ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Ολα τα μεγαλα στελεχη της ΝΔ οφειλουν να ειναι σοβαρα και προσεκτικα με την οργη του λαου στο θεμα της συμφωνιας των Πρεσπων. Οτι υποσχεθηκαμε πρεπει να το παμε μεχρι τελους. Ειπαμε για στρατηγικη βελτιωσης μεσα απο βετο στην ΕΕ. Δεν εχουν δικαιωμα να μετατρεψουν την μεγαλη μας παραταξη σε Συριζα που αθετει τις υπισχεσεις του και ο λαος κατι τέτοιο δεν θα το ανεχτει αλλη φορα. Δεν επιτρεπεται κανεις να δικαιολογει την καταπτυστη συμφωνια για να γινει αρεστος στον προκλητικο μεσα στην Αθηνα Ντιμιτρωφ και να ειναι δηθεν αρεστος στον διεθνη παραγοντα. Εξελεγησαν ολοι απο τον λαο και στον λαο λογοδοτουν. Πιστευω απολυτα οτι ο πρωθυπουργος μας που ειναι ειλικρινης με τον λαο ξερει και θα μαζεψει τις τυχον παραφωνιες οποιουδηποτε. Ευτυχως υπηρξε και η τοποθετηση του υπουργου Εθνικης Αμυνας στο συνεδριο του Economist για να διορθωθει η κακη εικονα που δοθηκε. Προχωρα Κυριακο!

Η αηδιαστικα αδικη και αντισυνταγματικη φορολογικη μεταχειριση των ελευθερων επαγγελματιων απο το κρατος.

Μισθωτος με 20.000 καθαρο εισοδημα πληρωνει 2.500 ευρω φορο ελευθερος επαγγελματιας με 10.000 καθαρο εισοδημα 2. 200 ευρω φορος. Ποσο αηδιαστικα αδικη ειναι η κλιμακα φορολογησης που μας φορολογει απο το πρωτο ευρω. Αλλαξτε τα ολα. Δεν ειναι ιση αντιμετωπιση με βαση το συνταγμα αυτη. Προχωρα Κυριακο!

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"