ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Πως η γενιά του Πολυτεχνείου κατέστρεψε την χώρα / ΑΡΘΡΟ ΑΝΤΩΝΗ ΚΡΟΥΣΤΗ

Πως η γενιά του Πολυτεχνείου κατέστρεψε την χώρα


του Αντωνη Κρουστη,

Σε τηλεοπτικη συνεντευξη ο φιλοσοφος-συγγραφεας κ Στ.Ραμφος ανεφερε για την γενια του Πολυτεχνειου ότι «μια ηρωικη σταση τριων ημερων εγινε τροπος διεκδικησης κεκτημενων για τα επομενα 30 χρονια»

Σε ένα δημοσιευμα του δημοσιογραφου Α.Παπανδροπουλου(μελος του ΔΣ της Ενωσης Συντακτων του Ευρωπαικου Συμβουλιου) στην «Εστια» απο στοιχεια του ΟΟΣΑ, καταγραφει χαρακτηριστικα πως η γενια της αριστερης καθοδηγης και του επαγγελματικου συνδικαλισμο, κατεστρεψε τη χωρα.

Στα χρονια 1980-2010 πραγματοποιηθηκαν 5.280 γενικες και κλαδικες απεργιες.

Το 96% αυτων, αφορουσε τον Δημοσιο Τομεα.

Χαμενες εργασιμες ημερες 1385. Δηλ. 45 εργασιμες κάθε χρονο, δηλ. πανω από 2 μηνες το χρονο το Δημοσιο δεν λειτουργουσε. Δηλ. σε 30 χρονια το Δημοσιο δεν λειτουργησε για 5 χρονια. Τραγικο!!!

Το κοστος από τις απεργιες αυτές ανερχεται στα...135 δις ευρω. Δηλ.το 40% του συνολικου δημοσιου χρεους της Ελλαδας, ή το 55% των ελλειματων των ασφαλιστικων ταμειων.

Το κακο δε σταματαει εδώ.

Οι απεργιες αυτές ,εκτος το ότι πληρωθηκαν οι περισσοτερες, απεφεραν συμφωνιες για προνομια και επιδοματα, υπολογισμενα στα 140 δις ευρω δηλ. το 4% του ΑΕΠ όταν αυτό σημερα βρισκεται στο 10%.

Αν υπολογισει κανεις και το κοστος από την διατηρηση των κλειστων επαγγελματων , πρεπει να προστεθουν αλλα 120 δις με συμμετοχη στο ΑΕΠ +2%.

Από το 1993-2010 οι προσληψεις στο δημοσιο ανερχονται σε 600.000 υπαλληλους με κοστος τα 500 δις.

Στα χρονια αυτά δοθηκαν 180.000 συνταξεις μη ανταποδοτικου χαρακτηρα (εθνικης αντιστασης, αναπηρικες , ΟΓΑ κλπ) με κοστος 24 δις.

Στην διαρκεια από το 1990-2010 καταγραφονται σε 180 φοιτητικες κινητοποιησεις , λεηλασιες, βανδαλισμους σε ιδιωτικη και δημοσια περιουσια με ανυπολογιστο κοστος. Οι παραπλευρες απωλειες της ακυρηχτης επαναστασης της «εργατικης ταξης» εναντιον του ξενου και ντοπιου κεφαλαιου, καταγραφουν το κλεισιμο 10.000 μικροεπιχειρησιων με πολλαπλασιο αριθμο απολυμενων.

Και ενώ όλα αυτά συμβαινουν, μια κοινωνια παραλληλα με την επαναστατικη, καταναλωνει κάθε χρονο 46 δις εισαγομενα προιοντα και παραγει μονο 16 δις. Η διαφορα ανερχεται σε 30 δις το χρονο που μονο κανεις να υπολογισει τα τελευταια 10 , αγγιζει τα 300 δις από το δημοσιο χρεος.

Είναι πραγματικα αστειο να διαδηλωνουν καθημερινα εναντιον της πλουτοκρατιας όταν αυτή δεν υπαρχει πια, είναι αστειο να φωναζουν ότι τα χρεη να τα πληρωσουν αυτοι που φοροδιαφευγουν όταν ο μεγαλυτερος φοροφυγας είναι το ιδιο το Δημοσιο,(π.χ. ο ΟΣΕ χρωσταει 1,2 δις) είναι αστειο λοιπον να ξιφομασκουμε στον αερα με φαντασματα που υπαρχουν μονο στην ιδεολογοληπτικη θολοκουλτουρα της εγχωριας αριστερας.

Βγαινει ξεκαθαρα το συμπερασμα,(εκ του αποτελεσματος) ότι η γενια του Πολυτεχνειου με την σταση της καταστρεψε τη χωρα, σ΄αυτό όμως που δεν εχω καταληξει ακομη, είναι αν η γενια του Πολυτεχνειου είναι ηλιθια ή δολια;

ΠΗΓΗ 

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"