ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Χαρακτήρες γυναικών που αποφεύγουν οι άντρες

Γυναίκες που αποφεύγουν οι άντρες


Γυναίκες που αποφεύγουν οι άντρες
Γυναίκες που αποφεύγουν οι άντρες
Τα 4 είδη των γυναικών που οι άνδρες αποφεύγουν:
Καταπιεστική. Είναι καλό να είσαι δυναμική γυναίκα και να λες με τη γνώμη σου χωρίς φόβο και πάθος, αλλά είναι άλλο πράγμα να ελέγχεις το αγόρι και να το καταπιέζεις συνέχεια μέσα στη σχέση σας. Δώσε τον απαιτούμενο χώρο στον άλλον και εκτόνωσε τα δικά σου καταπιεσμένα ένστικτα σε ένα γυμναστήριο ή έστω σε μαθήματα φωτογραφίας.
Γκρινιάρα. Δε λέμε να μην παραπονιέσαι ή να μην προκαλείς συζητήσεις (εάν συμβεί κάτι σοβαρό) αλλά αν έχεις την γκρίνια έτοιμη ανά πάσα στιγμή, ακόμα και για μικροπράγματα, τότε μην ελπίζεις πως θα στεριώσεις με κάποιον. Πολύ σημαντικό επίσης να αποβάλεις την απαίσια συνήθεια της κρεβατομουρμούρας.. οι άνδρες την σιχαίνονται.
Ατημέλητη. Μπορεί το αγόρι να μη θέλει να κυκλοφορείς έξω με τα σούπερ μίνι και τις γόβες στιλέτο.. ωστόσο δεν υπάρχει αρσενικό που να μη θέλει το κορίτσι του περιποιημένο και γοητευτικό κάθε στιγμή της ημέρας (και της νύχτας). Μη φέρεσαι λοιπόν σαν να έχεις "δέσει τον γάιδαρο" και επιστράτευε πού και πού τη ναζιάρικη γατούλα που καλά κρύβεις.
Ανασφαλής / Χωρίς αυτοπεποίθηση. Οι άνδρες θέλουν η γυναίκα δίπλα τους να είναι μια μικρή ντίβα, να αισθάνεται χαλαρή και άνετη και να μην τρελαίνεται αν περάσει μια ξανθιά από δίπλα τους. Να μην τους κάνει σκηνές και κοινώς να νιώθει ασφαλής με τον εαυτό της και με τη σχέση. Ακούγεται δύσκολο αλλά αν το καταφέρεις έχεις κερδίσει το παιχνίδι.

Πηγή: faysbook.gr και Enikos

Τέλος η άδεια για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή

 

Μετά από 24 χρόνια

Καταργείται η άδεια για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Δημόσιο

Καταργείται η άδεια για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Δημόσιο


Την κατάργηση, μετά από 24 χρόνια, της ειδικής άδειας χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή που λαμβάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και η οποία ανέρχεται σε έξι ημέρες ανά έτος ανακοίνωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ.Μητσοτάκης.

Όπως τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κ. Μητσοτάκης, οι εργατοώρες που θα προκύψουν από την κατάργηση της συγκεκριμένης άδειας αντιστοιχούν στην πρόσληψη επιπλέον 5.000 δημοσίων υπαλλήλων.

«Η άδεια υπολογιστή την οποία δικαιούνταν οι δημόσιοι υπάλληλοι καταργείται, καθώς ανήκει σε μία άλλη εποχή. Σήμερα, στην εποχή της κρίσης, δεν μπορούμε να συντηρούμε αναχρονιστικά προνόμια. Πιστεύω ότι η κατάργηση της συγκεκριμένης άδειας είναι ένα μικρό, αλλά συμβολικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στη σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται και πως ελήφθη η απόφαση αυτή για χορήγηση της συγκεκριμένης ειδικής άδειας πριν από 24 χρόνια.

Η συγκεκριμένη άδεια θεσπίστηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση, στις 12 Ιουνίου 1989, η οποία στη συνέχεια κυρώθηκε με το Νόμο 1876/1990. Σύμφωνα με τη νομοθετική πρόβλεψη «υπάλληλος ο οποίος χειρίζεται ηλεκτρονικό υπολογιστή και απασχολείται μπροστά σε οθόνη οπτικής καταγραφής για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των πέντε ωρών του ημερήσιου ωραρίου εργασίας δικαιούται μηχανογραφική άδεια, μετά πλήρων αποδοχών, μίας ημέρας ανά δίμηνο».

Επιμέλεια: Κική Μαργαρίτη
Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ. ΑΔΕΙΑ 6 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΡΑ.

Η πείνα θερίζει στην Μακεδονία

Η πείνα θερίζει στη Μακεδονία


Η πείνα θερίζει στη Δ. Μακεδονία


Μόλις σε τρία χρόνια ο αριθμός των ανθρώπων που συμμετέχουν στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως έχει πενταπλασιαστεί. «Η κοινωνία της δυτικής Θεσσαλονίκης δεν αντέχει άλλο. Η κρίση έχει γονατίσει τους πολίτες, τους οδηγεί στην εξαθλίωση και την πείνα. Καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι καταφεύγουν στους ναούς για ένα πιάτο φαγητό. Έρχονται και ζητούν χρήματα για να πληρώσουν το ρεύμα ή το ενοίκιο. Η εκκλησία απλώνει το χέρι να τους βοηθήσει με όσα διαθέτει» τονίζει στην εφημερίδα «δημοκρατία» ο πατέρας Στέφανος Βασιλείου, υπεύθυνος του φιλόπτωχου ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.
Τα στοιχεία της μητρόπολης για τον αριθμό των ανθρώπων που συμμετέχουν στα συσσίτια συγκλονίζουν. Τον Δεκέμβριο του 2010 σιτίζονται 1.387 άτομα, τον Δεκέμβριο του 2011 συνολικά 2.445 και το 2012 σιτίζονταν 5.248 άτομα. Τον Μάιο του 2013 ο αριθμός εκτοξεύτηκε στους 6.249 ανθρώπους.

Πηγή: Δημοκρατία  και Ενικος

Το σχόλιο μου: Τι κάνουν για αυτό οι περισπούδαστοι και απαράδεκτοι τοπάρχες μας που ποζάρουν μόνο σε φωτογραφίες και σπαταλούν χωρίς αιδώ χρήματα σε φιέστες και συναυλίες;

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ; ΣΤΟ ΕΜΠ ΠΧ ΠΗΡΑΝ 500 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ Η ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΜΑΣ. ΒΑΛΤΕ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ.

Η ΜΕΡΕΛ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΟ GREXIT ΗΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ


Και «απειλές λιρέτας» από τον Μπερλουσκόνι

Το Βερολίνο πίστευε μέχρι το 2012 ότι το GRexit ήταν διαχειρίσιμο, λέει ο Σμάγκι

Το Βερολίνο πίστευε μέχρι το 2012 ότι το GRexit ήταν διαχειρίσιμο, λέει ο Σμάγκι
Φλωρεντία
Η γερμανίδα καγκελάριος φέρεται να πίστευε μέχρι το 2012 ότι η Ελλάδα μπορούσε να βγει από την Ευρωζώνη χωρίς μοιραίους κλυδωνισμούς για το κοινό νόμισμα, υποστηρίζει ο Λορέντζο Μπίνι Σμάγκι, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ μέχρι το 2011, σε βιβλίο του για τη διαχείριση της ευρωπαϊκής κρίσης.

Σε βιβλίο του με τίτλο «Πεθαίνοντας από λιτότητα» (Morire di Austerità), ο τραπεζίτης υποστηρίζει, σύμφωνα με την Telegraph και ιταλικά μπλογκ, ότι η Άνγκελα Μέρκελ ήταν πεπεισμένη μέχρι και το φθινόπωρο του 2012 ότι οι επιπτώσεις ενός GRexit ήταν διαχειρίσιμες τόσο για τη Γερμανία όσο και για το κοινό νόμισμα και την ΕΚΤ.

Ο Σμάγκι υποστηρίζει ότι η γερμανική κεντρική τράπεζα επεσήμενε πως ήταν «εκτεθειμένη» κατά συνολικά 572 δισ. ευρώ στις κεντρικές τράπεζες των χωρών του λεγόμενου Νότου εξαιτίας του περιβόητου Target2.

Παράλληλα, ο Λορέντζο Μπίνι Σμάγκι υποστηρίζει επίσης ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε «ρίξει» την ιδέα να εγκαταλείψει η Ιταλία την Ευρωζώνη και να επιστρέψει στη λιρέτα όταν, το 2011, η πίεση της κρίσης χρέους είχε αρχίσει να αγγίζει και την Ρώμη.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Ιταλός τότε πρωθυπουργός ανέφερε το ενδεχόμενο σε κατ' ιδίαν συζητήσεις του με ευρωπαίους ηγέτες, οι οποίοι δεν κατονομάζονται. Στις αναφορές στον Τύπο εκτιμάται ότι πιθανότατα επρόκειτο για συνομιλίες του Καβαλιέρε με την γερμανίδα καγκελάριο και τον γάλλο πρόεδρο.
Newsroom ΔΟΛ
\
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΣΗ ΕΠΑΦΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΕ Η ΑΣΧΕΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ. ΚΑΛΑ.... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ



ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΤΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΣΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ; ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ; ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ  ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ  ;  ΕΞΕΓΕΡΣΗ; 

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"