ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5-7-2015. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΖΕΛΗ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΑΜΥΝΤΑΙΟ
ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ε΄ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 84 

ΟΧΙ

ΟΧΙ στην δηλητηριωδη συνταγη των δανειστων. ΟΧΙ και στις κρατικιστικες προτασεις του Συριζα που εξοντωνουν φορολογικα τον ιδιωτικο τομεα. ΟΧΙ στους προπαγανδιστικους εκβιασμους και τις απειλες. ΟΧΙ στο μπουλινγκ εις βαρος της Ελλαδας.

ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Οταν ακουω οτι το ναι η το οχι στην προταση των δανειστων ειναι ναι η οχι στην Ευρωπη και το Ευρω αναρωτιεμαι που θα φτασει ακομη η προπαγανδα και ο εκβιασμος.Παρτε το χαμπαρι απο το Ευρω και την Ευρωπη ουτε φευγουμε ουτε θα μας διωξουν. Μην πεφτετε θυματα των παιχνιδιων εξουσιας που εξελισσονται. Μην ειστε αφελεις. Αν ειστε ασχετοι ορισμενοι φροντιστε να ενημερωθειτε καλυτερα.Γιατι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.

ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ

*Το να ζουν μαζί μονοιασμένα τα αδέλφια είναι το ισχυρότερο από όλα τα τείχη*. (Αντισθένης από Αθήνα).

ΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ο Ντάισενμπλουμ: Το ΟΧΙ είναι πιθανότερο από το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής

 0  0
 0  0 Google +1  0
ΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ο Ντάισενμπλουμ: Το ΟΧΙ είναι πιθανότερο από το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής

Mε μια δήλωση ΒΟΜΒΑ που «καταπίνει» όλες τις προηγούμενες δηλώσεις του ιδίου και άλλων...
κοινοτικών αξιωματούχων, ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Algemeen Dagblad, δηλώνει πώς “Το «όχι» στο ελληνικό δημοψήφισμα δεν σημαίνει κατ” ανάγκην Grexit” και πρακτικά θέλει να προλάβει αυτό που όλοι βλέπουν:

Το «ΟΧΙ» είναι πιθανότερο από το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, όσο και αν το «ΝΑΙ» ακούγεται περισσότερο λόγω του κλεισίματος των τραπεζών από την ΕΚΤ και την ΤτK

Την ίδια στιγμή έκθεση -φωτιά- δημοσίευσε το ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος, στην οποία ζητά την ελάφρυνσή του και δηλώνει πως δεν είναι βιώσιμο, όπως αναφέρει το προσχέδιο ανάλυσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους με ημερομηνία 26 Ιουνίου 2015.

Το ΔΝΤ ζητεί κούρεμα του Χρέους κατά 30%. Σύμφωνα με την Έκθεση, το ΔΝΤ προβλέπει ότι το Χρέος της χώρας θα βρίσκεται στο 150% του ΑΕΠ το 2020 και κοντά στο 140% του ΑΕΠ ΤΟ 2022.

Το ΔΝΤ εκτιμά ότι οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδος για την τριετία 2015-2018 θα φθάσουν τα 50 δισ. ευρώ (κάτι που το ΔΝΤ έχει γράψει ήδη) και εκτιμά ότι είναι αναγκαίο ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας ύψους τουλάχιστον 36 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ΔΝΤ θεωρεί ότι εξαιτίας της εύθραυστης δυναμικής που παρουσιάζει το Δημόσιο Χρέος απαιτούνται ευρύτερες συναινέσεις μεταξύ των πιστωτών της χώρας προκειμένου να αποκατασταθεί η βιωσιμότητα του. Στο πλαίσιο αυτό προτείνει να επεκταθεί η περίοδος χάριτος που έχει παραχωρηθεί για τα δάνεια του Μνημονίου στα 20 χρόνια και σταδιακή αποπληρωμή των δανείων που έχει χορηγήσει η ΕΕ στα 40 χρόνια.

«και ΟΧΙ να ψηφίσουν οι Ελληνες την Κυριακή θα παραμείνουν στην ευρώπη»

Σε ότι αφορά τον Ντάϊσενμπλουμ δηλώνει ότι: Αν κερδίσει το στρατόπεδο του «όχι», αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη «Grexit»!

Ίσως ο Γ.Ντάισενμπλουμ να έχει συνειδητοποιήσει ότι το «όχι» τελικά έχει πολλές δυνατότητες να κερδίσει στο δημοψήφισμα της Κυριακής και είναι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να αρχίσει να μαζεύει πολλές από τις προηγούμενες ΧΧΧlarge δηλώσεις του…
- See more at: http://www.newsone.gr/paraxena/67544-ta-gyrnaei-o-ntaisenmploym-to-ochi-einai-pithanotero-apo-to-nai-sto-demopsephisma-tes-kyriakes#sthash.Mr0PYLwg.dpuf

Ντομπρόβσκις: Η Κομισιόν εργάζεται για να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη

Ντομπρόβσκις: Η Κομισιόν εργάζεται για να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη

Ντομπρόβσκις: Η Κομισιόν εργάζεται για να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη
O αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις   (Φωτογραφία:  EPA pictures )


Τη διαβεβαίωση πως η Κομισιόν εργάζεται για να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη παρέσχε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις σε συνέντευξη που παραχώρησε.στην εφημερίδα Die Welt.
  Ο Ντομπρόβσκις εμφανίζεται επικριτικός απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζοντας πως η λύση για την Ελλάδα ήταν απτή και δεδομένων των κυβερνητικών χειρισμών η χώρα είναι σε χειρότερη θέση σήμερα ότι την περασμένη εβδομάδα.
Ο ίδιος τοποθετήθηκε και για το επικείμενο δημοψήφισμα. «Θα ήταν λάθος να υποθέσουμε ότι επικράτηση του «Όχι» θα ενισχύσει τη διαπραγματευτική θέση της στην Ελλάδα. Το αντίθετο θα συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.
«Η ερώτηση του δημοψηφίσματος δεν είναι νομικά σωστή και δεν βασίζεται σε σωστά στοιχεία. Οι προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που τίθενται στο δημοψήφισμα αφορούν ένα πρόγραμμα το οποίο στο μεταξύ έχει λήξει. Το Eurogroup δεν τις έχει ούτε υιοθετήσει ούτε απορρίψει. Όταν ο (Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης) Τσίπρας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος βρισκόμασταν ακόμη στη μέση των διαπραγματεύσεων», εξήγησε ο Ντομπρόβσκις.

«Οι Έλληνες θα στείλουν την Κυριακή ένα πολιτικό μήνυμα στην υπόλοιπη Ευρώπη», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν. «Ένα "ναι" θα σημαίνει ότι επιθυμούν να εργαστούν στενά με τις υπόλοιπες χώρες τις ευρωζώνης για να βρεθεί μια λύση. Ένα "όχι" θα καθιστούσε ακόμη μεγαλύτερες τις διαφορές και θα περιέπλεκε την εξεύρεση λύσης», σημείωσε.

Εξάλλου πρόσθεσε ότι και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ έχει ξεκαθαρίσει ότι: «ένα "ναι" θα έστελνε ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα προς την Ευρώπη ότι οι Έλληνες επιθυμούν να βρουν μια λύση στα οικονομικά τους προβλήματα».

Παρόλα αυτά ο Ντομπρόβσκις υπογράμμισε ότι «η απόφαση εναπόκειται στον ελληνικό λαό».

Πάντως ξεκαθάρισε ότι η επικράτηση του «όχι» στο δημοψήφισμα δεν θα ενίσχυε τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας. «Το αντίθετο. Μετά το κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολή ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων η οικονομική σταθερότητα της Ελλάδας κατέστη πιο περίπλοκη και ακριβή. Η Ελλάδα βρίσκεται σε σημαντικά χειρότερη θέση σε σχέση με μερικές εβδομάδες πριν», είπε ο Ντομπρόβσκις.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπογράμμισε παρόλα αυτά ότι ακόμη και αν υπερισχύσει το «όχι», «η πόρτα των διαπραγματεύσεων παραμένει ανοικτή. Όμως για να καταλήξουμε σε λύσεις θα πρέπει και οι δύο πλευρές να συμμετέχουν εποικοδομητικά».

Σε ό,τι αφορά μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, ο Ντομπρόβσκις τόνισε: «Εργαζόμαστε για να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ. Θα ήταν καλύτερα αν είχαμε παρατείνει το πρόγραμμα βοήθειας που έληξε. Παρόλα αυτά πρέπει να εργαστούμε ώστε να λύσουμε το πρόβλημα αντί να σκεφτόμαστε τα χειρότερα σενάρια».

Παρόλα αυτά ο ίδιος εξήγησε ότι «η Ελλάδα είναι μια ειδική περίπτωση. Είμαστε σε καλύτερη θέση σε σχέση με τέσσερα χρόνια πριν για να διατηρήσουμε την οικονομική σταθερότητα της ευρωζώνης, Η ευρωζώνη είναι πιο ισχυρή. Αυτό το κατανοούν και οι αγορές».

Στην περίπτωση που αποφασιστεί να δοθεί ένα τρίτο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα, για να υιοθετηθεί αυτό «θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες», εξήγησε ο Ντομπρόβσκις, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να δώσει ένα ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα. «Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι αν θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε πολιτικά», υπογράμμισε.

«Τις προηγούμενες εβδομάδες υπήρχε η αίσθηση ότι οι δύο πλευρές μπορούσαν να κατανοήσουν η μία την άλλη. Ο πρόεδρος της Κομισιόν Γιούνκερ και ο Έλληνας πρωθυπουργός Τσίπρας συνομιλούσαν απευθείας. Το ότι μετά η ελληνική κυβέρνηση διέκοψε τις διαπραγματεύσεις μας εξέπληξε όλους», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Βρισκόμασταν κοντά σε μια λύση», πρόσθεσε. «Η παρούσα κατάσταση θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί», εκτίμησε ο Ντομπρόβσκις. «Δείτε την εξέλιξη των προηγούμενων ετών: Η Ελλάδα βρισκόταν στον δρόμο της ανάπτυξης. Είχαν δημιουργηθεί 100.000 θέσεις εργασίας, η επιστροφή στις αγορές ήταν κοντά. Η Επιτροπή ανέμενε ανάπτυξη στην Ελλάδα ύψους 2,5% στο τέλος του 2015».


Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"