ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Έξαλλος ο Ψαριανός με τον Κουβέλη


Φωτογραφία για Έξαλλος ο Ψαριανός με τον Κουβέλη: Mε άλλη απόφαση έφυγε από εδώ, άλλα είπε στο Μαξίμου
Κάθετα αντίθετος στην επιλογή του Φώτη Κουβέλη για απομάκρυνση από την τρικομματική εμφανίζεται ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και δημοσιογράφος Γρηγόρης Ψαριανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες εμφανίστηκε να λέει: «Με άλλη απόφαση έφυγε ο Κουβέλης από εδώ το μεσημέρι και άλλα είπε στο Μαξίμου», προσθέτοντας πως δεν προτίθεται να προσέλθει στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.

ΠΗΓΗ: http://www.newsnow.gr

TO ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ : ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ....

ΙΓΜΕ: Καταγγελίες για κακοδιαχείριση

Σκάνδαλο στο ΙΓΜΕ: Καταγγελίες για κακοδιαχείριση και λειτουργία ''παρατράπεζας''

Για κακοδιαχείριση μιλά ο πρόεδρος του νέου ενιαίου φορέα κ. Βασίλης Κωστόπουλος. Λογιστική ''τρύπα'' 500.000 ευρώ στο ΕΚΠΑΑ και παρατράπεζα στο ΙΓΜΕ
Φαινόμενα που χρήζουν εξυγίανσης υποστηρίζει ότι ανακάλυψε στο Εθνικό Κέντρο Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΒΑΑ) ο Βασίλης Κωστόπουλος, ο οποίος ανέλαβε τον περασμένο Μάρτιο τη θέση του προέδρου του Κέντρου, το οποίο προέκυψε από τη συγχώνευση του Εθνικού Κέντρου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΠΑΑ) και του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ).
Σύμφωνα με Το Βήμα, σε συνάντηση που είχε την Τετάρτη με δημοσιογράφους αναφέρθηκε στα παράδοξα που ανακάλυψε το τελευταίο τρίμηνο.
Όπως είπε, βρήκε συμβόλαιο με την Εθνική Ασφαλιστική -υπογράφηκε το 1989 και αφορά ένα πρόσθετο εφάπαξ για τους εργαζομένους- το οποίο δημιούργησε πρόσθετη δημόσια δαπάνη 50 εκατ. ευρώ χωρίς να υπάρχει σχετική νομοθετική ρύθμιση. Μάλιστα, όπως σημείωσε ο ίδιος, υπήρχε όρος στο συμβόλαιο ο οποίος όριζε ότι οποιαδήποτε τροποποίησή του πρέπει να εγκριθεί από το συνδικάτο των εργαζομένων.
Από την πλευρά του, το συνδικάτο αναφέρει ότι όλα έγιναν μέσω συλλογικών συμβάσεων και διαιτητικών αποφάσεων και οι τροποποιήσεις έγιναν εν γνώσει της πολιτικής ηγεσίας.
Κακή διαχείριση και μείωση προσωπικού στο ΙΓΜΕ
Όπως επισημαίνει, η αποτυχία του συμβολαίου προήλθε όχι από κακή διαχείριση αλλά από τη μεγάλη μείωση του προσωπικού του ΙΓΜΕ. Σύμφωνα με το συνδικάτο, δεν πρόκειται για συμβόλαιο συνταξιοδότησης, αλλά παροχή αντί αυξήσεων από τις οποίες παραιτήθηκαν οι εργαζόμενοι του ΙΓΜΕ.
Πάντως, ο κ. Κωστόπουλος στις 7 Μαΐου υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ενάντια στις διοικήσεις του Ινστιτούτου, στο συνδικάτο, στην Εθνική Ασφαλιστική και στις νομικές υπηρεσίες του τότε επιβλέποντος υπουργείου.
Παρατράπεζα στο ΙΓΜΕ
Ο πρόεδρος του ΕΚΒΑΑ κατήγγειλε ακόμη ότι στο ΙΓΜΕ βρήκε μια παρατράπεζα η οποία έδινε άτοκα δάνεια στο προσωπικό από το ταμείο του Ινστιτούτου. Συνολικά είχαν δοθεί 120.000 ευρώ.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, έχει τοποθετήσει ορκωτό λογιστή αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει ''να βγάλει άκρη''. Επεσήμανε επιπλέον ότι βρήκε δικαστικές αποφάσεις οι οποίες αφορούν οφειλές των δήμων στο ΙΓΜΕ ύψους 2,3 εκατ. ευρώ τα οποία δεν έχουν εισπραχθεί.
Λογιστική ''τρύπα'' 500.000 ευρώ στο ΕΚΠΑΑ
Ο κ. Κωστόπουλος αναφέρθηκε και στη σύμβαση για την κλιματική αλλαγή, την οποία έχει υπογράψει η χώρα μας. Όπως τόνισε, αυτή έχει δύο σκέλη. Το πρώτο αφορά τη μείωση των ρύπων, το οποίο όπως σημείωσε προχωρά καλά, όχι όμως και το δεύτερο που σχετίζεται με την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή.
Για την υλοποίησή του δεύτερου σκέλους, ο πρόεδρος του ΕΚΒΑΑ επεσήμανε ότι, το ΥΠΕΚΑ σχεδιάζει να δώσει 5 εκατ. ευρώ σε μελετητές προκειμένου να το ολοκληρώσουν, αν και το έργο θα μπορούσε να υλοποιηθεί από δημόσιες υπηρεσίες.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"