ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΩΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΑΕΙΝΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΝΕΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΉ ΜΕ ΣΑΦΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ  ΤΗΝ  ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ- ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

H ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΝΤΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ  ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΑ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΌΘΥΜΩΝ  ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ. ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΙ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

Για το χθεσινό πανηγυρικο, που εκφώνησε ο κ Βολιώτης για την ημέρα απελευθέρωσης του Αμυνταίου


Για το χθεσινό πανηγυρικο, που εκφώνησε ο κ Βολιώτης για την ημέρα απελευθέρωσης του Αμυνταίου

Σήμερα θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά τον άξιο δημοτικό σύμβουλο του Δ. Αμυνταίου κ. Βολιώτη, που με την πολύ καλή και συγκινητική ομιλία του χθές κατα την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας για την απελευθέρωση της περιοχής αποκατέστησε για πρώτη φορά και σε τέτοια έκταση την αλήθεια για τον εορτασμό της επετείου και για το ποιος είχε την πρωτοβουλία του εορτασμού επιμένοντας επι χρόνια.Απέδειξε περίτρανα, οτι ακόμη και ένας θαρραλέος αρκεί, για να αποκατασταθεί επιτέλους  η αλήθεια. Οπως απέδειξε, οτι υπάρχουν έστω και λίγες φωτεινές εξαιρέσεις στην πολιτική, που κόντρα στην σαπίλα λειτουργούν με βάση αρχές αξίες και πάνω απο όλα με  εντιμότητα.Αναδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο, πως  υπάρχουν ευτυχώς  και άνθρωποι, που έχουν την τιμή και την αξιοπρέπεια πάνω απο ολα τα άλλα ζητήματα. Ως πρωην στρατιωτικός απέδειξε, οτι οι Ελληνες στρατιωτικοι  λειτουργούν με βαση την τιμή και το ήθος. Αποτελεί φωτεινή εξαίρεση για το Αμύνταιο και παράδειγμα προς μίμηση για οσους θέλουν, να ασχοληθουν ή ασχολούνται με τα κοινά. Ο εσμός των κουτοπόνηρων  και ανήθικων συφεροντολόγων  εκμετταλευτών, που ταλαιπωρούν το Αμύνταιο δήθεν για το καλό μας  φαίνεται πολυ μικρός και λίγος  μπροστά του. Αξιος!

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"