ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Ντοκιμαντέρ-πρόκληση από την σκοπιανή ΕΡΤ: Η Ελλάδα σκλάβωσε τη «Μακεδονία»

Ντοκιμαντέρ-πρόκληση από την σκοπιανή ΕΡΤ: Η Ελλάδα σκλάβωσε τη «Μακεδονία»

H Makedonska Radiotelevizia ταυτίζει τη σύγχρονη Ελλάδα με τη Χρυσή Αυγή



Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Σοκάρει η  σκοπιανή προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας και μάλιστα από την κρατική τηλεόραση της γειτονικής χώρας, η οποία με ένα ανιστόρητο ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι η Ελλάδα κρατά υπόδουλο ένα κομμάτι της Μακεδονίας.
H Makedonska Radiotelevizia ταυτίζει τη σύγχρονη Ελλάδα με τη Χρυσή Αυγή, ενώ πάει τον χρόνο πίσω στους βαλκανικούς πολέμους και μιλά για ελληνική εθνικιστική προπαγάνδα, με την οποία η Ελλάδα πήρε το έδαφος της «Μακεδονίας του Αιγαίου».
«Όλα ήταν  μέρος της πολιτικής του ελληνικού κράτους να εξαλείψει το μακεδονικό στοιχείο» δηλώνει ο Τεό Ούνγκιο, ερευνητής του Ινστιτούτου «Μακεδονικής» Ιστορίας.
Το ντοκιμαντέρ, οι μαρτυρίες και οι αναλύσεις υπηρετούν το ανιστόρητο αφήγημα πως οι Έλληνες υποδούλωσαν την Μακεδονία.
«Έγινε κατανομή του μακεδονικού εδάφους μεταξύ  τριών χωρών. Στο τμήμα που υποδουλώθηκε από την Ελλάδα κατοικούσαν περισσότεροι από τους μισούς  του συνολικού πληθυσμού της (μεγάλης) "Μακεδονίας" πριν από τη διαίρεσή της» αναφέρει η Makedonska Radiotelevizia.
«Εφάρμοσαν κάθε μέθοδο πίεσης. Μέχρι και νόμο για την αλλαγή των ονομάτων» λέει για τους Έλληνες ο Ζόραν Μαλνχοφ, επίκουρος καθηγητής Ιστορίας.
Βραχίονας  της σκληρής  προπαγάνδας στην Ελλάδα είναι το Ουράνιο Τόξο στη Φλώρινα. Ζητούν αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας και γλώσσας και ονειρεύονται η Μακεδονία να ενωθεί με τα Σκόπια.
Για παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών κάνουν λόγο παμμακεδονικές ενώσεις.
«Παραβιάζουν τη συμφωνία των Πρεσπών , δείχνουν τον ψευτομακεδονισμό μέσα από την κρατική τηλεόραση των Σκοπίων» λέει ο σλαβολόγος και πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Ελλάδας – Αυστραλίας, Μιχάλης Χρυσανθόπουλος.
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

ΠΗΓΗ: STAR

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  Ιδου ποσο ανοητα διαπραγματευτηκαν Τσιπρας/Κοτζιας.Παραβιασαν οι Σκοπιανοι τοσο την ενδιαμεση συμφωνια του 1995 για πολλοστη φορα οσο και την συμφωνια των Πρεσπων. Ειναι αλλη μια αποδειξη για αυτα που προειδοποιουσα εγκαιρα. Πρεπει να υπαναχωρησουμε τωρα πριν ειναι αργα με αφορμη την παραβιαση των συμφωνηθεντων. Δεν σεβονται τιποτα. Ηδη πατουν στην κατάπτυστη συμφωνια και ζητουν βαση της ηλιθιας αναγνωρισης γλωσσας και ταυτοτητας να αναγνωρισουμε και Μακεδονικη μειονοτητα. Τοσο ωραια διαπραγματευτηκε ο υπερφιαλος Κοτζιας.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"