ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Οι υποκριτες αριστεροι που φωναζαν παλια για τις φυλακισεις δημοσιογραφων

Καποτε οι Ελληνες αριστεροι τρομαρα τους ηταν στα καγκελα γιατι συνεληφθησαν δημοσιογραφοι οι οποιοι κατα παραβαση του νομου τοτε δημοσιευαν τις καταπτυστες προκηρυξεις των τρομοκρατικων οργανωσεων οι οποιες αυτο ηθελαν με την διαπραξη των ειδεχθων εγκληματων τους. Τονοι υποκριτικης μελανης χυθηκαν απο κωμικα ψευτοπροοδευτικους περι δημοκρατιας ελευθεροτυπιας και ανθρωπινων δικαιωματων. Τωρα οι κυβερνωντες αριστεροι τρομαρα τους φυλακιζουν δημοσιογραφους γιατι αποκαλυπτουν σκανδαλα που ενοχλουν το καθεστως Συριζανελ. Ο Ερντογαν τους στελνει αγωνιστικους χαιρετισμους. Ουτε κιχ απο τους βολεμενους δηθεν δημοσιογραφους του Συριζα για ελευθεροτυπια και δημοκρατια. Ντροπη και ονειδος.

ΟΙ ΗΠΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Μας ελεγαν οι ΗΠΑ μην μιλατε το 1950 μην μας χαλασετε τις σχεσεις με τον Τιτο για το Μακεδονικο. Οταν προεκυψε το προβλημα και τους αναγνωρισαν ξεδιαντροπα μας ελεγαν μην μιλατε γιατι οταν επρεπε δεν μιλουσατε. Τωρα μας λενε μην μιλατε ψηφιστε την συμφωνια των Πρεσπων για το καλο και την σταθεροτητα της περιοχης. Οπου σταθεροτητα βαλτε για το καλο μονο των συμφεροντων των ΗΠΑ. Λοιπον αν δεν κοιταξουμε πραγματικα τα συμφεροντα μας αδιαφορωντας για τις πιεσεις συντομα θα μας ζητησουν και αλλα πολλα. Αλλωστε παρεμβαινουν παλι για να διαμορφωσουν πλειοψηφια εξαγορασμενων που θα ψηφισουν την συμφωνια. Ξυπνηστε ολοι και μην τους αφηνετε να παιζουν παιχνιδια εις βαρος της Ελλαδας.

Η ΝΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΗ

Η ΝΔ θα πρεπει λιγο πριν ερθει η συμφωνια των Πρεσπων για κυρωση να καταθεσει προταση μομφης ωστε ολοι να παρουν τις ευθυνες τους. Τοτε θα δουμε αν ο Καμμενος οντως θελει να αποσυρει την εμπιστοσυνη του και αν εστω και την τελευταια στιγμη παρεμποδισει την διεξαγωγη ψηφοφοριας για την συμφωνια. Αλλωστε απο τα μεσα Δεκεμβριου θα εχει παλι το δικαιωμα μομφης. Να δουμε τοτε και αν το Ποταμι του εμμονικου με την ψηφιση της συμφωνιας Θεοδωρακη θα δωσει το φιλι της ζωης στον Τσιπρα για να μπορεσει να κρατηθει στην εξουσια και να περασει αυτην την καταπτυστη συμφωνια. Αυτο βεβαια θα τον κανει οριστικα persona nοn grata για την ΝΔ στο μελλον.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"