ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Public Issue: Οργή των πολιτών για την κυβέρνηση και τον Τσίπρα


Το 42% θεωρει τον Μητσοτακη καταλληλοτερος για πρωθυπουργο

Public Issue: Οργή των πολιτών για την κυβέρνηση και τον Τσίπρα.

 

Καταρρέει δημοσκοπικά η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας και αυτό έρχεται να επιβεβαιωθεί και από το μηναίο Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue.
Το 88% πιστεύει ότι η Ελλάδα πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση, ενώ μόλις το 8% πιστεύει ότι πηγαίνει σε σωστή.
Όσον αφορά τα συναισθήματα για την κατάσταση της χώρας, το 28% δηλώνει οργή/αγανάκτηση, το 25% απογοήτευση και το 19% ντροπή.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπερέχει του κ. Τσίπρα  τόσο στη δημοτικότητα όσο και στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία. Ο πρόεδρος της ΝΔ διαθέτει 45% θετικές γνώμες έναντι μόνο 24% του πρωθυπουργού. Το 42% υποστηρίζει ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι 22% που προτιμά τον Αλέξη Τσίπρα.
Όσο για το ποιά είναι καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα, το 32% επιλέγει κυβέρνηση ΝΔ. Μόνο το 14% προτιμά τη σημερινή, ενώ η πλειοψηφία (52%) δηλώνει «καμιά από τις δύο». Στο ερώτημα αν χρειάζονται εκλογές, το 53% τάσσεται κατά και το 45% υπέρ.
Το 25% των ερωτηθέντων έκαναν λόγο για στάση πληρωμών προς τους δανειστές, ενώ το 9% των πολιτών εκτιμούν πως η Ελλάδα οφείλει να συνεχίσει να εφαρμόζει τα μέτρα του Μνημονίου και να πληρώσει το χρέος της.


Αυτοπροσχέδιο


Αυτοπροσχέδιο


Αυτοπροσχέδιο


Αυτοπροσχέδιο


Αυτοπροσχέδιο


Αυτοπροσχέδιο


Αυτοπροσχέδιο


Αυτοπροσχέδιο

Το Πολιτικό Βαρόμετρο είναι πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα, χωρίς κάλπη, σε δείγμα 1.005 ατόμων, ηλικίας 17 ετών και άνω που διαθέτουν το εκλογικό δικαίωμα, 18-25/11/2016.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ!

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"