ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΝΕΑ ΔΗΘΕΝ.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ

ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ

Με καθυστέρηση σχεδόν τριών εβδομάδων «θυμήθηκε» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου να απαντήσει στις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» (και της «κυριακάτικης δημοκρατίας») για τη συνεργασία της (που απέκρυπτε από το βιογραφικό της) με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων επί Ακη Τσοχατζόπουλου και τη συμμετοχή της σε επιτροπές του υπουργείου Αθλητισμού επί Γιώργου Λιάνη...

Η αντίδρασή της, με άρθρο στην ιστοσελίδα της, αποτελεί περισσότερο μια παράκρουση. Χωρίς να διαψεύδει τίποτε, εξαπολύει λυσσαλέα επίθεση στη «δημοκρατία», φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ζητάει ούτε λίγο ούτε πολύ να λογοκρίνονται οι εφημερίδες όταν προβαίνουν -κατ’ αυτήν- σε «ατεκμηρίωτο διασυρμό» πολιτικών όπως η ίδια!

Τι κρύβεται πίσω από το ετεροχρονισμένο ξέσπασμά της; Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα εκτιμούν ότι πραγματικός της στόχος είναι οι άσπονδοι φίλοι της μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, στους οποίους φέρεται να χρεώνει τις διαρροές σε βάρος της στο πλαίσιο της εσωτερικής μάχης για τη μετεκλογική κατανομή αξιωμάτων στην πλατεία Κουμουνδούρου. Δεν θεωρείται τυχαίο ότι η επίθεση της -την οποία ορισμένοι ερμηνεύουν και ως απόπειρα επίδειξης εσωκομματικής ισχύος- εκδηλώθηκε ένα εικοσιτετράωρο πριν από την ανακοίνωση της «σκιώδους κυβέρνησης» του ΣΥΡΙΖΑ, για την οποία έχουν βγει μαχαίρια. Η κυρία Δούρου ανήκει στην ίδια τάση με τον Δημήτρη Παπαδημούλη και βρίσκεται σε κόντρα με άλλα στελέχη όπως ο Θ. Δρίτσας, που απειλεί να της αποσπάσει τις αρμοδιότητες για το υπουργείο Εθνικής Αμυνας...

Στο κείμενό της μεταξύ άλλων η βουλευτής επιχειρεί να υποβαθμίσει μια σειρά από επιλογές της, ενώ ισχυρίζεται κάνοντας δήθεν χιούμορ (;) ότι ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός Αμυνας ήταν υπάλληλός της και όχι η ίδια! Πάνω στη βιασύνη της μάλιστα, εκτός του ότι αναφέρει πράγματα που δεν γράψαμε ποτέ, για να γίνει πειστική ξεχνά με γκεμπελικό τρόπο άλλα στοιχεία που αναφέραμε. Επίσης καταθέτει και την πλατφόρμα λογοκρισίας που ονειρεύεται, μια και, πέραν των απειλών περί «έχουν γνώσιν οι φύλακες», ζητά από τους πολίτες «να μη μένουν αθώοι του αίματος επιτρέποντας ή ανεχόμενοι τη σπίλωση και την κατασυκοφάντηση εκ μέρους ΜΜΕ όσων διαφωνούν με αυτά και με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που εκφράζουν».

Η κυρία Δούρου ισχυρίζεται ότι δεν χωρούσε στο βιογραφικό της η συνεργασία της με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων και ήταν υπερήφανη γι’ αυτό, μια και επέλεξε να δώσει έμφαση στις πολιτικές και κινηματικές της δράσεις. Προφανώς η συμμετοχή της στο ΙΑΑ δεν ήταν γι’ αυτήν πολιτική δράση, αλλά απλώς επαγγελματική, έστω και με... μπλοκάκι. Η κυρία Δούρου ισχυρίζεται μεταξύ άλλων: «Το γεγονός ότι μετείχα ως πολιτική αναλύτρια, και μάλιστα με την ευθύνη εκπόνησης εργασιών, στο ΙΑΑ, που είναι ένα ερευνητικό, επιστημονικό Ινστιτούτο, υπό την εποπτεία του ΥΠΕΘΑ, συνιστά μια μένα τιμή... Και ας μη θεωρηθεί ότι η συμμετοχή (και οι εργασίες) συνεπαγόταν, όπως άφηναν να εννοηθούν το δημοσιεύματα, υψηλές αμοιβές... Αντιθέτως... Η πληρωμή γινόταν με μπλοκάκι».

Οσον αφορά τη συμμετοχή της το 2003 σε Οργανωτική Επιτροπή που συνέστησε ο Γ. Λιάνης, ενοχλείται για την αποκάλυψη ότι στην ίδια επιτροπή μετείχε και η κόρη του Α. Τσοχατζόπουλου Αρετή και γράφει ότι δήθεν η εφημερίδα «εσκεμμένα παραλείπει να παραθέσει τα ονόματα (όπως αυτά περιλαμβάνονται στο σχετικό ΦΕΚ) και των άλλων κυριών που μετείχαν στην ίδια επιτροπή, χωρίς, υποθέτω, να έχουν στενές σχέσεις με την οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Ενδεικτικά αναφέρω τις κυρίες: Ειρήνη Παππά, Βούλα Πατουλίδου, Αννα Βερούλη, Σοφία Σακοράφα, Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, Αγάπη Βαρδινογιάννη, Μαρίνα Λαμπράκη - Πλάκα, Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, Γιάννα Δεσποτοπούλου κ.ά...» Μόνο που και εδώ η Ρένα πιάστηκε πάλι οφσάιντ, διότι στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γράφαμε: «Στην εκτελεστική και οργανωτική επιτροπή ο Γ. Λιάνης είχε τοποθετήσει την Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, τη Γιάννα Δεσποτοπούλου, την Κατερίνα Παναγοπούλου και τη Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα».

πηγη: Dimokratianews.gr

ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΟΡΥΦΗΣ; ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΤΕΡΟΒΑΡΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ FYROM. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Κρ. Λαγκάρντ-Ελλάδα: Καμιά διάθεση να επαναδιαπραγματευθώ

Κρ. Λαγκάρντ-Ελλάδα: Καμιά διάθεση να επαναδιαπραγματευθώ

Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε σήμερα πως «δεν έχει καμία διάθεση» να επαναδιαπραγματευθεί το δάνειο που έχει χορηγηθεί στην Ελλάδα από το Ταμείο, την ΕΕ και την ΕΚΤ.
«Ουδεμία διάθεση έχω να διαπραγματευθώ και να αναδιαπραγματευθώ. Διάθεση έχουμε να βρούμε τα δεδομένα», τόνισε η Λαγκάρντ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.
«Είμαι βεβαία πως η ελληνική κυβέρνηση θα έχει λαμπρά αριθμητικά στοιχεία να μας παρουσιάσει. Ανυπομονώ να δω τι έχει πράξει τους τελευταίους μήνες για να προσαρμοσθεί στο πρόγραμμα» που έχουν καταρτίσει οι τρεις διεθνείς δανειστές της, τόνισε η Λαγκάρντ.
 
ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ; ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΟΥΝ; ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΠΕΝΙΓΚ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"