ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΠΑΨΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΙΣ ΑΠΛΟΪΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Να σταματησουν οι απλοικες αναλυσεις ολων. Στην Κυπρο το προβλημα προκληθηκε λογω αποτυχιας του υπερτροφικου τραπεζικου τομεα και κληθηκε το κρατος να αυξησει το δημοσιο χρεος του για να τον σωσει. Στην Ελλαδα ειχαμε μη βιωσιμο δημοσιο χρεος λογω σπαταλου δημοσιου και παροχων που συμπαρεσυρε τις τραπεζες. Αλλες οι βασεις και οι δυνατοτητες διαπραγματευσης της Ελλαδας οταν ενω υπεγραψε σε μια νυχτα χωρις διαπραγματευση ο ανεκδιηγητος Γιωργακης το μνημονιο χωρις κανεις να ζητησει με τις πλατες του Δντ κουρεμα πραγματικο του χρεους οπως του ελεγε ο Στρος Καν την ωρα που οι γερμανικες και γαλλικες τραπεζες θα τιναζονταν στον αερα με μια χρεοκοπια μας και αλλη η βαση της Κυπρου που χωρις σχεδιο Β ηθελε λεφτα για να σωθουν οι τραπεζες της χωρις, να κρατα τους υποψηφιους δανειστες της με κατι. Συνελθετε.Η ομοιοτητα που υφισταται ειναι οι ανεκδιηγητες κυβερνησεις και εδω και εκει που εκαναν την μια ανοησια μετα την αλλη.

Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ερωτηθείς ο υπουργος οικονομικων της Κυπρου εάν ετέθη θέμα ναυτικών διευκολύνσεων απο την Ρωσια αρνήθηκε να τοποθετηθεί χαρακτηρίζοντας «λεπτό» το ζήτημα. Ε νομιζω οτι αυτο και μονο απαντα σε πολλα και κανει περιττη την οποια συζητηση. Δεν πας να ζητησεις βοηθεια χωρις να εχεις κατι σοβαρο να δωσεις. Η κυπριακη κυβερνηση τα εχει κανει θαλασσα τοσο με την Ευρωπη οσο και με την Ρωσια. Ευτυχως δεν διαπραγματευτηκαν ετσι και με αλλες χωρες οπως η Κινα.

Οργή Καραμανλή για Στουρνάρα και τις εμμονές της Μέρκελ

Οργή Καραμανλή για Στουρνάρα και τις εμμονές της Μέρκελ

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και την θέση που κράτησε στο κρίσιμο Eurogroup που έγινε για την Κύπρο.
«Απορώ με την στάση που κράτησαν οι υπουργοί Οικονομικών Ελλάδας και Κύπρου. Έδειξαν σαν να μην καταλαβαίνουν τι σήμαινε το «ναι που είπα στο κούρεμα των καταθέσεων και τι επιπτώσεις θα είχε», είπε ο κ. Καραμανλής σε στενούς του συνεργάτες.
 Ο πρώην πρωθυπουργός  δήλωσε επίσης, σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα, ότι τον ανησυχούν ιδιαίτερα και οι εμμονές της Γερμανίας και της Άγκελα Μέρκελ, οι οποίες οδηγούν σε περιπέτειες την Ευρώπη και την ευρωζώνη. «Δεν ζούμε σε ομαλές συνθήκες και το ανησυχητικότερο απ’όλα είναι ότι η Ευρώπη και οι θεσμοί της αναπτύχθηκαν και δημιουργήθηκαν σε συνθήκες ευημερίας και όχι άγριας ύφεσης και λιτότητας που νιώνει κυρίως ο ευρωπαϊκός Νότος. Το Βερολίνο ήθελε να δείξει ποιος είναι αυτός που αποφασίζει», είπε ο κ. Καραμανλής.
Ο κ. Καραμανλής γνώρισε από πρώτο χέρι τι σημαίνουν γερμανικές πιέσεις και Μέρκελ. Όπως έχει αποκαλύψει και ο Μανώλης Κοττάκης  στο βιβλίο του «Καραμανλής: Off the record», το 2009 υπήρξαν οι πρώτες μεγάλες συγκρούσεις με τη Γερμανίδα καγκελάριο. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θύμισε στους συνομιλητές του τις δύο τηλεφωνικές επαφές που είχε με την Άγκελα Μέρκελ και τις φοβερές πιέσεις που είχε ασκήσει στην ελληνική πλευρά για την προμήθεια νέας γενιάς μαχητικών αεροσκαφών των Eurofighter.
Το δεύτερο τηλεφώνημα που έγινε στον πρωθυπουργό ήταν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ το 2009 στο Βουκουρέστι. Εκεί η Γερμανίδα καγκελάριος πιεστικά ζήτησε από τον Κώστα Καραμανλή να μην θέσει βέτο στο θέμα της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. 
«Υιοθετήσατε τα αντίθετα επιχειρήματα από εκείνα που χρησιμοποιήσατε για να μπει η Κύπρος στην Ε.Ε. Ενώ για την Κύπρο η μη λύση δεν εμπόδισε την ένταξη, τώρα για τα Σκόπια μας λέτε: Μη λύση-μη ένταξη». «Λέτε ανακρίβειες» της απάντησε οργισμένος ο Καραμανλής και της εξήγησε με παραδείγματα πόσο διαφορετικές ήταν οι δύο περιπτώσεις. Αποτέλεσμα η Μέρκελ να «καταπιεί» τα «όχι» και να μη συγχωρέσει ποτέ τον Κώστα Καραμανλή.
ΠΗΓΗ:NEWSBOMB.GR

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ 1821;

Πολυ φοβαμαι οτι αν ειχαμε ορισμενους απο τους σημερινους αθλιους πολιτικους με τα παπαγαλακια τους στην Ελλαδα το 1940 η το 1821 ουδεποτε θα ειχαμε αντισταθει στον ναζισμο ουτε και θα ειχαμε ξεσηκωθει κατα των Οθωμανων τυρρανων...

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"