ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Ο Παπανδρεου κατέστρεψε την χωρα του προς όφελος των τραπεζών!»

«Ο Παπανδρεου κατέστρεψε την χωρα του προς όφελος των τραπεζών!» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ βομβα απο τ. Στέλεχος του ΔΝΤ!


Στην εκτίμηση ότι η διαγραφή του ελληνικού χρέους θα έπρεπε να είχε γίνει το 2010, προέβη η πρώην αναπληρώτρια διευθυντής του τμήματος Ευρώπης του ΔΝΤ, Σούζαν Σάντλερ, σε σημερινή συνέντευξή της στην αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ». «Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα έπρεπε να είχε επιμείνει αμέσως, από το καλοκαίρι του 2010, στη διακοπή από την Αθήνα της αποπληρωμής παλιού χρέους και στη διαπραγμάτευση με όλους τους δανειστές μιας διαγραφής χρέους», τονίζει η κ. Σάντλερ.
Επιπλέον εφιστά την προσοχή καθώς, όπως σημειώνει, το κλίμα στις αγορές μπορεί να αναστραφεί απότομα, και επιρρίπτει ευθύνες στο ΔΝΤ ότι υπέκυψε το 2010 σε πολιτικές πιέσεις και παρασύρθηκε σε ένα πρόγραμμα βοήθειας, εγκαταλείποντας τους κανόνες του.
Αυτό, σύμφωνα με την ίδια, έγινε τη στιγμή που όλοι γνώριζαν πως οι προβλέψεις για την Ελλάδα ήταν υπερβολικά αισιόδοξες.
«Τι νόημα έχει να εξοφλούνται οι μεγάλες τράπεζες και αντί αυτού να επιβαρύνονται οι φορολογούμενοι», διερωτάται σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Σούζαν Σάντλερ, συμπληρώνοντας πως μια γρήγορη διαγραφή χρέους θα αποσαφήνιζε νωρίτερα την κατάσταση, ενώ η μακρά καθυστέρηση που υπήρξε επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την άθλια οικονομική κατάσταση της Ελλάδα και απέτυχε να εμποδίσει την μετάδοση της κρίσης σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Τέλος η πρώην αναπληρώτρια διευθυντής του ΔΝΤ εκφράζει τις αμφιβολίες για το εάν η Αθήνα θα μπορέσει να σηκώσει μακροπρόθεσμα το υπέρογκο χρέος της, καθώς για να γίνει κάτι τέτοιο η χώρα θα πρέπει να έχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και πλεονάσματα και μάλιστα για πολλά χρόνια.

ΠΗΓΗ: Hellasforce.com ΚΑΙ http://olympia.gr

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Να εχει η χωρα πρωτογενες πλεονασμα να παει να μηδενισει το δημοσιονομικο ελλειμμα για πρωτη φορα μετα απο δεκαετιες και να μην μπορει να διαπραγματευθει μια αξιοπρεπη λυση για το χρεος που δεν ειναι με τιποτα βιωσιμο και μια αλλαγη της βαρβαρης και αθλιας οικονομικης συνταγης αποτελει δραμα για την κεντροδεξια που απειλειται με εκλογικο χτυπημα ανευ προηγουμενου αφου χαριζει την σκληρη επαναδιαπραγματευση στην αριστερα. Οπως στρωνει κανεις ετσι θα κοιμηθει.. Κριμα

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Η καταστροφολογια και ο εκφοβισμος ουδεποτε κερδισε εκλογες....

Η ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ

Η ΔΗΜΑΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ.

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

Το θρασος του ΓΑΠ να θελει να κανει και κομμα για να μας ξανασωσει και να φερει το "νεο" κοντρα στο κατεστημενο παραβιαζει καθε εννοια σοβαροτητας.

ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Την εκλογικη δυναμικη την εχουν κρινει οι διαμαρτυρομενοι κεντροδεξιοι ψηφοφοροι.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"