ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

Eπέλεξα τον δρόμο της ευθύτητας, της αλήθειας, της συνέπειας, των αρχών και των νέων προτάσεων. Επέλεξα να σας κοιτώ στα μάτια και να ακολουθώ τον δύσκολο δρόμο. Ήρθε η στιγμή για πρώτη φορά να ζητήσω την ψήφο των μελών της ΝΔ για την υποψηφιότητα μου προκειμένου να εκλεγώ σύνεδρος της Φλώρινας στο συνέδριο του Απριλίου. Σας καλώ όσες και όσους πιστεύετε σε εμένα και στις ιδέες μου σε ένα δύσκολο αλλά ωραίο ταξίδι που μόλις ξεκινώ! Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την μίζερη κοινωνική πραγματικότητα με προτάσεις και ριζικές αλλαγές παντού! Έλα και εσύ μαζί μου! Βαγγέλης Ιωαννίδης Δικηγόρος



11 νεκροί και 35 τραυματίες στο Βέλγιο

11 νεκροί και 35 τραυματίες από τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών


Βόμβες εξερράγησαν στο Αεροδρόμιο των Βρυξελλών  Αποδίδονται σε τρομοκρατική ενέργεια σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Οι Αρχές κλέινουν τοι αεροδρόμιο και το εκκενώνουν. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στο σημείο αναχωρήσεων, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για νεκρούς και αρκετούς πτραυματίες.

Σταμάτησε και η σιδηροδρομική σύνδεση με το αεροδρόμιο, σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Δύο εκρήξεις είχαν ακουστεί νωρίτερα στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου της βελγικής πρωτεύουσας. Το Sky News στο Λονδίνο μετέδωσε ότι οι εκρήξεις σημειώθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεων επικαλούμενο πληροφορίες που είχε από πηγή κοντά στο γραφείο των American Airlines.

Ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Sky News Άλεξ Ρόσι, ο οποίος βρισκόταν εκεί, δήλωσε ότι άκουσε δύο "πάρα πολύ δυνατές εκρήξεις".

"Αισθάνθηκα το κτίριο να δονείται. Υπήρχε επίσης σκόνη και καπνός (...) πήγα προς το σημείο από το οποίο ακούστηκε η έκρηξη και άνθρωποι έβγαιναν
από εκεί πολύ ζαλισμένοι και σοκαρισμένοι".

"Αυτό που σκέφτονται εδώ είναι ότι ήταν κάποιου είδους τρομοκρατική επίθεση - αυτό δεν έχει επαληθευτεί από οποιεσδήποτε αρχές εδώ στο αεροδρόμιο", σημείωσε. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποιο επίσημο σχόλιο σχετικά με την αιτία των εκρήξεων.
 
πηγη:REAL




 
 
 
 
 

ΣΟΚ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Σοκ στο Βέλγιο

Νεκροί και τραυματίες από διπλή έκρηξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Νεκροί και τραυματίες από διπλή έκρηξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών
  (
Σκηνικό τρόμου επικρατεί από το πρωί της Τρίτης στο Βέλγιο μετά τις δύο ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών στο Ζάβεντεμ.

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν ταυτόχρονα στις 8 το πρωί (ώρα Βρυξελλών) στο γκισέ των Αμερικανικών Αερογραμμών στην αίθουσα αναχωρήσεων. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον έναν νεκρό και πάνω από 20 τραυματίες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών στους 11.

Σύμφωνα με το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga, δευτερόλεπτα πριν τις εκρήξεις υπήρξαν πυροβολισμοί, ενώ ακούστηκε κάποιος να φωνάζει στα αραβικά.

Τα αίτια των εκρήξεων δεν έχουν διαπιστωθεί, όμως το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα. Να σημειωθεί, άλλωστε, ότι οι εκρήξεις σημειώθηκαν τέσσερις ημέρες μετά τη σύλληψη στη χώρα του βασικού καταζητούμενου για τις επιθέσεις στο Παρίσι, Σαλάχ Αμπντεσλάμ.





Το αεροδρόμιο εκκενώνεται και οι πτήσεις από και προς σε αυτό ακυρώθηκαν μέχρι νεωτέρας. Παράλληλα, σταμάτησε και η σιδηροδρομική σύνδεση με το αεροδρόμιο.

Το αιματηρό περιστατικό δείχνει κενό ασφαλείας στη φύλαξη του αεροδρομίου, παρόλο που η βελγική αστυνομία βρισκόταν σε κατάσταση συναγερμού για ενδεχόμενα αντίποινα μετά τη σύλληψη του Αμπντεσλάμ.

Ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Sky News Άλεξ Ρόσι, ο οποίος βρισκόταν στο αεροδρόμιο, δήλωσε ότι άκουσε δύο «πάρα πολύ δυνατές εκρήξεις».
«Αισθάνθηκα το κτίριο να δονείται. Υπήρχε επίσης σκόνη και καπνός (...) πήγα προς το σημείο από το οποίο ακούστηκε η έκρηξη και άνθρωποι έβγαιναν από εκεί πολύ ζαλισμένοι και σοκαρισμένοι» είπε.


ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"