ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Υπέρ της δημιουργικής ανανέωσης της ΝΔ τάχθηκε ο Μητσοτάκης


Στα Χανιά βρίσκεται ο υποψήφιος

Υπέρ της δημιουργικής ανανέωσης της ΝΔ τάχθηκε ο Μητσοτάκης

Υπέρ της δημιουργικής ανανέωσης της ΝΔ τάχθηκε ο Μητσοτάκης
Την ανάγκη υλοποίησης μιας πολιτικής δημιουργικής ανανέωσης που θα καταστήσει ξανά τη ΝΔ από συρρικνωμένο, όπως είπε, κόμμα σε μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, επισήμανε απόψε από τα Χανιά, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης κλείνοντας τον κύκλο των επαφών του στο νησί, πραγματοποίησε ομιλία στο επιμελητήριο της πόλης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πατέρας του νοιώθει και πάντα πράττει σαν να είναι ο πέμπτος βουλευτής Χανίων.

Ο ίδιος δήλωσε υπερήφανος που κατάγεται από τα Χανιά και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα έχει τη στήριξη των πολιτών της Κρήτης και ότι θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ. «Φεύγω από την Κρήτη πιο πεπεισμένος παρά ποτέ, ότι θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ. Ότι θα έχω τη στήριξη πολλών απλών νεοδημοκρατών οι οποίοι θα έλθουν να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές για να μπορέσομε να οδηγήσομε όλοι μαζί το κόμμα σε μια νέα εποχή» ανέφερε.

Από τα Χανιά ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε την ανάγκη διεύρυνσης της ΝΔ με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε μια πολιτική δημιουργικής ανανέωσης, να μπολιάσουμε τη ΝΔ με νέες ιδέες, με νέα πρόσωπα, να μπορέσουμε να την ξανακάνομε από συρρικνωμένο κόμμα, μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Να μπορέσουμε να αντιπαρατεθούμε υπεύθυνα με το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Τσίπρα στη Βουλή, να μπορέσουμε να κερδίσουμε τις επόμενες εθνικές εκλογές, γιατί μόνο η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη μπορεί να δώσει σήμερα λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας».

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε στο επιμελητήριο της πόλης με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και φορέων οι οποίοι και αναφέρθηκαν σε μια σειρά ζητημάτων, όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αντιαναπτυξιακή λογική, ενώ αναφερόμενος στην Κρήτη τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ένα αναπτυξιακό σχέδιο που, όπως είπε, θα δίνει λύσεις στα προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζει το νησί.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, τα τρία βασικά πράγματα που πρέπει να υλοποιηθούν στο νησί είναι ο βόρειος οδικός άξονας, το νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου και ένας περιφερειακός χωροταξικός σχεδιασμός που θα βασίζεται σε δράσεις που θα προστατεύουν το περιβάλλον.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης-Βόλος: Γερασμένο και συρρικνωμένο κόμμα η ΝΔ


"Αγωνίζομαι προκειμένου η Ν.Δ. να μετατραπεί από ένα συρρικνωμένο κόμμα του 28% σε μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη"

Κυριάκος Μητσοτάκης-Βόλος: Γερασμένο και συρρικνωμένο κόμμα η ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης-Βόλος: Γερασμένο και συρρικνωμένο κόμμα η ΝΔ
«Το δίλημμα της εσωκομματικής εκλογικής αναμέτρησης είναι αν θα προχωρήσει η Νέα Δημοκρατία σε μια δημιουργική και ουσιαστική ανανέωση ή θα παραμείνει σε στασιμότητα η οποία νομοτελειακά θα οδηγήσει και σε συρρίκνωση» είπε απόψε στον Βόλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε υποστηρικτές του σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Παρκ».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος πρόσθεσε ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι ένα γερασμένο κόμμα και χρειάζεται δημιουργική ανανέωση. Εγώ αγωνίζομαι προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να μετατραπεί από ένα συρρικνωμένο κόμμα του 28% σε μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να αναγνωρίσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει διαζύγιο από τις παραγωγικές τάξεις της κοινωνίας, ότι δεν μιλάει πια ουσιαστικά στη νεολαία και ότι είναι ένα κόμμα γερασμένο και σε επίπεδο μηχανισμών και σε επίπεδο ιδεών αλλά και σε επίπεδο προσώπων».

Όσον αφορά τις διαδικασίες των εσωκομματικών προεδρικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Μητσοτάκης έθεσε το θέμα της διεξαγωγής μιας δημόσιας συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων για το μέλλον του κόμματος. Όπως επισήμανε, έχει ζητήσει επανειλημμένως μια συζήτηση όχι μόνο τηλεοπτική, αλλά και στην κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά ένας τουλάχιστον συνυποψήφιος, ο κ. Μεϊμαράκης, δεν ανταποκρίνεται και λυπάται γι' αυτό.

Ο κ. Μητσοτάκης καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος και αναφερόμενος στις καταγγελίες του κ. Πανούση είπε ότι πρέπει να επιληφθεί άμεσα και αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη.

Ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε ότι είναι χαρούμενος που ξεκινά την περιοδεία του στη Θεσσαλία, από τη Μαγνησία και την πόλη του Βόλου. «Έχω ιδιαίτερα στενούς δεσμούς με τον Βόλο καθώς εδώ υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην 346 Μοίρα της 111 Πτέρυγας Μάχης στη Νέα Αγχίαλο, οπότε αισθάνομαι ότι επιστρέφω σε μια πόλη την οποία γνωρίζω πάρα πολύ καλά» σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Στον εισαγγελέα φάκελος-«βόμβα» Πανούση για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015

Σήκωσε το γάντι...του Τσίπρα και καταθέτει σήμερα στοιχεία για εκείνους που θέλουν το "κεφάλι" του

Στον εισαγγελέα φάκελος-«βόμβα» Πανούση για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Στον εισαγγελέα φάκελος-«βόμβα» Πανούση για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
Φάκελο-«βόμβα» με στοιχεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με ντοκουμέντα που δείχνουν «πώς έφτιαχναν νόμους», πώς επηρέαζαν τις πολιτικές εξελίξεις, πώς απομάκρυναν τους «μη αρεστούς», πώς στόχευαν και επιτίθονταν σε εκείνους που αντιδρούσαν, ποιοι είναι εκείνοι που ήθελαν το «κεφάλι» του, αναμένεται να καταθέσει σήμερα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης. Ο καθηγητής Εγκληματολογίας φαίνεται να «σήκωσε» το γάντι που του έριξαν το Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και θα απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη προκειμένου να μεταφέρει τις σοβαρές καταγγελίες του, αν και ο ίδιος θεωρεί πως το θέμα είναι πολιτικό και όχι δικαστικό. «Θα πάω στην Εισαγγελία, θα ξεσηκωθεί ένας θόρυβος στο πολιτικό σύστημα, θα την πληρώσουν 3-4 αποδιοπομπαίοι τράγοι και τελειώσαμε; Ολα αυτά τα ήξερε ο πρωθυπουργός, υπουργοί, ενώ είχαν δοθεί εγγράφως και στο διοικητή της ΕΥΠ. Είχε γίνει ένα πρώτο ξεκαθάρισμα σε αυτό το “τοπίο” πριν από τις εκλογές. Πιστεύω ότι ίσως και τώρα βοηθώ τον πρωθυπουργό, αν θέλει να προβεί και σε ένα δεύτερο ξεκαθάρισμα», δηλώνει ο κ. Πανούσης στον Ελεύθερο Τύπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον «καυτό» φάκελο, που θα παραδώσει σήμερα στη Δικαιοσύνη ο τέως υπουργός, θα υπάρχουν σημαντικά στοιχεία για το πώς το «σύστημα» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έστελνε δικούς του ανθρώπους στις φυλακές, προκειμένου να προβούν σε «τοποθετήσεις» αρεστών προσώπων σε θέσεις-κλειδιά, που θα επηρέαζαν κατά τα συμφέροντά τους τις εξελίξεις, ακόμη και να σχεδιάσουν σχετικά νομοθετήματα. Ακόμη και χθες, ο Γιάννης Πανούσης στοχοποιήθηκε σε ανάρτηση της ιστοσελίδας athensindymedia από την «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατούμενους», που τον έφερε υπεύθυνο για τις μεταγωγές ποινικών κρατουμένων και μέλους της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», παρότι ο τέως υπουργός έχει απομακρυνθεί από το κυβερνητικό σχήμα τον περασμένο Αύγουστο.

 Ποιοι ήθελαν και θέλουν το «κεφάλι» του Γιάννη Πανούση; Ποια ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας πολιτική κάλυψη, απειλούν τη ζωή του ακόμη σήμερα; Γιατί κυβερνητικά στελέχη «φόρτωσαν» πάνω του τη μη υλοποίηση... υποσχέσεων προς τρομοκράτες και ποινικούς; Αυτά τα ερωτήματα έχουν απαντηθεί κατά καιρούς σε ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου για άτομα που είχαν σχέση με ενεργά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πρόσβαση στα κομματικά όργανα, που συνδιαλέγονταν με έγκλειστους τρομοκράτες και ποινικούς.


«Άνθρωπος» του ΣΥΡΙΖΑ


Τον περασμένο Μάιο, οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές ερευνούσαν την πηγή άντλησης «πολιτικής ισχύος» και προσβάσεων στους κομματικούς μηχανισμούς από έναν 67χρονο ιδιώτη, υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και στελέχη της ΕΥΠ, που ερευνώνταν για τη συνεργασία τους με κυκλώματα δουλεμπόρων. Οι αρμόδιες αρχές διαπίστωναν πως η πραγματική ή η επικαλούμενη «δύναμη» από τους ελεγχόμενους είχε προκαλέσει στοχευμένες αποστρατείες, προαγωγές και τοποθετήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., σε τουλάχιστον… 5 ετήσιες κρίσεις αξιωματικών, ενώ από το ίδιο «κέντρο» φαίνεται να εκπορεύονταν οι επιθέσεις «διωγμού» του τότε αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση.

Σε αυτό το πεδίο ερευνών εξετάστηκε και η «συνύπαρξη» του 67χρονου ιδιώτη, όταν ήταν έγκλειστος στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου, μαζί με συγγενικό πρόσωπο κορυφαίου μέλους της σημερινής κυβέρνησης, για σχεδόν ένα χρόνο!

Ο συγγενής του μέλους της κυβέρνησης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 χρόνων και μετά από έφεση, σε λιγότερο από 3 χρόνια, αποφυλακίστηκε με όρους, ωστόσο το χρονικό διάστημα που ήταν έγκλειστος, ήταν συγκρατούμενος με τον 67χρονο ιδιώτη, τον οποίο συνέχισε να επισκέπτεται στις φυλακές μετά την αποφυλάκισή του. Σημειώνεται ότι ο 67χρονος, το καλοκαίρι του 2009, είχε ερευνηθεί ως ο ενδιάμεσος ανάμεσα σε ποινικούς και υπόπτους για συμμετοχή στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και τη «Σέχτα Επαναστατών» στην προμήθεια οπλισμού.

Είχε παρακολουθηθεί μία τέτοια απόπειρα αγοραπωλησίας ή συνάντηση με συνδέσμους των οργανώσεων χωρίς όμως αποτέλεσμα, ωστόσο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί υποστήριζαν ότι τα όπλα που εντοπίστηκαν στην κατοχή άλλων μελών των «Πυρήνων της Φωτιάς» στη Νέας Σμύρνη τον Δεκέμβριο του 2010 ήταν προμήθεια αυτής της «διαμεσολάβησης».


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ


ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕΛΙΑ.

Πανούσης: Μίλησα με ονόματα στην εισαγγελέα

«Είναι καρκινώματα»

Πανούσης: Μίλησα με ονόματα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Πανούσης: Μίλησα με ονόματα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ.Πανούσης εξέρχεται του Αρείου Πάγου   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Την εκτίμηση ότι εις βάρος των προσώπων για τα οποία κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτ.Κουτζαμάνη προκύπτουν ποινικές ευθύνες εξέφρασε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ.Πανούσης, εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου, το πρωί της Δευτέρας. Όπως είπε, μίλησε με ονόματα, ενώ έκανε λόγο για «καρκινώματα».

Όπως είχε προαναγγείλει την Κυριακή, ο Γ.Πανούσης κατέθεσε στην κ. Γκουτζαμάνη τον φάκελο με ονόματα και στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για να στηρίξει τις καταγγελίες του περί σχεδίου φυσικής και πολιτικής του εξόντωσης.

Στο γραφείο της κ. Κουτζαμάνη παρέμεινε για περίπου μισή ώρα, ενώ συνοδευόταν από τον δικηγόρο του και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή.

Ο κ. Πανούσης κατέθεσε στοιχεία για πολιτικά και μη πρόσωπα, τα οποία σύμφωνα με τον πρώην υπουργό απειλούν τη ζωή του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν κατέθεσε ονόματα, απάντησε θετικά.

«Το σύνολο των στοιχείων το κατέθεσα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η άποψή μου είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες, αυτό, όμως, θα το δει η δικαιοσύνη. Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματά του και έτσι είναι η ώρα της δικαιοσύνης», δήλωσε ο κ. Πανούσης

Την ίδια ώρα, η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου ζητά την κατάθεση του Γιάννη Πανούση, σχετικά με όσα γνωρίζει για περιπτώσεις διαφθοράς στην Ελληνική Αστυνομία. Η κ. Ράικου θα αποστείλει κλήση στον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη εντός της ημέρας.

ΠΗΓΗ Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"