ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΡΙΖΑΪΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ

Να τελειωνει η ανοησια του Συριζα οτι δηθεν το Μακεδονια Ξακουστη απαγορευεται απο την Συμφωνια. Οχι. Η συμφωνια σας υποτιθεται προστατευει την Ελληνικη εννοια της Μακεδονιας με την ιστορια τον πολιτισμο και τα τραγουδια της. Το τραγουδι λοιπον αυτο αναφερεται στην Ελληνικη Μακεδονια του Αλεξανδρου την χωρα που εδιωξε τους βαρβαρους κσι ελευθερη ειναι τωρα. Που ειναι το προβλημα σας κσι σπευσατε να υιοθετησετε βλακωδως οπως παντα τα αιτηματα των Σκοπιανων; Κοιταξτε αν θελουν τετοια συζητηση τιθεται θεμα αλυτρωτικου εθνικου υμνου που επρεπε να ειχατε θεσει εξαρχης και να καταργηθει απο την πλευρα των Σκοπιων. Να μην ξυνεστε αριστεροι και Γιουγκοσλαβοι με κουτοπονηριες διοτι δεν εχουμε πει την τελευταια μας λεξη οι πραγματικοι Μακεδονες στους Ψευδομακεδονες.

Δημοσκόπηση Ευρωκοινοβουλίου: Αυξάνει τη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία στις 12 μονάδες

Δημοσκόπηση Ευρωκοινοβουλίου: Αυξάνει τη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία


Δημοσκόπηση Ευρωκοινοβουλίου: Αυξάνει τη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία
Αυξάνει το ποσοστό της η Νέα Δημοκρατία, ενώ παράλληλα αυξάνει και τη διαφορά της με τον ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφοντας την εν δυνάμει πρώτη θέση στις ευρωεκλογές. Παράλληλα, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση του Ευρωκοινοβουλίου, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα αναμένεται να παραμείνει η μεγαλύτερη ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά τις εκλογές του Μαΐου. 
Η έρευνα που αφορά αποκλειστικά τις ευρωεκλογές δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία προηγείται σταθερά με ποσοστό 36,1% και αυξάνει τη διαφορά της σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αγγίζοντας πλέον της 12 μονάδες.
Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα φαίνεται μάλιστα ότι αυξάνει τις έδρες του, σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση, εξασφαλίζοντας 188 θέσεις, δηλαδή το 26,7% των 705 συνολικά θέσεων του Ευρωκοινοβουλίου.
Η έρευνα, η οποία δεν περιλαμβάνει τους Βρετανούς ψηφοφόρους, δείχνει πως το ΕΛΚ αύξησε τις έδρες του κατά 7 συγκριτικά με την προηγούμενη δημοσκόπηση. Η ομάδα του ΕΛΚ έχει σήμερα 29% τοις εκατό των εδρών στο Ευρωκοινοβούλιο.
Οι σοσιαλιστές, η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα στο κοινοβούλιο, έχουν επίσης αυξήσει τις έδρες τους στο 20% από το 19%, αλλά παραμένουν κάτω από το 25%.
Πηγη: LIBERAL.GR

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"