ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΔΩ;

Γιατί φτάσαμε τελικά στις οριζόντιες απολύσεις;  Γιατί  ο εκλεκτός της ΔΗΜΑΡ κ. Μανιτάκης δεν έκανε τίποτα από όσα έπρεπε ουτως ώστε, να προχωρήσει η αξιολόγηση επιτέλους των δημοσίων υπαλλήλων και να τρέξουν οι λίστες με τους επίορκους τους κοπανατζήδες τους λουφαδόρους αλλά και τους μη αποδοτικούς. Επίσης δεν προχώρησε το θέμα με την κατάργηση εκατοντάδων άχρηστων οργανισμών, όπως είναι ο οργανισμός για την αποξήρανση της Κωπαίδας το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας, την  Διεθνή Ακαδημία Ελευθερίας , και την  κρατική Εταιρία για την  Διώρυγα της Κορίνθου! Στην άθλια προσπάθεια των Πασοκ και Δημάρ, να προστατευθεί συνολικά η εκλογική πελατεία συλλήβδην και τα ρουσφέτια οδηγηθήκαμε με το πιστόλι στον κρόταφο σε απότομες και άδικες οριζόντιες αποφάσεις. Από το 2010 πρώτα ο ανεκδιήγητος Γ Παπανδρέου και μετά το 2012 οι εταίροι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ με την συνενοχή και γαλάζιων στελεχών σαμποτάριζαν την μείωση του δημοσίου οδηγώντας σε απόγνωση τον ιδιωτικό τομέα με τα χαράτσια, τις υπερφορολογήσεις και τις συνεπαγόμενες εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις λές και για το δημόσιο χρέος φταίει ο ιδιωτικός τομέας και όχι ο σπάταλος δημόσιος. Δεν σας φταίει κύριοι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτός δεδομένων των συνθηκών κάνει ότι είναι δυνατόν. Σας φταίει η ανηθικότητα ο αμοραλισμός σας και η κουτοπονηρία σας, ότι θα κατορθώνατε, να αποφύγετε έστω και μία απόλυση στο δημόσιο. Χάρη στην δική σας αβελτηρία μαζί με τα ξερά καίγονται τώρα αδίκως και τα χλωρά σε ορισμένες περιπτώσεις. Κανείς βέβαια δεν χαίρεται, όταν υπάρχουν απολύσεις ανθρώπων, αλλά εκείνο, που πρέπει, να σταματήσει αμέσως, είναι τα δύο μέτρα και δύο σταθμά σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα. Κανένας νέος άνεργος από τον ιδιωτικό τομέα και κανένα νέο κατάστημα δεν πρέπει πλέον, να κλείσει, τροφοδοτώντας με φόρους τις τρύπες του σπάταλου δημοσίου με νέα χαράτσια και έκτακτες εισφορές, για να προστατευθούν βολεμένες ομαδούλες. Αυτό που συνεχιζόταν μέχρι σήμερα αδικούσε πρώτα τους εργατικούς και τίμιους δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο πάρτι και έκαναν την δουλεια τους. Σε αυτούς επέβαλαν οι κεντροαριστεροί φωστήρες οριζόντιες και άδικες περικοπές μισθών τα προηγούμενα χρόνια, για να μην γίνει καμία απόλυση ούτε καν επίορκου υπαλλήλου. Ε όχι λοιπόν. Ως εδώ. Λυπάμαι όμως για τους έντιμους και ικανούς, που τυχόν θα απολυθούν τώρα μέσα στον ορυμαγδό της πίεσης οριζόντιων απολύσεων, λόγω της προηγούμενης χρόνιας αβελτηρίας των εταίρων.


ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ. ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"