ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

Ψηφιστε οποιον ειναι αποφασισμενος να μειωσει το σπαταλο κρατος και να κανει αποκρατικοποιησεις επιτελους. Ψηφιστε αυτον που θα εφαρμοσει ατεγκτη αξιολογηση στο δημοσιο με συνεπειες την απολυση για λουφαδορους και επιορκους και την αυξηση μισθου για αξιολογους και εργατικους. Ψηφιστε αυτον που θα μειωση αχρειαστους οργανισμους του δημοσιου ωστε να υπαρξει μειωση των φορων και να δοθουν κινητρα για επενδυσεις και νεες δουλειες στον ιδιωτικο τομεα ωστε αυτος να μειωσει την ανεργια με την εξωστρεφεια του και την αυξηση των εξαγωγων της χωρας. Μαυριστε οσους υπερασπιζονται παρασιτικες πολιτικες που τις συντηρουν με τα χαρατσια τυπου Ενφια και τελους επιτηδευματος. Ως εδω με το δουλεμα των βολεμενων.

ΑΘΛΙΟ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ

Μετα απο αυτο το αθλιο επιπεδο συζητησης αν ειναι συζητηση αυτο το εκτρωμα με ανουσιες τοποθετησεις πλην εξιρεσεων με πολιτικους και δημοσιογραφους που δεν μπορουσαν δημοσια ουτε για τους κανονες να συνεννοηθουν με ερωτωντες δημοσιογραφους που παραλληλα μαλωναν μεταξυ τους με ηλιθια χρονομετρα με κοινοτοπιες και ασυνταξιες ελπιζω να βαλουν μυαλο και στο επομενο να συζητησουν ελευθερα αλλως να μην ξαναδουμε τετοια παρωδια. Τα κομματα εκτος ντιμπειτ θα πρεπει να ειναι οι πανηγυριζοντες αποψε.

Σοκ για τους αγρότες: Αύξηση εισφορών στον ΟΓΑ από 50% έως 130%

Εν όψει των σαρωτικών αλλαγών στο ασφαλιστικό που έρχονται με το νόμο του Οκτωβρίου

Σοκ για τους αγρότες: Αύξηση εισφορών στον ΟΓΑ από 50% έως 130%

Σοκ για τους αγρότες: Αύξηση εισφορών στον ΟΓΑ από 50% έως 130%
Αυξήσεις εισφορών που κυμαίνονται από 50% ως και 130%, πληρωμή ανά τρίμηνο, δυνατότητα ελεύθερης επιλογής ασφαλιστικής κατηγορίας, αλλά και πιθανές εκπτώσεις στην περίπτωση που ασφαλίζονται και οι δύο σύζυγοι, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το σχέδιο που επεξεργάζονται ο ΟΓΑ και το υπουργείο Εργασίας εν όψει των σαρωτικών αλλαγών που έρχονται με το νόμο του Οκτωβρίου στο ασφαλιστικό των αγροτών.

Η αύξηση των εισφορών θεωρείται αναγκαία μεταρρύθμιση καθώς στο Μνημόνιο αναφέρεται ότι ο ΟΓΑ θα πρέπει να «ζήσει» στα επόμενα χρόνια με πολύ μικρότερη κρατική επιχορήγηση, διαφορετικά ο άλλος δρόμος θα είναι η συγχώνευσή του με άλλο φορέα.

Για το Ταμείο των αγροτών αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιορίσει την εξάρτησή του από τον κρατικό προϋπολογισμό τουλάχιστον κατά 1 δισ. ευρώ ετησίως ώστε η κρατική χρηματοδότηση να πέσει στα επίπεδα του ΙΚΑ.

Η πρόταση που ετοιμάζεται από τη διοίκηση του Ταμείου προβλέπει σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Αγροτικού Τύπου» τη σταδιακή αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για τους αγρότες από το 2016 ως το 2021 παράλληλα με σειρά άλλων ισοδύναμων μέτρων που θα αποφέρουν το 1 δισ. ευρώ, για να παραμείνει ο ΟΓΑ αυτόνομος φορέας ασφάλισης των αγροτών (σ.σ.: όπως ισχύει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, Γαλλία, Γερμανία κ.ά.).

Στην ουσία η αύξηση των εισφορών είναι μονόδρομος...

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΚΟΣ


ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΑΛΕΞΗ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΟΠΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ: Τι δείχνει το γκάλοπ μεταπτυχιακών φοιτητών που είχαν πέσει μέσα στο δημοψήφισμα;

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ: Τι δείχνει το γκάλοπ μεταπτυχιακών φοιτητών που είχαν πέσει μέσα στο δημοψήφισμα;



Πολλές εκπλήξεις περιέχουν τα αποτελέσματα της διαδικτυακής έρευνας που διεξήγαγαν οι 3... μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΑΠΘ, που έπεσαν μέσα στα ποσοστά του ΝΑΙ και του ΟΧΙ στο τελευταίο δημοψήφισμα.

H... διαδικτυακή έρευνα διεξήχθη από τις 31 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτεμβρίου 2015, οπότε δεν αντικατοπτρίζει γεγονότα, όπως την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων με λίστα εκ μέρους των κομμάτων αλλά και την απόφαση για μη συμμετοχή στις εκλογές του Σεπτεμβρίου των κομμάτων ΚΙΔΗΣΟ και ΛΑΟΣ.



Σύμφωνα με τα αποτελέσματα υπάρχει προβάδισμα μιας ποσοστιαίας μονάδας της Νέας Δημοκρατίας επί του Σύριζα, (24,6% έναντι 23,6). Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό που φτάνει το 8,4% και τέταρτο κόμμα είναι η Λαϊκή Ενότητα με 7,5%. Το ΚΚΕ λαμβάνει 4,8% και βρίσκεται στην πέμπτη θέση, το Ποτάμι είναι στην έκτη με 4,6%, ενώ με αρκετή άνεση φαίνεται να μπαίνει στη Βουλή και η Ένωση Κεντρώων με ποσοστό 4,2%. Ο όγδοος εκλογικός συνδυασμός που καταφέρνει να εισέλθει στο κοινοβούλιο είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη (εκλογική συμμαχία Πασόκ-Δημάρ) που λαμβάνει 3,7%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν την προτίμηση μόνο του 1,8% του εκλογικού σώματος, ποσοστό που τους αφήνει εκτός Βουλής.
Στην ερώτηση “Συμφωνείτε με την προκήρυξη εκλογών” περίπου 6 στους 10 (60,2%) διαφωνούν με την προκήρυξη εκλογών και 4 στους 10 συμφωνούν (39,8%).

Σχετικά με τον ρόλο που πιστεύουν οι ερωτώμενοι ότι έπαιξε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη διαπραγμάτευση, θετικό ρόλο πιστεύει ότι έπαιξε το 15,7%, αρνητικό το 38,5%, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό (45,8%) έχει τη γνώμη ότι το δημοψήφισμα δεν επηρέασε τη διαπραγμάτευση.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"