ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Ξέρω ποιοι και πως σαμποτάρισαν και την πρωτοβουλία για την εκδήλωση των Γάλλων στο Ξινο Νερό και την πρωτοβουλία για την επίσκεψη των Αυστραλών επισήμων στο μνημείο της μάχης της Βευης που βρίσκεται στο Ξινο Νερό. Και στα δύο περιστατικά ήταν ορισμένοι οι ίδιοι που ανακατεύτηκαν παίζοντας το βρόμικο παιχνίδι του υπονομευτή. Κανέναν δεν αθωώνω και κανενός τον ρόλο δεν ξεχνώ όπου και αν βρίσκεται σε όποιον συνδυασμό και αν στεγάζεται. Αλλα την τελίκη ευθύνη την είχαν στην μία περίπτωση ο δήμαρχος Αμυνταίου και στην άλλη ο περιφερειαρχης Δυτ. Μακεδονίας. Ηταν στο χέρι τους να μην τους ακούσουν και να μην υπονομεύσουν την συνεργασία μας δεν το έκαναν. Και δεν το έκαναν γιατί συμφώνησαν με τους υπονομευτές. Τώρα θα κριθούν στις κάλπες.

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Στον εκβιασμό Βενιζέλου περι σταθερότητας μια απάντηση χρειάζεται απο τον ελληνικό λαό που αιμορραγεί οικονομικά απο τα μνημόνια. Να μην εκλέξει το ΠΑΣΟΚ - Ελια ούτε έναν ευρωβουλευτή. Μαυρίστε τους αλύπητα. Αρκετά μας μαύρισαν την ζωή.

ΟΧΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΛΠΙΔΑ

Με ημιμετρα, μεγαλα λογια, μερισματα χαρτζιλικια φτωχειας με αθλια κριτηρια, φορολογησεις και χαρατσια ελευθερων επαγγελματιων και αγρια λιτοτητα, βιωσιμα και υγιη πρωτογενη πλεονασματα με διαρκεια και κοινωνια με συνοχη δεν υπαρχει και τα υπολοιπα ολα ειναι τεχνητη ελπιδα χωρις στερεες βασεις.

ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ

ΟΣΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"