ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ




ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ:

Battle of Vevi-Kleidi Pass memorial commemoration at Xino Nero in April 2012. Honouring the Anzacs who fought in northern Greece in April 1941. Memorial erected by locals lead by then President of Xino Nero Athanasios Altinis. Thanks to Vaggelis Ioannidis for the photograph - he is the grand-son of Mr Altinis and one who keeps the memory of the brave Anzacs alive in Vevi.
— με Vaggelis Ioannidis, John Pandazopoulos και Alan Griffin

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ



Ενοχλεί βεβαίως το ιντερνετ και τους πολιτικούς και τα παπαγαλάκια τους, που αυτοπροσδιοριζονται τα καημένα  ως δημοσιογράφοι, διότι είχαν μάθει και οι μεν και οι δε στα σικέ παιχνίδια και την διαπλοκή, παρέχοντας φιλτραρισμένη πληροφόρηση του καναπέ. Τώρα όμως η διαδραστικότητα  του διαδικτύου, η ελευθερία δημοσίευσης, η σκληρή κριτική, που δέχονται τους κάνει, να τα χάνουν, διότι έχουν κακομάθει, να μονοπωλούν την δημοσιότητα και την κριτική. Εκπροσωπούν έναν κόσμο, που σάπισε και πεθαίνει. Τους πονά η αλήθεια και η έλλειψη λογοκρισίας. Το μόνο, που μπορούμε, να τους υποσχεθούμε είναι, ότι δεν θα τους αφησουμε ήσυχους ούτε λεπτό. Καλό είναι, να καταλάβουν, ότι οι εποχές, που έκαναν, ότι ήθελαν παραπληροφορώντας ή ανεβάζοντας φελλούς κατα το δοκούν τέλειωσαν ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. Ας πιουν ξύδι, να τους περάσει. Το σύστημα άνοιξε πια και παρα τα ατοπήματα του ιντερνέτ, που είναι νομικά ελέγξιμα και αυτά ειναι πιο δημοκρατικο αυτό  απο την προκατ  δήθεν πληροφόρηση. Τουλάχιστον όμως επίδοξοι κομήτες ανοίξτε κανα βιβλίο και καμιά εφημερίδα, να μορφωθείτε, γιατί προσβάλλετε με την αμάθεια σας  την νοημοσύνη του κοινού. Οι κοτσάνες σας διαδέχονται η μία την άλλη.




ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"