ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

ΓΡΑΦΕΙ 

15 Ιουνίου 2012
Αυτή η ιστορία με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, κατάντησε κουραστική. Κάποια στιγμή χάνεις το λογαριασμό, καθώς άλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος. Άλλα λένε τα στελέχη του στα ΜΜΕ του εξωτερικού, άλλα στα εγχώρια ΜΜΕ. Άλλα τη Δευτέρα, άλλα την Τρίτη, άλλα την Τετάρτη.

Άλλα πριν τις εκλογές, άλλα μετά. Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις και τι όχι. Δεν έχει νόημα να ανακυκλώσουμε όλη αυτή την παραδοξότητα, αλλά είναι προφανές πως ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία, πρέπει να έχει σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις. Και κυρίως σταθερές απόψεις.

Λογικά, αν είναι κανείς καλοπροαίρετος, δύο τινά βλέπει να συμβαίνουν λοιπόν. Η μία εκδοχή είναι να πρόκειται απλώς για ερασιτεχνισμό. Η έλλειψη οργάνωσης και οι αυξημένες ανάγκες καθημερινής πολυπρόσωπης παρουσίας στο δημόσιο διάλογο, για ένα μεγάλο πλέγμα θεμάτων, πιθανόν να ευθύνεται για την έλλειψη ενιαίας έκφρασης. Καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ενιαίο κόμμα με την παραδοσιακή έννοια, αλλά αποτελεί τη συνισταμένη ιδεολογικών ομάδων και κινήσεων, που μάλιστα αποκλίνουν σημαντικά μεταξύ τους σε βασικά ζητήματα, δεν είναι παράδοξο να εμφανίζουν διαφορετικές απόψεις.

Η άλλη εκδοχή είναι να πρόκειται για φαινομενικό αποτέλεσμα. Η απειρία ορισμένων στελεχών όχι απαραίτητα πρώτης γραμμής, στα τηλεοπτικά πάνελ, απέναντι στους επαγγελματίες των άλλων κομμάτων και, η εμμονή των ΜΜΕ να θέτουν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πιεστικά ερωτήματα, ενδεχομένως να αποσπούν εκβιαστικά απαντήσεις, που ουσιαστικά δεν ισχύουν.

Υπάρχει όμως και μια τρίτη εκδοχή, που ταιριάζει σε όσους δεν είναι καλοπροαίρετοι. Σύμφωνα με αυτή, η λογική του ΣΥΡΙΖΑ, “μια στο καρφί και μια στο πέταλο”, άλλα λέω σήμερα, άλλα λέω αύριο, κρύβει σκοπιμότητες. Τη μία μέρα απειλούν ότι αν δεν γίνουν δεκτοί οι όροι μας, θυσιαζόμαστε και τινάζουμε στον αέρα την ευρωζώνη, ενώ την επομένη είμαστε νομιμόφρονες και συνεπείς!

Και για να μην πάμε μακριά, δείτε τι συνέβη στην ίδια ημέρα με τον Αλέξη Τσίπρα. Το πρωί στον Αντένα είπε πως “αν ο λαός μας ψηφίσει, όλοι στην Ευρώπη θα γνωρίζουν ότι το μνημόνιο θα είναι νεκρό και, απείλησε πως εάν δεν πάρουμε την επόμενη δόση, διαλύεται αυτομάτως η ευρωζώνη”. Το μεσημέρι όμως με άρθρο του στους Financial Times, δεσμεύεται “χωρίς καμία αμφιβολία” για την παραμονή της χώρας στο ευρώ! Το βράδυ το σκηνικό αλλάζει πάλι, καθώς δηλώνει στη ΝΕΤ, πως το ευρώ δεν μπορεί να αποτελεί φετίχ και πως θα πει “όχι” στην ευρωζώνη, εάν το τίμημα είναι μεγάλο. Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, θα βρείτε πιο κραυγαλέα παραδείγματα.

Δεν είναι αφελής ο Αλέξης Τσίπρας. Αντιθέτως παίζει ένα πολύ δύσκολο και οριακό παιγνίδι. Οδηγεί το κόμμα του στο καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα, αρκεί να μην βρεθεί στην πρώτη θέση. Γνωρίζει πως είναι εντελώς ανεδαφικά όσα υποστηρίζει και πως χωρίς βοήθεια, η χώρα έχει καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος μέσα σε μια εβδομάδα! Προτιμά τη σιγουριά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά την κόλαση της κυβέρνησης. Προτιμά να βάζει (μεταφορικά) φωτιές, παρά να καίγεται (κυριολεκτικά) ο ίδιος!

ΠΗΓΗ:http://adianoito.blogspot.gr

170 δισεκατομμύρια ευρώ για την Ελλάδα, δεν έφθασαν ποτέ στα ταμεία της χώρας

170 δισεκατομμύρια ευρώ για την Ελλάδα, δεν έφθασαν ποτέ στα ταμεία της χώρας

Οι Ελληνες δεν πήραν ούτε ένα ευρώ!!!Απόλυτη κατανόηση για την οργή της ελληνικής κοινωνίας εξέφρασε ο Χάνες Άντρος, που διετέλεσε υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας επί των κυβερνήσεων (1970-1983) του Καγκελάριου Μπρούνο Κράισκι και ο οποίος στη χώρα του θεωρείται … διαχρονική αυθεντία στα οικονομικά θέματα.
Μιλώντας στην εφημερίδα της χώρας του «Österreich» και εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους θεωρεί απολύτως δικαιολογημένο τον θυμό των ελλήνων πολιτών, ο κ. Άντρος σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

Πρώτον, πως 170 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσαν την Ελλάδα, δεν έφθασαν ποτέ στα ταμεία της χώρας. Κατέληξαν στις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες.
Δεύτερον, ότι οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν για κάτι που δεν προκάλεσαν οι ίδιοι.
Τρίτον, πως οι Ευρωπαίοι και κυρίως οι Γερμανοί πρέπει να αλλάξουν στάση και να επιδείξουν πραγματική αλληλεγγύη. Το Βερολίνο- τόνισε ο κ. Άντρος- πρέπει να σκεφθεί πως εάν η Ευρώπη είχε συμπεριφερθεί το 1989 όπως φέρονται οι Γερμανοί κατά την τρέχουσα κρίση της Ευρωζώνης, τότε δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η επανένωση της Δυτικής Γερμανίας με την Ανατολική. Σύμφωνα με τον «γκουρού» της αυστριακής οικονομίας, οι πάντες πλήρωσαν για τη γερμανική επανένωση καθώς, όταν η ισοτιμία του ανατολικογερμανικού μάρκου με το δυτικογερμανικό έγινε «ένα προς ένα», τα επιτόκια ανέβηκαν σε ολόκληρη τη Γηραιά Ήπειρο.
Τέταρτον, ότι η σκληρή λιτότητα που επιβάλλεται στην Ελλάδα μοιάζει με το φάρμακο το οποίο, παρεχόμενο σε υπερβολικές δόσεις, καταλήγει δηλητήριο. «Ακόμη κι αν ένα φάρμακο είναι καλό, δεν μπορούμε να το χορηγούμε δέκα φορές την ημέρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Άντρος.
Πέμπτον, πως εάν ένας δανειστής διοχετεύει σε μία χώρα 372 δισεκατομμύρια ευρώ, τότε είναι εξ ίσου υπεύθυνος με το δανειολήπτη για την αδυναμία του τελευταίου να αποπληρώσει τα δάνεια.
Ο κ. Άντρος εξέφρασε ακόμη την άποψη ότι το ευρώ δεν πρέπει να παραμείνει μόνο μέσο πληρωμών. Υπογράμμισε ότι χρειάζεται ένα ενιαίο δημοσιονομικό σχέδιο, αλλά και ένα ενιαίο τραπεζικό σύστημα, διότι – όπως τόνισε- είναι αδιανόητο για τις τράπεζες της Ευρώπης να υπάρχουν 17 διαφορετικές εποπτείες.
polispress.gr
 
ΠΗΓΗ: http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr


Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ




Φωτογραφία για Ο Αλέξης “προσκυνάει” τους δανειστές
Γράφει ο Νίκος Ελευθερόγλου

Κάνει πίσω τώρα ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς υποτάσσεται στους δανειστές της χώρας και «δεσμεύεται» ότι δεν πρόκειται να έρθει σε ρήξη μαζί τους.

Σε μια αποθέωση του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, με άρθρο του στους «Financial Times», διαβεβαιώνει συγκεκριμένα τις δάνειες δυνάμεις ότι «προκειμένου να μην υπάρξει καμία αμφιβολία, το κόμμα μου -ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ- είναι αποφασισμένο να κρατήσει την Ελλάδα εντός της ευρωζώνης».

Λίγα εικοσιτετράωρα προτού στηθούν οι κάλπες ο κ. Τσίπρας μετατρέπεται σε προσκυνητή του Βερολίνου και της κυρίας Ανγκελα Μέρκελ καταπίνοντας τις... αντιστασιακές κορόνες του και κάνοντας μια ακόμη μεγάλη κυβίστηση. Ο πολιτικός που ως τώρα δήλωνε ότι θα καταγγείλει το Μνημόνιο, αν χρειαστεί και μονομερώς, ανακάλυψε νέα συνιστώσα για το κόμμα του, που είναι καθαρά γερμανική. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί είτε να εξαπατήσει τους νοικοκυραίους ώστε να μη φοβηθούν από τον εξτρεμισμό των απόψεων του ΣΥΡΙΖΑ, είτε να αποφύγει το πικρό ποτήρι της επομένης των εκλογών. Ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να πείσει τις δάνειες δυνάμεις ότι είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να διασφαλίσει τη σταθερότητα στην Ελλάδα, και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξήσει τους φορολογικούς συντελεστές στο ατομικό εισόδημα αλλά και στους άμεσους φόρους. Τη στροφή 180 μοιρών έχει ξεκινήσει ο κ. Τσίπρας τις τελευταίες ημέρες, ενώ ακόμη και χθες στελέχη του απειλούσαν δηλώνοντας (Real), όπως ο οπαδός της δραχμής Παναγιώτης Λαφαζάνης, ότι «θα αντέξουμε και διακοπή της χρηματοδότησης και δεν θα υποχωρήσουμε στο όνομα μιας μνημονιακής πολιτικής».

Ο Αλέξης Τσίπρας στο άρθρο του, που δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου στους «Financial Times» και είχε τίτλο «Θα κρατήσω την Ελλάδα εντός της ευρωζώνης και θα αποκαταστήσω την ανάπτυξη», υποστηρίζει μεταξύ άλλων:

«Προκειμένου να μην υπάρξει καμία αμφιβολία, το κόμμα μου -ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ- είναι αποφασισμένο να κρατήσει την Ελλάδα εντός της ευρωζώνης.

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε δίκιο όταν είπε την προηγούμενη Παρασκευή “ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αναπτυχθούμε τώρα, ακόμη κι αν κλειδώσουμε σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο σταθεροποίησης του χρέους και των ελλειμμάτων μας, και ας αρχίσουμε να τα μειώνουμε με σταθερό, λογικό τρόπο”. Αυτό ισχύει και για τη δική μου χώρα.

Οι Ελληνες θέλουν να αντικαταστήσουν το αποτυχημένο παλιό Μνημόνιο (όπως υπεγράφη τον Μάρτιο με την Ε.Ε. και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) με ένα εθνικό σχέδιο ανοικοδόμησης και ανάπτυξης».

ΠΗΓΗ :Εφημερίδα Δημοκρατία
 http://www.newsnow.gr

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:Και σε επιτροπή η Δούρου (μέσω του Λιάνη) με την κόρη του Ακη!

Και σε επιτροπή η Δούρου (μέσω του Λιάνη) με την κόρη του Ακη!

Η κυρία Ρένα Δούρου διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι δεν ήξερε ούτε ξέρει τον προφυλακισμένο Ακη Τσοχατζόπουλο. Μια ακόμη όμως σατανική σύμπτωση αποκαλύπτει η «δημοκρατία». Αν δεν είναι σατανική σύμπτωση και συνωνυμία, η υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εντοπίστηκε «αγκαλιά» με την κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου Αρετή (που και αυτή είναι προφυλακισμένη) σε ΦΕΚ για τη διοργάνωση αθλητικού συνεδρίου επί υπουργίας ενός ακόμη... παπανδρεϊκού που είχε προσχωρήσει στον Ακη, του Γιώργου Λιάνη.

Η επαφή της Ρένας Δούρου με το σύστημα ΠΑΣΟΚ δεν περιοριζόταν στην «τυχαία», όπως θέλει να την περιγράψει, συνεργασία της με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων επί των ημερών του Ακη Τσοχατζόπουλου στο Πεντάγωνο, αλλά φαίνεται ότι είχε διευρυνθεί και σε άλλα υπουργεία, όπως αυτό του υπουργείου Πολιτισμού.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μέσα από ένα Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με αριθμό 1600 και ημερομηνία 21 Ιανουαρίου 2003, όπου στην απόφαση για τη «Συγκρότηση εκτελεστικής - οργανωτικής επιτροπής ΝΠΙΔ για προετοιμασία και υλοποίηση του Συνεδρίου “Αθλητισμός και Γυναίκα”» το όνομα της Ρένας Δούρου φιγουράρει σε περίοπτη θέση με αυτό της Αρετής Τσοχατζοπούλου, της Σοφίας Σακοράφα και της Μαρίνας Λαλιώτη, συζύγου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Αν δεν πρόκειται για προνομιακές σχέσεις, είναι απορίας άξιον με ποια αντικειμενικά και διαφανή κριτήρια επελέγησαν, κυρίως οι Ρένα Δούρου και η Αρετή Τσοχατζοπούλου, ώστε να βρίσκονται στην εκτελεστική και οργανωτική επιτροπή ενός συνεδρίου. Μάλιστα, σε αυτό συμμετείχαν κορυφαίες προσωπικότητες, με αναγνωρισμένη πορεία στον χώρο τους. Το πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει αβίαστα είναι ότι η «συνάντηση» της Αρετης Τσοχατζοπούλου και της Ρένας Δούρου μόνο συμπτωματική δεν ήταν στην προετοιμασία του επίμαχου συνεδρίου, που για τη διεξαγωγή του απαιτήθηκε να συγκροτηθεί και Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Εκτός και αν πρόκειται για άλλα πρόσωπα και όχι για την κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου και την πάλαι ποτέ συνεργάτιδά του στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το συνέδριο με θέμα «Αθλητισμός και Γυναίκα» επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 8 Μαρτίου του 2003, χρονική περίοδο κατά την οποία το κρατικό χρήμα έρεε άφθονο με την περίφημη Πολιτιστική Ολυμπιάδα, που, όπως έλεγαν οι κακές γλώσσες, ήταν ιδέα του τότε υπουργού Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλου.

Στην εκτελεστική και οργανωτική επιτροπή ο Γ. Λιάνης είχε τοποθετήσει την Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, τη Γιάννα Δεσποτοπούλου, την Κατερίνα Παναγοπούλου και τη Μαρίνα Λαμπράκη - Πλάκα.


Νέο... οφσάιντ για τη Ρένα που πλέκει το εγκώμιο του Δρόσου

Βαρύ είναι το κλίμα πλέον για την «υπαρχηγό» του Αλέξη Τσίπρα Ρένα Δούρου στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας», τις οποίες αποδέχτηκε ότι συμμετείχε στο επιτελείο του Ακη Τσοχατζόπουλου, με τον εξ απορρήτων του τότε υπουργού Εθνικής Αμυνας Γιάννη Δρόσο, που ήταν επικεφαλής του Ινστιτούτου. Φέρεται επίσης να συνεργαζόταν στενά και με τον έτερο έμπιστο του κ. Τσοχατζόπουλου Βαγγέλη Χωραφά, ο οποίος στηρίζει τώρα κι αυτός -όπως ο Αντ. Κοτσακάς- τον ΣΥΡΙΖΑ με διάφορους τρόπους.

Την ίδια στιγμή, πάντως, με τις «πλάτες» του κ. Τσίπρα, η βουλευτής κάνει επίδειξη δυνάμεως. Στον απόηχο των αποκαλύψεων χθες συνόδευσε ως υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ τον υπεύθυνο εξωτερικής πολιτικής του κόμματος Θοδωρή Δρίτσα στο υπουργείο Εξωτερικών, όπου ενημερώθηκαν από τον υπηρεσιακό υπουργό Εξωτερικών Πέτρο Μολυβιάτη.

Επίσης με συνέντευξή της χθες στην εφημερίδα «City Press» προσπαθεί εκ νέου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να πλέκει το εγκώμιο ενός εκ των απορρήτων του Ακη Τσοχατζόπουλου, του Γιάννη Δρόσου, τονίζοντας ότι «είχα την τιμή στα 28 μου χρόνια να επιλεγώ, επί προεδρίας του καθηγητή Συνταγματικού ΔικαίουΓιάννη Δρόσου, στη βάση των σπουδών πολιτικής ανάλυσης και των δημοσιευμένων εργασιών μου, ως πολιτική αναλύτρια στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων>>

ΠΗΓΗ:  http://www.dimokratianews.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥΣ;

Παπανδρέου: «Μεσάζοντας» του Τσίπρα στις ΗΠΑ για να γλιτώσει την έδρα στην Αχαΐα (και το εδώλιο)

Παπανδρέου: «Μεσάζοντας» του Τσίπρα στις ΗΠΑ για να γλιτώσει την έδρα στην Αχαΐα (και το εδώλιο)

Κινδυνεύει να μην εκλεγεί ούτε βουλευτής την ερχόμενη Κυριακή στην Αχαΐα ο Γ. Παπανδρέου. Γι' αυτό μέσω Αμερικής -και προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ- προσπαθεί να γλιτώσει, εκτός από την εκλογική, και τη δικαστική γκιλοτίνα που τον απειλεί για τις υποθέσεις με το φουσκωμένο έλλειμμα, το ΔΝΤ και τα CDS.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσίευσε η «κυριακάτικη δημοκρατία», εκτυλίσσεται ένα έντονο παρασκήνιο, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός.

Στον κ. Παπανδρέου καταλογίζεται από τους σημερινούς ενοίκους της Ιπποκράτους ότι υπονόμευσε όπως μπορούσε -και με όσους μηχανισμούς τού είχαν απομείνει- το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές. Ειδικά μάλιστα στην Αχαΐα εγκαλείται ότι έδινε γραμμή υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ -αφού ο ίδιος, ως πρώην πρωθυπουργός, δεν χρειαζόταν σταυρό για να εκλεγεί-, με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να βουλιάξει στο ισχυρότερο κάστρο του και να βρεθεί από το 52,6% στο 14%. Το δε κόμμα του κ. Τσίπρα ήρθε πρώτο, σκαρφαλώνοντας από το 3,8% στο 21,8%!

Με μια υποχώρηση μερικών μόνο χιλιάδων ψήφων σε όλον τον νομό, το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί τώρα κάτω από το τοπικό εκλογικό μέτρο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάρει καμία έδρα. Αρα, ο κ. Παπανδρέου δεν θα βγει βουλευτής. Ο πρώην πρωθυπουργός, έχοντας αντιληφθεί τι τον περιμένει, φέρεται να στράφηκε (κι αυτός) προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλωστε η υπόθεση για το φουσκωμένο έλλειμμα της ΕΛ.ΣΤΑΤ. με την εμπλοκή και του τότε υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ και την εφαρμογή του θανατηφόρου Μνημονίου, καθώς και αυτή των περίφημων CDS, που έκαναν δισεκατομμυριούχους τους κερδοσκόπους και τους φίλους τους, παραμένουν ανοιχτές ακόμη και σε δικαστικό επίπεδο.

Η καθοριστική βοήθεια που είχε -και έχει ακόμη- να προσφέρει στον κ. Τσίπρα ο κ. Παπανδρέου συνδέεται με τα αμερικανικά κέντρα εξουσίας. Ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με παράγοντες του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου των ΗΠΑ και, όπως λένε οι γνωρίζοντες, προθυμοποιήθηκε να δώσει «διαβεβαιώσεις» και να ανοίξει δρόμους στους κύκλους αυτούς υπέρ του κ. Τσίπρα.

ΠΗΓΗ :http://www.dimokratianews.gr/ 

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ. ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ; ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΚ.

ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ;


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΦΤΑIΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΑΛΟΝΑΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΛΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ.

ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ.

OI EYNOOYMENOI TOY ΠΑΣΟΚ

Οι ευνοουμενοι του συστηματος Πασοκ, που εβαλαν το χερακι τους στην υπερχρεωση της χωρας και την καταστροφη της, το εγκατελειψαν πρωτοι για τον Συριζα, πιστευοντας, οτι θα συνεχισουν την εκμεταλλευση του κρατους εις βαρος των πολλων. Ε οχι.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"