ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ

ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ;

Μηπως θα καταργησετε και τις εθνικες γιορτες και την ημερα Μακεδονικου Αγωνα ως αλυτρωτικες ενω ταυτοχρονα θα αφηνετε να παιζονται σε πανηγυρια εγκαθετων εισαγομενα αλυτρωτικα τραγουδια της εποχης του VMRO των κομιτατζηδων και επειτα του Τιτο και οχι παραδοσιακα στον ονομα της αθλιας συμφωνιας που ως ανελληνιστοι υπογραψατε; Μηπως θα θεωρησετε γιορτες μισους τις πατριωτικες γιορτες και γιορτες φιλιας τα αλυτρωτικα ξενοκινητα πανηγυρια; Τετοιον εξευτελισμο κανενα κρατος δεν εχει επιφυλαξει στον εαυτο του. Ελληνες πιεστε να ακυρωσουμε με την μη επικυρωση της την καταπτυστη συμφωνια των Πρεσπων.

ΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

Αν δεν επικυρωθει μια συνθηκη παρα τις διεθνεις πιεσεις παυει να ισχυει νομικα. Επικύρωση Συνθήκης ονομάζεται η έγκριση του περιεχομένου της (όποιας) Συνθήκης από τα συνταγματικώς αρμόδια όργανα εκάστου μέρους των συμβαλλομένων Χωρών. Όλες οι Συνθήκες αμέσως μετά την υπογραφή τους υπό των Αρχηγών ή των επισήμων αντιπροσώπων των Χωρών υποβάλλονται προς επικύρωση προς τα αρμόδια όργανα νομοθέτησης εκάστης Χώρας δια των οποίων και εκφράζεται η οριστική συγκατάθεση της εκάστης των συμβαλλομένων Πολιτείας, στον καταρτισμό της διεθνούς αυτής δικαιοπραξίας.
Συνεπώς η επικύρωση και όχι η υπογραφή είναι εκείνη που παρέχει στη Συνθήκη την οριστική της ισχύ. Ως πράξη δε για να χαρακτηρισθεί οριστική και αμετάκλητος θα πρέπει να καλύπτει ολόκληρο το κείμενο της Συνθήκης και να μην έχει εγερθεί καμία επιφύλαξη.

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΑΖΕΨΟΥ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Τζανακοπουλε ποιος εισαι εσυ που θα πεις οτι ολοι στην Φλωρινα οι Ελληνες πολιτες στο 90% εως 100% εχουν χορεψει ενα αλυτρωτικο τραγουδι των Σκοπιων το οποιο το χαρακτηρισες κουτοπονηρα παραδοσιακο; Ασχολησου με τιποτα αλλο και φροντισε να μην λες ανοησιες ως κυβερνητικος εκπροσωπος ελληνικης κυβερνησης. Απο ποτε τα αλυτρωτικα τραγουδια του Τιτο και των ανθρωπων που θελησαν να διαμελισουν την Ελλαδα θεωρουνται παραδοσιακα; Ποια αλλη χωρα Ευρωπαικη και μη δεχεται στην επικρατεια της να παιζονται υβριστικα και αλυτρωτικα τραγουδια εις βάρος της;

Οι Αμυνταιωτες αντεδρασαν εντονα το 1926 στα βουλγαρικα αναγνωστικα και το Πρωτοκολλο Πολιτη /Καλβωφ

Ηταν 1 Φεβρουαριου 1926 οταν πραγματοποιήθηκε μεγάλο συλλαλητήριο  διαμαρτυρίας στο Αμύνταιο με την συμμετοχή ελληνόφωνων και σλαβοφώνων, κακοποιήθηκαν λίγοι δάσκαλοι και τα βιβλία με το Αμπετσανταρ δηλαδη το βουλγάρικο αναγνωστικο με λατινικη γραφη   ρίχτηκαν στην φωτιά.
Μάλιστα, εκδόθηκε και ψήφισμα, το οποίο κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών και ζητήθηκε η μεταβίβαση του στη Κ.τ.Ε. Το περιεχόμενο του ψηφίσματος ήταν το εξής:
Απαξάπαντες κάτοικοι και γονείς τέκνων φοιτώντων σχολεία Σόροβιτς πληροφορηθέντες παρά τέκνων των εισαγωγήν διδασκαλίας σλάβικου ιδιώματος, συμμεριζόμενοι δίκαιαν αγανάκτησιν και διαμαρτυρίαν τέκνων των δι’ εισαγωγήν εν διδακτηρίοις ανεπιθυμήτου γλώσσης, συνέλθοντες σήμερον εν αγανάκτησει εις αυτόβουλον και αυθόρμητον συγκέντρωσιν ομοφώνως εκφράζομεν πόνον για τελούμενον ανοσιουργήμα ημητέρας Κυβερνήσεως διατάξασας εισαγωγήν ανεπιθύμητου γλωσσικού ιδιώματος Ψηφίζομεν Εξορκίζομεν Κυβένησιν διαβίβαση Κοινωνίαν Εθνών έντονον διαμαρτυρίαν ημών τε και τέκνων δια τελούμενην βαρείαν προσβολήν εθνικής φιλοτιμίας και ελληνικής συνειδήσεως.
Διαπιστούμεν εμμονήν μέχρι θανάτου πάτρια θέσμια και ελληνικήν Μεγάλου Αλεξάνδρου ένδοξον γνησίαν παράδοσιν. Διακηρύττομεν ανάληψη αιματηρού πλέον αγώνος κατά πάσης βίαιας και ανελευθεράς επιβουλής πατρίω ελληνική γλώσσα ημών.
Αποκρουόμεν εισαγωγήν σχολείος ημών διδαχής μακεδονοσλαβικής διαλέκτου αναπολούσης εποχήν βίας, απειλής, τρόμου, αγχόνης, αιωνίων μέσων βουλγαρικής τακτικής. Ορίζομεν Επιτροπήν εκ των κ. Χατζητρύφωνος, Ι. Τάικου, Ν. Χατζημήτσεφ και Δ. Πέτρου Δίνε και εντελλόμεθα υποβολή τηλεγραφικώς ψήφισμα Πρόεδρον Κυβερνήσεως και Κοινωνίας Εθνών.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"