ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Oρκίστηκε η νέα κυβέρνηση


Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο τα μέλη της νέας κυβέρνησης.
Τα 50 νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου έδωσαν θρησκευτικό όρκο, ενώ της τελετής χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.
Ακολούθησε η υπογραφή του Πρωτοκόλλου Ορκωμοσίας των υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών και η τελετή ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 45 λεπτά με την ομαδική φωτογραφία της νέας κυβέρνησης μαζί με τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Το κλίμα ήταν πανηγυρικό με τα νέα μέλη της κυβέρνησης να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. Στα "πηγαδάκια" βασικό θέμα συζήτησης ήταν η... ζέστη και όχι τόσο οι πτυχές του κυβερνητικού έργου.
Πολλοί από τους νέους υπουργούς συνοδεύονταν από συγγενείς τους, με τα παιδιά των μελών του υπουργικού συμβουλίου να κλέβουν την παράσταση.
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα, η οποία εντυπωσίασε με την κομψή εμφάνισή της.
Με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, και τον γιο του, έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο νέος υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Αρχικά, ο κ. Γεωργιάδης κρατούσε από το χέρι τον γιο του, ενώ στη συνέχεια τον πήρε και στην αγκαλιά του.


Ο νέος υπουργός Υγείας αφίχθη στο Προεδρικό Μέγαρο, συνοδεία της συζύγου του, Τζένης Μπαλατσινού, η οποία φορούσε μία ψηλόμεση μαύρη παντελόνα κι ένα λευκό αμάνικο πουκάμισο.
Μετά την ορκωμοσία, οι δυο τους εξήλθαν από το Προεδρικό Μέγαρο πιασμένοι χέρι - χέρι, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φωτογράφους, Μάλιστα, όπως φαίνεται στα πλάνα μία γυναίκα έσπευσε να χαιρετήσει και να φιλήσει τόσο τον κ. Κικίλια όσο και την κ. Μπαλατσινού.
ΠΗΓΗ: ΕΝΙΚΟΣ

Τσιάρας: Θα αλλάξουν άμεσα άρθρα του Ποινικού Κώδικα

Τσιάρας: Θα αλλάξουν άμεσα άρθρα του Ποινικού Κώδικα


Το ζήτημα της Δικαιοσύνης είναι «από τα κορυφαία ζητήματα», το οποίο έθεσε «πολύ ψηλά» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε ο κ. Τσιάρας
Τα κορυφαία ζητήματα και τις προτεραιότητες για τη Δικαιοσύνη περιέγραψε, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.
Το ζήτημα της Δικαιοσύνης είναι «από τα κορυφαία ζητήματα», το οποίο έθεσε «πολύ ψηλά» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε ο κ. Τσιάρας μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Αναφέρθηκε στους στόχους της νέας κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για «επαναφορά στην κανονικότητα ζητημάτων που δίχασαν την κοινή γνώμη» και για «ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης».
«Πρέπει να γίνει πολλή δουλειά», υπογράμμισε ο κ. Τσιάρας, επισημαίνοντας ότι «θα υλοποιήσουμε όλα αυτά τα οποία προεκλογικά είχαμε πει», ενώ ερωτηθείς για αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, απάντησε «πως υπάρχουν άρθρα με τα οποία είμαστε απολύτως αντίθετοι».
Σημείωσε πως «δεν ήταν σωστό να ψηφιστεί ο Ποινικός Κώδικας από την απερχόμενη κυβέρνηση, δυο μέρες πριν από την προκήρυξη εκλογών» και ξεκαθάρισε πως «θα αλλάξουν άρθρα στα οποία είμαστε απολύτως αντίθετοι, άμεσα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"