ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Β. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΗΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΙΝΟΥ-ΝΕΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ


 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΥΓΗ ΚΥΡΚΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΗΧΩ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ - ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται, να κάνει χρήση των πορισμάτων της έρευνας που παρουσιάζονται στην παρακάτω συνέντευξη, οφείλει, να ζητά πάντα την άδεια κατα προτίμηση γραπτή του Ευάγγελου Ιωαννίδη και απαραιτήτως να αναφέρει το όνομα του ερευνητή όποτε κάνει χρήση του κειμένου της συνέντευξης και για όποιο λόγο. Απαγορεύεται  η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή μερικά ή ολικά χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού του έρευνας και της εφημερίδας που δημοσίευσε την συνέντευξη με την οποία παρουσιάστηκε η εν λόγω έρευνα, Ν.2121/1993 περι προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων. Oι παραβατες υπέχουν κυρώσεις και θα εγερθούν  αξιώσεις εναντίον τους σε κάθε περίπτωση.










ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"