ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΔΝΤ: Απαραίτητη η διαπραγμάτευση για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

ΔΝΤ: Απαραίτητη η διαπραγμάτευση για
την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους


ΔΝΤ: Απαραίτητη η διαπραγμάτευση γιατην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους
Στην αναγκαιότητα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους επιμένει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καθιστώντας αναγκαία την άμεση έναρξης της επίμαχης διαπραγμάτευσης.
Ειδικότερα, πηγές του Ταμείου εξαίρουν την αναγκαιότητα έναρξης της συζήτησης για την περαιτέρω «ανακούφιση» του ελληνικού χρέους.
Η περαιτέρω αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους συνιστά πάγιο αίτημα του ΔΝΤ, το οποίο θεωρεί πως βρίσκεται σε μη βιώσιμα επίπεδα.
Πολλάκις, η Κριστίν Λαγκάρντ έχει καταστήσει σαφές πως το ΔΝΤ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε ένα μη βιώσιμο πρόγραμμα, υπαινισσόμενη την αναγκαιότητα διευθέτησης του φλέγοντος ζητήματος.
Ωστόσο, τροχοπέδη στις αξιώσεις του ΔΝΤ συνιστά η Κομισιόν και κυρίως, η Γερμανία, καθώς δεν αποδέχονται το haircut στα ομόλογα του επίσημου τομέα.
Γι’ αυτό τον λόγο, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, με προεξέχοντες τους Γερμανούς αντιπροτείνουν τη μερική αναδιάρθρωση του χρέους, μέσω της επιμήκυνσης των ωριμάνσεων και της μείωσης των επιτοκίων αποπληρωμής.

ΠΗΓΗ:  enikonomia.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΝΤ. OMΩΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΕΘΑΨΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ EΝΩ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ.

Κορκίδης: "Καλά είναι 300 ευρώ μισθός" μου είπε ο Τόμσεν

Κορκίδης: "Καλά είναι 300 ευρώ μισθός" μου είπε ο Τόμσεν - ΒΙΝΤΕΟ


Κορκίδης: Καλά είναι 300 ευρώ μισθός μου είπε ο Τόμσεν - ΒΙΝΤΕΟ
Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Βασίλης Κορκίδης στην κατάθεση του στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τις συνθήκες υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια.
Ο κ. Κορκίδης αναφέρθηκε στο διάλογο που είχε με τον Πολ Τόμσεν για τους μισθούς στην Ελλάδα.
«Μια φορά, το Δεκέμβριο του 2011, μας επισκέφθηκε η Τρόικα, ο κ. Μαζούχ, ο κ. Τόμσεν, στα γραφεία μας, χωρίς να συνοδεύεται από ελληνική εκπροσώπηση. Όταν αντιδράσαμε στο αίτημά τους για μείωση μισθών και πήγαμε να κάνουμε σύγκριση με αντίστοιχους μισθούς άλλων ευρωπαϊκών χωρών, ξέρετε τι μας είπε ο κ. Τόμσεν; Κάνετε μεγάλο λάθος. Δέστε τους μισθούς στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στα Βαλκάνια, γιατί εκεί ανήκετε. Όταν τον ρώτησα, ποιος νομίζει ότι πρέπει να είναι ο μισθός, μου είπε, 300 ευρώ καλά είναι».
Περιγραφικός ήταν ο κ. Κορκίδης ως προς τις συνέπειες που είχαν στην ελληνική αγορά οι επισκέψεις των Τροϊκανών, αλλά και ως προς την συμπεριφορά τους απέναντι σε όσους συναντούσαν για να συζητήσουν.
«Τρομοκρατούσαν την αγορά οι επισκέψεις της Τρόικας στη χώρα μας ανά δίμηνο, τρίμηνο. Είχαν επιπτώσεις αυτές οι επισκέψεις. Φτάσαμε να έχουμε 77 δισ. ευρώ σε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, ενώ 82 δισ. ευρώ έφθασαν τα κόκκινα δάνεια», ανέφερε ο κ. Κορκίδης
Ο κ. Κορκίδης, μίλησε για τραγικά λάθη που έγιναν, αλλά και για κάποιους που βιάστηκαν να βάλουν τη χώρα στα μνημόνια και για άλλους που βιάστηκαν να την βγάλουν.
«Γνωρίζαμε ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά. Όταν όμως συνειδητοποιήσαμε στο πρώτο εξάμηνο του 2010 την τραγική κατάσταση, προσγειωθήκαμε στη πραγματικότητα. Έπρεπε αυτή την πραγματικότητα, τουλάχιστο ορισμένοι, να την γνωρίζουν», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ.
Ανέφερε ακόμα ότι δεν είχε εισακουστεί η πρόταση του, όταν είχε ζητήσει από τον τότε πρωθυπουργό να βάλει κόκκινες γραμμές στην αγορά, επισημαίνοντας ότι «αν τότε είχαμε τη ρύθμιση των 100 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές από τις 130.000 επιχειρήσεις που έκλεισαν, οι μισές θα δούλευαν σήμερα».
«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει ότι το μνημόνιο βοήθησε τα πράγματα στη χώρα. Δεν ξέρω αν φταίνε οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η χώρα, ή ο τρόπος που μπήκαμε στα μνημόνια», ανέφερε σε άλλο σημείο.
Κλείνοντας την πρώτη τοποθέτηση του, ο κ. Κορκίδης κατέληξε λέγοντας:
«Η πτώχευση μιας χώρας απέναντι σε μια αποτυχημένη πολιτική θα ήταν παράδοση άνευ όρων. Δεν πρέπει να τους δώσουμε αυτή την κερδοσκοπική ικανοποίηση. Εμείς οι μικρομεσαίοι Έλληνες πτωχεύσαμε για να μην πτωχεύσει η Ελλάδα. Εγώ προσωπικά εκ μέρους της Συνομοσπονδίας, ζητάω συγνώμη για τα επώδυνα μέτρα που κάποιες κυβερνήσεις δέχτηκαν, υπέγραψαν, νομοθέτησαν και επέβαλαν και που εκ των πραγμάτων δεν απέδωσαν, αλλά αντίθετα έφεραν την ελληνική αγορά στη σημερινή τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται».

ΠΗΓΗ: ΕΝΙΚΟΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ; ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.

Τι πίστευαν οι ΗΠΑ για Καραμανλή, Ανδρέα

Αποκάλυψη Wikileaks: Τι πίστευαν οι ΗΠΑ για Καραμανλή, Ανδρέα και την “ευλογημένη Ελλάδα”

Μια αναφορά της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς την Ουάσινγκτον η οποία έχει γραφτεί το 1978, αλλά θα μπορούσε να είναι και σημερινή αποκαλύπτεται από τα Wikileaks.
Η αμερικανική αναφορά έχει να κάνει με τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή,τον επερχόμενο Ανδρέα Παπανδρέου και βέβαια με την κατάσταση στην Ελλάδα. Τα όσα επισημαίνονται από τότε για την Ελλάδα μας δείχνουν πολλά για το πως μας έβλεπαν ,πόσο μας “μετρούσαν” και τι πίστευαν ότι πρέπει να αλλάξουμε οι ΗΠΑ.  Οι αμερικανοί όπως και τώρα έτσι και τότε ήθελαν να διασφαλίσουν ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να “ανήκει εις τη Δύση” και δεν θα “λοξοδρομούσε”.

Αναφέρονται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Καραμανλή και δεν κρύβουν την ελπίδα τους “να μην γίνει πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου”, λόγω του “αντιαμερικανισμού” του.
Για τις Ένοπλες Δυνάμεις οι αμερικανοί γράφουν ,επαναλαμβάνουμε το 1978 : “Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν οι πιθανοί κριτές της Ελληνικής πολιτική. Ουσιωδώς συντηρητικές και έντονα δεμένες με το ΝΑΤΟ, τη Δύση και τις ΗΠΑ, παραμένουν έτοιμες να παρεμβουν για να σώσουν το Ελληνικό Έθνος εαν το κρίνουν απαραίτητο. Σήμερα, όπως και στο παρελθόν, εχθροι τους: οι διαταραχές, οι κομμουνιστές, και ο Ανδρέας Παπανδρέου”.
Για την οικονομία από τότε προέβλεπαν ότι το “μοντέλο” που ακολουθούσαμε δεν θα μπορούσε να αντέξει στον “παγκόσμιο ανταγωνισμό”. Αλλά παρόλα αυτά γράφουν για την Ελλάδα:
“Ευλογημένη με μια ευνοϊκή γωγραφική θέση και με μια ισχυρή επιχειρηματική παράδοση, οι Έλληνες έχουν εκμεταλλεύτει στο επακρον τα πλεονεκτήματά τους”.

ΠΗΓΗ:  eirinika.gr

TO ΠΡΙΓΚΙΠATO

TO ΠΡΙΓΚΙΠATO

Το παιχνίδι με αποφάσεις που παίρνονται σε κλειστά πολιτικά δωμάτια τέλειωσε
«Tα μεγάλα λαϊκά και κοινωνικά ρεύματα δεν πνίγονται. Οσο πιέζεις το καπάκι για να τα εξαφανίσεις τόσο αυξάνεις την ένταση της πίεσης» γράφαμε προχθές πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα στην Ισπανία αλλά και πριν αρχίσουν να γίνονται αντιληπτές οι υπόγειες διεργασίες για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας στην Ελλάδα. Με εντυπωσιάζει πόσο ξένο με αυτές τις μεγάλες πολιτικές αλλαγές που συνταράσσουν την Ευρώπη είναι το παλαιό ελληνικό πολιτικό σύστημα. Πόσο λάθος και πόσο απελπισμένα παίζει για να τις αποδομήσει. Η γη φεύγει κάτω από τα πόδια της πολιτικής μας τάξης, μα εκείνη δεν γνωρίζει άλλο δρόμο και άλλη οδό από το να έχει... μία παλιά απάντηση για κάθε νέο πρόβλημα. Το γράφω για πολλοστή φορά. Το παραδοσιακό κλειστό παιχνίδι της πριγκιποκρατίας, που θέτει εκποδών τους πολίτες από τις αποφάσεις και απεργάζεται αποφάσεις σε κλειστά πολιτικά δωμάτια, έχει τε-λει-ώ-σει οριστικά και αμετάκλητα.

Οσοι, λοιπόν, επιμένουν να βυσσοδομούν για να ρίξουν τον Τσίπρα, εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες του και τον ερασιτεχνισμό του -για να έρθουν στα πράγματα μέσα από κλασικές διαδικασίες-, στην πραγματικότητα αποτελούν τον καλύτερο χορηγό επικοινωνίας του. Στην ουσία σκάβουν τον λάκκο στον οποίο θα πέσουν για ακόμη μία φορά μέσα. Η στήλη έχει σφοδρή πολιτική και ιδεολογική διαφωνία με τον νυν πρωθυπουργό και εκτιμά ότι θα πέσει κατά την εφαρμογή του Μνημονίου από το πεζοδρόμιο που ο ίδιος θώπευσε. Θα πέσει, όμως, μόνος, δεν θα τον ρίξουν οι δυνάμεις που έχουν πρωταγωνιστήσει στο παρασκήνιο στις πιο μαύρες σελίδες της νεότερης πολιτικής Ιστορίας. Τον Αλέξη θα τον αντιπολιτευτούμε στα ίσια, στο φως, στους δρόμους με χτυπήματα πάνω από τη ζώνη, ποτέ κάτω. Αυτή, άλλωστε, είναι και η αρχοντιά του φιλελεύθερου συντηρητικού χώρου. Εχει τόσο βαθιά λαϊκή ρίζα, που δεν άγχεται να γυρίσει στα πράγματα τρεις μήνες μετά μια οδυνηρή ήττα και μάλιστα μέσα από ανώμαλες πολιτικές διαδικασίες.

Για όσο, λοιπόν, έχει αξία η γνώμη μας, θέλουμε να πούμε στο πριγκιπάτο της παράταξης, που θεωρεί ότι ένα ταξίδι στο εξωτερικό, δύο τρεις αλληθωρίζοντες πασοκογενείς βουλευτές της Αριστεράς, ολίγοι φερέλπιδες αυτοδιοικητικοί, μερικά ρετάλια του παρελθόντος και η συσκευασία του παλαιού σε «νέο» και «ευρωπαϊκό» αρκούν για μια συνωμοσία της προκοπής, πως εμείς απέχουμε από αυτό. Το παρατηρούμε να εξελίσσεται μέσα από γνωστά κανάλια, η διάταξη των δυνάμεών μας είναι αρκετά οικεία, αλλά σε σχέδια ανατροπών και ανωμαλίας που θα κάνουν την Αριστερά και τον πρώτο της πρωθυπουργό μύθους για άλλα 70 χρόνια δεν θα συμπράξουμε. Την τελευταία φορά που συνέβη αυτό προδικτατορικά μυθοποιήθηκε ένας μέτριος, πλην λαοπλάνος κεντρώος πολιτικός ηγέτης.
Μανώλης Κοττάκης
ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η παράταξη θέλει ηγεσία

Η παράταξη θέλει ηγεσία


Οσοι ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα στον θαυμαστό κόσμο της ελληνικής πολιτικής σίγουρα έχουν ακούσει φήμες για επικείμενη σκλήρυνση της στάσης του προέδρου της Ν.Δ. έναντι των διαφωνούντων και άλλων τινών, που δεν είναι ευχαριστημένοι με τη συντριβή του κόμματος στις εκλογές και την ολοένα διευρυνόμενη απαξίωση στα μάτια των πολιτών.
Ο κ. Σαμαράς μπορεί και πρέπει να κάνει ό,τι του επιβάλλει η συνείδησή του. Ωστόσο, οφείλει να έχει κατά νου ότι ο αρχηγός του κόμματος, το οποίο καλείται να εκπροσωπήσει αυθεντικά τη Δεξιά, έχει ευθύνες και έναντι πολλών άλλων. Η κοινωνική πλειοψηφία της συντηρητικής παράταξης είναι αδιαμφισβήτητη.

Οι Ελληνες, όποιο κόμμα κι αν επιλέξουν να τους εκπροσωπήσει για ένα χρονικό διάστημα, είναι παραδοσιακοί.

Στη συντριπτική πλειονότητά τους αγαπούν την πατρίδα, είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, τιμούν τον θεσμό της οικογένειας και επιδιώκουν να εργάζονται σκληρά για να ζουν με αξιοπρέπεια.

Αυτό σημαίνει ότι ένας ηγέτης με έμπνευση, ακεραιότητα, συνέπεια και ενωτικό πνεύμα μπορεί να τους συσπειρώσει και να ζωντανέψει το κόμμα, το οποίο φθίνει και οδηγείται γρήγορα σε μη αναστρέψιμη παρακμή· οπότε ουδείς πολιτικός έχει το δικαίωμα να ασκεί τα καθήκοντά του με ορίζοντα το... πρόσωπό του.

Υπάρχουν εκατομμύρια Ελληνες που έχουν απομακρυνθεί από τη Νέα Δημοκρατία, όχι επειδή λειτούργησαν εις βάρος της οι «υπονομευτές» αλλά επειδή η ηγεσία του κόμματος, σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, άσκησε αντικοινωνική, φορομπηχτική, σοβιετικού χαρακτήρα πολιτική.
Η εφημερίδα μας ουδέποτε έκρυψε την ιδεολογική σύμπλευσή της με την παράταξη που έχει χτίσει Ελλάδα, που έχει σώσει το έθνος από εξωτερικούς και εσωτερικούς κινδύνους, και έχει ταυτιστεί με τις έννοιες του πατριωτισμού, της σύνεσης και της χρηστής διαχείρισης. Η «δημοκρατία» θεωρεί ότι αυτή η κοινωνική πλειοψηφία μπορεί να μεταφραστεί και σε πολιτική-κομματική, αρκεί να βρεθεί το πρόσωπο που θα την πείσει.

Ο κ. Σαμαράς θα προσφέρει υπηρεσία στον τόπο αν συνειδητοποιήσει ότι κρίθηκε οριστικά και αμετάκλητα από τον λαό.

ΠΗΓΗ:  dimokratianews.gr

Παναγιώτης Γεννηματάς: Είμαι απαισιόδοξος για το μέλλον της χώρας

Παναγιώτης Γεννηματάς: Είμαι απαισιόδοξος για το μέλλον της χώρας


Παναγιώτης Γεννηματάς: Είμαι απαισιόδοξος για το μέλλον της χώρας
 Την απαισιοδοξία του για τις διαπραγματεύσεις και την γενικότερη εικόνα της χώρας, εξέφρασε μιλώντας στον Prisma 95,1 ο επίτιμος Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Παναγιώτης Γεννηματάς.
Σύμφωνα με τον κύριο Γεννηματά το Μνημόνιο που υπογράψαμε περιελάμβανε μια βεντάλια μέτρων- μεταρρυθμίσεων, τα οποία η χώρα θα έπρεπε κανονικά να εφαρμόσει από το 1992!!! Ωστόσο οι κυβερνήσεις της πρώτης φάσης της κρίσης, δεν εννοούσαν να επιλέξουν οι ίδιες κάποιο μέρος των καθυστερημένων μεταρρυθμίσεων και έπρεπε να έρθει η Ώρα της Κρίσης, για να δούμε την αλήθεια κατάματα και να βγουν οι σκελετοί από την ντουλάπα και όλα όσα κρύβαμε κάτω από τα χαλιά.
Από το 2006 και μετά τα πράγματα πήραν τον συγκεκριμένο δρόμο με την Κυβέρνηση Καραμανλή και το 2007 που ξέσπασε η κρίση, δεν θέλησαν με χαμηλότερου κόστους μέτρα να αποκαταστήσουν μια ισορροπία και όλα αφέθηκαν και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.
Σύμφωνα με τον κύριο Γεννηματά ευθύνες έχουν και οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί για την υπερχρέωση της χώρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και εμείς δεν μπορούμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και τις καλές εποχές. Οι ξένοι μας άφησαν μεγάλα περιθώρια και οι Έλληνες πέρασαν καλά χρόνια και κανείς δεν μπορεί να παραπονιέται για αυτό.
Ωστόσο ευθύνη έχουν και οι πολίτες καθώς θα έπρεπε να έχει την αίσθηση του μέτρου κατά την περίοδο της αλόγιστης σπατάλης, διαφορετικά, όπως ανέφερε, αν το κοινό είναι ανήλικό τότε να του αφαιρεθεί το δικαίωμα της ψήφου, καθώς πρέπει να είναι σε θέση να αποφασίσουν και για τον λογαριασμό.
Στο ερώτημα για το ότι δεν υπήρξε κανένα πολιτικό σινιάλο για τα «δεινά» που έρχονται ο κύριος Γεννηματάς, είπα για ποιο λόγο να συμβεί αυτό από την στιγμή που η κοινωνία αδιαφορούσε για κάθε σινιάλο και χαριεντιζόταν με τα παιδάκια τον Αντωνάκη-Γιωργάκη, αντί να ψάξει κάποιον σοβαρό για να τον κυβερνήσει τότε ο λαός θα το πληρώσει ανέφερε με νόημα.
Ο κύριος Γεννηματάς ανέφερε ότι η πολυαναμενόμενη δόση δεν θα καταλήξει στην πραγματική οικονομία, αλλά θα πάει για την εξυπηρέτηση υποχρεώσεων, λέγοντας ότι το 2009 έγινε υποκατάσταση δανεισμού, καθώς οι ξένοι ανέλαβαν να πληρώνουν τα δάνεια που δεν μπορούσαμε να πληρώνουμε εμείς, με τον όρο ότι όλο αυτό το διάστημα, εμείς θα νοικοκυρεύουμε το σπίτι. Η Ελλάδα δεν νοικοκυρεύει το σπίτι της και παραμένει εξαρτημένη στις δόσεις κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα, ανέφερε.
Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι αναπόφευκτες και σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθούν από την δυνατότητα πληρωμής μισθών και συντάξεων από την Κυβέρνηση, με την ίδιο να λέει ότι δεν πρέπει να είμαστε καθόλου αισιόδοξοι για την κατάσταση της χώρας, καθώς τότε ίσως υπάρξουν κάποιοι οι οποίοι θα αντιδράσουν σοβαρά και αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε τους πολιτικούς που μπορούν να καθαρίσουν για την χώρα.
\
ΠΗΓΗ:  lefkadatoday.gr


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"