ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΝΙ: Μετά τις γερμανικές εκλογές το θέμα του ελληνικού χρέους

ΜΝΙ: Μετά τις γερμανικές εκλογές το θέμα του ελληνικού χρέους

Πηγή του γερμανικού πρακτορείου MNI με γνώση της ελληνικής υπόθεσης δήλωσε πως η κατάσταση του ελληνικού χρέους δεν μπορεί να επιλυθεί, παρά μόνο μετά τις γερμανικές εκλογές.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, η ΕΕ δεν είναι πρόθυμη να μιλήσει για τα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους παρά την ύπαρξη ανάγκης για κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, το πρακτορείο αναφέρει πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εγείρει ανησυχίες ότι τα πολιτικά συμφέροντα επισκιάζουν τα οικονομικά εντός της Ένωσης.

Στη βάση αυτή, τονίζει το ΜΝΙ επικαλούμενο την ίδια πηγή, πως η ΕΚΤ συμμερίζεται τις ανησυχίες του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία και το χρέος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αξιωματούχοι της ΕΕ, βλέπουν καθυστερήσεις στη δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος και στην εκταμίευση των δόσεων που τη συνοδεύουν και στη βάση αυτή θέλουν να υπάρξουν «αυστηρές τεχνικές συνομιλίες» με την Αθήνα κατά την προσεχή αξιολόγηση.

ΠΗΓΗ: enikonomia.gr KAΙ real.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2018 ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. 

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"