφορουν αναμεσα μας αφου ακροαριστεροι και ακροδεξιοι με θεωριες συνωμοσιας που θα γεμιζαν σελιδες φθηνου αρλεκιν ή βιβλια του Λιακοπουλου ταυτιζονται σε αποψεις και πραξεις με στοχο την λογικη και την ευθυνη καταστρεφοντας καθε εννοια σοβαροτητας γιατι ο κακος πια μπαμπας δηλαδη το κρατος επαψε να τους σιτιζει με δανεικα και εχει πτωχευσει. Ειχε δικιο καποιος σοφος που ειπε παλαιοτερα ότι η ακροαριστερα και η ακροδεξια ειναι σαν τους χαυλιοδοντες του λαικιστη ελεφαντα. Ξεκινουν απο διαφορετικα σημεια και τεινουν προς το ιδιο σημειο στην αποληξη τους. Και κατα τα αλλα φταινε παντα οσοι τους χαλανε το παραμυθι και ειπαν εγκαιρα την αληθεια

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"