ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Σενάρια για πρόωρες εκλογές την άνοιξη

Σενάρια για εκλογές την άνοιξη ή το φθινόπωρο του 2014

Σενάρια για εκλογές την άνοιξη ή το φθινόπωρο του 2014
Σε συμφωνία για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών εντός του 2014 φαίνεται ότι ήρθαν στην τελευταία τους συνάντηση ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρωθυπουργός απορρίπτει οριστικά εισηγήσεις ορισμένων συνεργατών του για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο του 2013.

Οι ημερομηνίες στις οποίες φαίνεται να κατέληξαν είναι ή τον Μάιο του 2014 μαζί με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές ή το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου.

Ωστόσο, στελέχη του Μαξίμου επιμένουν για πρόωρες εκλογές μέσα στο φθινόπωρο του 2013, προβάλλοντας ως βασικό επιχείρημα να ελέγξουν τις εξελίξεις, να μη χάσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και μια κυβέρνηση με νωπή εντολή να διαπραγματευτεί το τρίτο μνημόνιο, όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία.

Εξαιρετικά κρίσιμες παράμετροι θεωρούνται το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης με την τρόικα μετά τις γερμανικές εκλογές και η συζήτηση για το τρίτο μνημόνιο που θα ξεκινήσει μέσα στο Νοέμβριο και πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα της επόμενης άνοιξης.
Newsroom ΔΟΛ

Κακλαμάνης εναντίον Στουρνάρα: «Το success story είναι παρελθόν»

Νικήτας Κακλαμάνης εναντίον Στουρνάρα: «Το success story είναι παρελθόν»


Νικήτας Κακλαμάνης εναντίον Στουρνάρα: «Το success story είναι παρελθόν» Νέες βολές κατά του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, αμφισβητώντας μάλιστα ευθέως το περίφημο «success story», εξαπέλυσε την Παρασκευή ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος παράλληλα επιβεβαίωσε ότι ο μόνος τρόπος να μην είναι υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας την επόμενη άνοιξη είναι να υπάρξουν τριπλές εκλογές.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜA FM 99,5 ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε για «κοροϊδία» στα περί ανάπτυξης. «Είχα κάνει πριν από καιρό μια ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών, πόσες επενδύσεις, είτε από Έλληνες είτε από ξένους, άνω του 1 εκατ. ευρώ έχουν γίνει στην Ελλάδα το 2012. Ξέρετε την απάντηση; Τέσσερις… Να μιλάμε λοιπόν για ανάπτυξη με αυτήν την επίσημη απάντηση, αντιλαμβάνεστε ότι κοροϊδεύουμε αλλήλους. Νομίζω ότι αυτό (το success story) έχει περάσει πλέον στο παρελθόν» τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο ίδιος μάλιστα περιέγραψε μια εικόνα ασυνεννοησίας στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης: «Αλλα μας είπε ο κ. Μαυραγάνης στη Βουλή και άλλα λέει τώρα ο κ. Σταϊκούρας και άλλα άκουσα από τον κ. Στουρνάρα. Δεν ξέρω τελικά τι γίνεται στο υπουργείο Οικονομικών. Αυτό, ότι επεκτείνω το επίδομα θέρμανσης είναι μια αστειότητα! Όταν είπα στη Βουλή για τον κ. Στουρνάρα ότι ματαιοπονεί πως δεν θα τον αλλάξουμε, έπεσαν να με φάνε. Και παπαγαλάκια από το κόμμα μου. Τώρα, είναι πολύ πιο επίκαιρο».

Σε άλλο σημείο της ραδιοφωνικής του συνέντευξης στον ΒΗΜΑ FM, ο Νικήτας Κακλαμάνης κλήθηκε να σχολιάσει τις αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης Καραμανλή: «Για να πάψει η φιλολογία σχετικά με το ποιος φταίει ή δεν φταίει, υπενθυμίζω ότι εδώ και μήνες έχει σταλεί στη Βουλή μια δικογραφία από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που, με βάση το άρθρο 86 του Συντάγματος, ζητάει να διερευνηθεί πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο» απάντησε ο Νικήτας Κακλαμάνης και συνέχισε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι και ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα δυσαρεστηθεί αν γίνει σήμερα εξεταστική επιτροπή. Εξάλλου, δεν είναι ανάγκη να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ. Η πλειοψηφία της Βουλής θα αποφασίσει. Να τελειώνει αυτό. Και ο έλεγχος να αρχίσει από το 2000. Η ΝΔ το έχει αποδεχθεί αυτό. Μόλις αρχίσει η Ολομέλεια, οφείλει η κυβέρνηση να πάρει την πρωτοβουλία. Διότι στην πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, θα το βάλω το θέμα. Κι αν δεν συμβεί το εθιμικό και συνεδριάσει, θα το ζητήσουμε».

Οσον αφορά στις δημοτικές εκλογές ο πρώην Δήμαρχος της Αθήνας τόνισε: «Τοποθετήθηκα άπαξ και ό,τι λέω ισχύει (σ.σ.: ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος). Αν προκύψει θέμα – που δεν βλέπω κάτι να προκύψει, που είναι ένα και μόνο, να γίνουν τριπλές εκλογές – ενδεχομένως τότε θα προσπαθήσω να επανεκλεγώ στην κεντρική πολιτική σκηνή. Κανένα άλλο θέμα δεν υπάρχει».
ΠΗΓΗ: http://www.tanea.gr

ΙΝΕ ΓΣΕΕ-ΑΝΕΡΓΙΑ 31,5% ΤΟ 2014-ΟΛΕΘΡΟΣ


Ελληνική Οικονομία

Εφιαλτικές εκτιμήσεις από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ για ανεργία στο 31,5% το 2014 

ΓΣΕΕ: Έχασαν 37 δισ. στην τριετία οι μισθωτοί -Αναγκαία η αύξηση κατώτατου μισθού
Δυσοίωνες εκτιμήσεις για την ανεργία, την οποία τοποθετεί στα επίπεδα του 31,5% για το 2014, περιέχει η ετήσια έκθεση για την οικονομία και την απασχόληση 2013 του ΙΝΕ- ΓΣΕΕ, στην οποία όμως οι συντάκτες της παραδέχονται με βάση πρότασή τους ότι η αύξηση των μισθών πρέπει να συνδυαστεί με επενδυτικό σοκ, για να βγει οριστικά η οικονομία από την ύφεση. Όπως επισημάνθηκε χθες από τη Θεσσαλονίκη, οι μισθωτοί την τελευταία τριετία από μειώσεις των αποδοχών τους και από τις φορολογικές επιβαρύνσεις έχασαν 37 δισ. ευρώ, συμβάλλοντας στη μείωση της εγχώριας ζήτησης κατά 31,3%.

Η πρόταση του ΙΝΕ -ΓΣΕΕ για την ανάσχεση της ύφεσης εστιάζει στην αύξηση του κατώτατου μισθού. Έτσι, η αύξησή του για 300.000 εργαζομένους από 586 ευρώ στα 751 ευρώ θα συμβάλει κατά τον πρώτο χρόνο σε αύξηση της εγχώριας ζήτησης κατά 0,75%, του ΑΕΠ κατά 0,5% και της απασχόλησης κατά 7.000 νέες θέσεις εργασίας. Η ανάσχεση της ύφεσης, διά μέσου της αύξησης του κατώτατου μισθού ενισχυόμενη από την αναδιάρθρωση του χρέους, τη ρευστότητα της οικονομίας, την αποτελεσματική καταπολέμηση της φοροδιαφυγής-εισφοροδιαφυγής και την επενδυτική δραστηριότητα, θα συμβάλουν επιπρόσθετα σε αύξηση του ΑΕΠ κατά 1,7% το χρόνο και σε αύξηση της απασχόλησης κατά 25.000 νέες θέσεις εργασίας.

Η πορεία ανάκαμψης της οικονομίας (3%-4% το χρόνο) στον ορίζοντα μίας πενταετίας θα θέσει σε χρήση και το παραγωγικό δυναμικό, που σήμερα αργεί και ανέρχεται σε 15% του ΑΕΠ και θα συμβάλει στην αύξηση της απασχόλησης κατά 7%-10%, δηλαδή κατά 250.000 άτομα. Ακόμη και σ΄ αυτήν την περίπτωση απαιτείται μια εικοσαετία για τη δημιουργία ενός εκατ. θέσεων εργασίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΠΗΓΗ: http://www.stockwatch.com.cy

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Σας τα ελεγα εγκαιρα

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟ  ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2013 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;   


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
<<
Εξάλλου το φλέγον ζήτημα της ανεργίας έχει, λάβει εκρηκτικές διαστάσεις και η Ελλάδα πλέον είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης τον Ιανουάριο του 2013 με 27,2% ποσοστό φοβερό, που δοκιμάζει τις αντοχές της ελληνικής κοινωνίας. Η ανεργία είναι συνέπεια τραγική και αυτή του αποτυχημένου υφεσιακού προγράμματος, το οποίο συνεχίζουν, να εφαρμόζουν στις πλάτες της χώρας, με δογματική εμμονή και ιδεοληψία οι μαθητευόμενοι μάγοι της τρόικα και ορισμένοι εγχώριοι συνοδοιπόροι της. Δυστυχώς προβλέπω πως η ανεργία θα σκαρφαλώσει στο 31%, αν συνεχιστεί το ίδιο μείγμα πολιτικής ως τον Δεκέμβριο του 2013 και σε ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά το 2014, ενώ είναι βέβαιο, ότι με αυτούς τους ρυθμούς τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας, που είχαμε το 2008 στην χώρα, στην καλύτερη περίπτωση θα τα δούμε ξανά το 2024 και αν. Αυτό σημαίνει, ότι πολλοί μακροχρόνια άνεργοι, ειδικά όσοι είναι άνω των 45 ετών σήμερα, δεν θα ξαναβρούν ποτέ δουλειά στην ζωή τους, όσο συνεχίζεται αυτό το αποτυχημένο μείγμα πολιτικής.>>


OΛΟΚΛΗΡΗ Η  ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011 ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΕΣ


 ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ :

http://2.bp.blogspot.com/-7Twa21QxF9w/UKoKQG01XqI/AAAAAAAAAIQ/hqYufhaRlHM/s72-c/SDC10311.JPG
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 20/11/2012 ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΖΕΛΗ

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011
ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ 
ΕΔΩ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ:


ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ:
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΕΔΩ:  


Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Οταν ακουω ψευτοαριστερους δηθεν ανθρωπιστες να μιλουν για αποτροπη του πολεμου στην Συρια ηθελα να αναρωτηθω που στον ανεμο εχουν κρυψει τον ανθρωπισμο τους στα 2 χρονια βάρβαρου πολεμου με τους 120.000 νεκρους και την φρικη τωρα των χημικων και δεν εχουν βγαλει μια καταδικαστικη δηλωση για καθεστωτα Φρανκεσταιν τυπου Κανταφι και Ασαντ. Επισης μας προτεινουν να τους αφησουμε να σφαζουν χωρις ελεος με το υποκριτικο περι μη αναμιξης και διεθνων επεμβασεων; Διοτι ο πολεμος ειναι αγριος εδω και 2 χρονια και δεν θα ξεκινησει τωρα Ποντιοι Πιλατοι.

Τρίτο μνημόνιο με όρους ή χρεοκοπία



Τρίτο μνημόνιο με όρους ή χρεοκοπία
Το μήνυμα του Βερολίνου προς την Ελλάδα από τους δύο ταχυδρόμους Άσμουσεν και Ντάισελμπλουμ.
 

Σε κενό αέρος βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση αφού στο Εurogroup του Οκτωβρίου θα γίνει μία πρώτη συζήτηση για την αντιμετώπιση του χρηματοδοτικού κενού που υπάρχει για τη διετία 2014-2016.
Ο κ. Άσμουσεν,μέλος της Ε.Ε της ΕΚΤ και άνθρωπος που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της κ.Μέρκελ, διέλυσε τις ψευδαισθήσεις μελών της Ελληνικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα.
Απέρριψε τη λύση του κουρέματος, που θα έδινε πολύτιμο ζωτικό χώρο και οξυγόνο στην Ελληνική Οικονομία και ''έδειξε'' τη λύση που έχουν επεξεργαστεί οι Γερμανοί.
Είναι η λύση του αέναου χρέους, της μετάθεσης του χρόνου εξόφλησης των δανείων στο μέλλον.
Την ίδια στιγμή είναι δεδομένο το χρηματοδοτικό κενό που θα προκύψει και θα πρέπει να καλυφθεί για την ερχόμενη διετία.
Ήδη έχει αρχίσει να γίνεται λόγος για ένα νέο δάνειο 12-14 δις ευρώ, που πολλοί φοβούνται ότι θα συνδεθεί με επώδυνες εξελίξεις.
Η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του την Κυριακή, απέκλεισε το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων.
Στον κ.Σαμαρά ανέλαβε να απαντήσει, εμμέσως πλην όμως σαφώς, ο επικεφαλής του Εurogroup, o κ.Ντάισελμπλουμ που εκτελεί εντολές του Βερολίνου.
Ο Ολλανδός, ανέφερε ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι ''κάθε νέα βοήθεια προς την Ελλάδα, θα συνοδευτεί από όρους''.
Όπως όλα δείχνουν, το νέο δάνειο θα συνοδεύεται από ένα νέο μνημόνιο που θα έχει 4 κύριους όρους.
-Πέρασμα όλης της δημόσιας περιουσίας σε διευρωπαϊκό όργανο των δανειστών με έδρα το Λουξεμβούργο, το οποίο θα λαμβάνει τις αποφάσεις για την αξιοποίησή της.
-Απολύσεις 25.000 δημοσίων υπαλλήλων.
-Καταργήσεις σταδιακά των επικουρικών συντάξεων, δημιουργία ενός μόνο ταμείου και κατάργηση του εφάπαξ.
-Απελευθέρωση των πλειστηριασμών.
Ταυτόχρονα ο κ.Σόιμπλε απορρίπτει το ενδεχόμενο να υπάρξει αναδρομική ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, αυτό σημαίνει ότι θα στερηθούν πρόσθετων κεφαλαίων που θα μπορούσε να διοχετευθεί στην παροχή ρευστότητας και στη δανειοδότηση επιχειρήσεων, τη στιγμή που υπάρχει τάση απομάκρυνσης των καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες.
Οι δανειστές φέρονται αποφασισμένοι να τηρήσουν ''σκληρή γραμμή''.
Δεν θέλουν ''κούρεμα'' γιατί αυτό θα δημιουργούσε ένα κακό προηγούμενο και για τις άλλες χώρες του Νότου και θεωρούν ότι τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία να βάλουν στο χέρι τη δημόσια ακίνητη περιουσία αλλά και τον ορυκτό πλούτο της χώρας, θέλοντας να προλάβουν και μία ενδεχόμενη ανάμειξη των ΗΠΑ.
Είναι αποφασισμένοι, σε περίπτωση που δεν υπάρξει ελληνική κυβέρνηση που θα αποδεχθεί το Τρίτο Μνημόνιο, να οδηγήσουν στο χάος την Ελλάδα, δίνοντας εντολή στην ΕΚΤ να διακόψει τη χρηματοδότηση προς τις ελληνικές τράπεζες.
Το Βερολίνο θεωρεί ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ''απείθαρχες χώρες'' γιατί έτσι τίθεται σε κίνδυνο το σχέδιο για μία Γερμανική Ευρώπη και θα αρχίσει να αμφισβητείται από τους ευρωπαϊκούς λαούς η πολιτική που έχουν επιβάλει. Για αυτό δεν διστάζουν, όπως και στην περίπτωση της Κύπρου με το κούρεμα των καταθέσεων, να κάνουν επίδειξη δύναμης και να δημιουργήσουν παραδείγματα προς αποφυγήν.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, τα σύννεφα πυκνώνουν πάνω από την Αθήνα και το Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγη:http://www.newsbomb.gr

Το σχολιο μου: 
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. H TEXNHTH ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΝΗ.

Reuters: Η Gazprom 120 δολάρια ακριβοτερο πουλα το αεριο στην Ελλάδα



Reuters: Η Gazprom 120 δολάρια ακριβοτερο πουλα το αεριο στην Ελλάδα

Αίσθηση έχει προκαλέσει το τηλεγράφημα του Reuters το οποίο δημοσιεύει τα στοιχεία των τιμών για την εξαγωγή του φυσικού αερίου στην Ευρώπη από την Gazprom, από τα οποία προκύπτει πως η ρωσική εταιρεία πουλά φυσικό αέριο στην Ελλάδα 120 δολάρια παραπάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.
Συγκεκριμένα, οι τιμές που έχει ορίσει η Gazprom για τις εξαγωγές προς την Ε.Ε. Και την Τουρκία, κυμάνθηκαν για τον Αύγουστο στα 370 με 380 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα.
Η Ελλάδα ωστόσο, εισάγει φυσικό αέριο από την Gazprom περίπου 500 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα, όπως επισημαίνει το capital με αποτέλεσα το «καπέλο» που βάζει η Gazprom στις εξαγωγές προς την Ελλάδα να είναι στην φθηνότερη περίπτωση 120 δολάρια και στην ακριβότερη 130, ενώ ταυτόχρονα καταλαμβάνει την 13η θέση από τις 21 χώρες της Ευρώπης στις οποίες πραγματοποιεί εξαγωγές η Gazprom.
Τα στοιχεία τα οποία έχουν προκαλέσει αίσθηση, έρχονται στο φως λίγες μόλις ημέρες μετά την τελευταία συνάντηση μεταξύ της ΔΕΠΑ και της Gazprom για την επαναδιαπραγμάτευση της τιμής του φυσικού αερίου.

ΠΗΓΗ: http://www.iefimerida.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΟΙ ΟΜΟΔΟΞΟΙ ΦΙΛΟΙ....

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ



Ανοιχτά της Αθήνας το Πολεμικό μας Ναυτικό έχει περικυκλώσει τουρκικό πολεμικό πλοίο!
 
Πριν από μερικά λεπτά λάβαμε από αναγνώστη μας το παρακάτω μήνυμα:

Αυτήν την ώρα ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο βρίσκεται έξω από την Κέα περικυκλωμένο από εφτά πολεμικά Ελληνικά πλοία τα οποία είναι έτοιμα να του φράξουν το δρόμο προς την Αθήνα ενώ συχνές είναι και οι πτήσεις Ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών στην ευρύτερη περιοχή.

Το Τουρκικό πλοίο ξεκίνησε σήμερα το πρωί από τις ακτές της Τουρκίας πέρασε από την Χίο κάνοντας αλλεπάλληλες παραβιάσεις στα Ελληνικά χωρικά ύδατα πέρασε μπροστά από την Άνδρο με αποτέλεσμα εδώ και λίγη ώρα να βρίσκεται μια ώρα έξω από την Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι και σήμερα οι παραβιάσεις των Τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών ήταν πολλές στον Ελληνικό εναέριο χώρο ενώ αυτή την ώρα δύο πολεμικά πλοία της Τουρκίας βρίσκονται έξω από την Χίο και την Μυτιλήνη.
elas-lyste.blogspot.gr

ΠΗΓΗ: http://www.eglimatikotita.gr
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"