ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Γελοιοτητες υπουργου Αμυνας Σκοπιων για το Μακεδονια ξακουστη



Σκοπιανή υπουργός Άμυνας: Δεν μπορείτε να τραγουδάτε το «Μακεδονία Ξακουστή»!

Την έντονη δυσφορία της εξέφρασε η Σκοπιανή υπουργός Άμυνας για τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και ειδικότερα για το «Μακεδονία Ξακουστή», λέγοντας πως θέσει το ζήτημα αυτό στην Ελλάδα!
Η υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, κληθείσα να σχολιάσει τα συνθήματα περί ελληνικότητας της Μακεδονίας, δήλωσε πως αυτά δεν κινούνταν στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών, κάνοντας λόγο για δυνάμεις που αντιτίθενται στην περιφερειακή συμφιλίωση και οι οποίες θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν τα Βαλκάνια.
Αυτό δείχνει, είπε η υπουργός, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ο σωστός τρόπος για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, προαναγγέλλοντας ότι οι Σκοπιανοί θα θέσουν το ζήτημα αυτό στη συνέχεια!
Δηλαδή μας απειλούν οι Σκοπιανοί να μην τραγουδάμε το «Μακεδονία Ξακουστή»!
Είναι σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι τόσο αφοσιωμένη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας όσο κι εμείς, πρόσθεσε σύμφωνα με το πρακτορείο ΜΙΑ. «Ωστόσο, στην Ελλάδα, όπως και στη «Μακεδονία» η κυβέρνηση δεν είναι ο μόνος πολιτικός παράγοντας που θα καθορίσει τη συμφωνία» είπε. Και πρόσθεσε:
«Το έχουμε δει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων που διοργανώνονται από την αντιπολίτευση ή άλλες πολιτικές ομάδες, οι οποίες έδειξαν ότι μπορεί ακόμη και να είναι επιρρεπείς στη βία».
Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι ται λέει τόσο η Σκοππιανή υπουργός όσο τι πράττει η Ελληνική κυβέρνηση. Δεν είναι καθόλου απίθανο στο αμέσως προσεχές μέλλον και με πρόσχημα την «φιλία και την συνεργασία των δύο λαών» και την συμφωνία στις Πρέσπες να το απαγορεύσουν
pronews.gr
Κοινοποιήστε


  • Το σχολιο μου:Τι λες μωρε; Εσεις δεν ειπατε οτι η εννοια της ιστορικης Μακεδονιας για καθε χωρα παραμενει ως εχει και δεν αλλοιωνεται βαση της συμφωνιας των Πρεσπων; Με ποιο δικαιωμα το λες αυτο ασχετη; Τι δουλεια εχεις εσυ με την ιστορικη Μακεδονια του Αλεξανδρου την χωρα που ελευθερη ειναι τωρα και απαιτεις ανοησιες; Εσεις δεν ειπατε οτι δεν εχετε σχεση με την αρχαια Μακεδονια και τον Μεγα Αλεξανδρο κουτοπονηροι Σλαβοβουλγαροι; Για δειτε τι λεει η συμφωνια που υπογραψατε και κοιταξτε εσεις τι παραβιασεις αρχισατε πριν στεγνωσει το μελανι. Θα το τραγουδαμε ως το τελος του κοσμου. Το άρθρο 7 της συμφωνίας αναφέρει:

1.Τα μέρη αναγνωρίζουν ότι η εκατέρωθεν αντίληψή τους ως προς τους όρους «Μακεδονία» και «Μακεδόνας» αναφέρεται σε διαφορετικό ιστορικό πλαίσιο και ιστορική κληρονομιά.

2.Αναφορικά με την Ελλάδα, με αυτούς τους όρους νοούνται όχι μόνο η περιοχή και ο πληθυσμός της βόρειας Ελλάδας αλλά και τα χαρακτηριστικά τους, καθώς και ο ελληνικός πολιτισμός, η ιστορία, η κουλτούρα και η κληρονομιά αυτής της περιοχής από την αρχαιότητα.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"