ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Δεν σας φταιει κανεις κυριοι του Συριζα για την καταρρευση του Χρηματηστηριου

Εκει στον Συριζα δεν αφηνετε τα παραμυθια για ξενα κεντρα και κερδοσκοπους που υπονομευουν δηθεν τις τραπεζες; Ειστε η επιλογη των ξενων κεντρων για ξεπουλημα εθνικων θεματων. Την οικονομια την υπονομευει η αναξιοπιστιας σας οι υποσχεσεις σας και το γεγονος οτι δεν λυσατε το θεμα των κοκκινων δανειων με αποτελεσμα οι επενδυτες να σας παρουν χαμπαρι και να φευγουν τρεχοντας σε ασφαλεστερες αγορες ενω το ελληνικο δεκαετες ομολογο με την αφρονα σταση σας εκτιναχθηκε στα υψη του 4.7%. Εξοδο στις αγορες δεν βλεπετε και ωρα να τα μαζευετε για να μην ξαναμπουμε σε νεες περιπετειες. Βλεπετε οι επενδυτες ηταν καλοι κερδοσκοποι οταν μετειχαν στην 3η ανακεφαλαιοποιηση που κανατε με σκανδαλωδως χαμηλη τιμη μετοχων και τωρα που εφυγαν σας φταινε. Το μονο που φταιει ειναι η ασχετοσυνη σας και το οτι δεν οχυρωσατε τις τραπεζες καθυστερωντας την εξυγιανση τους απο κοκκινα δανεια.

Προς τους ψηφοφορους

Οταν στην παραταξη με το προσχημα του λαικου προσωπου αναδεικνυονταν με την συνενοχη των ψηφοφορων πολιτικοι δημαγωγοι και λαικιστες που πιστευαν στον παρασιτισμο και τον κρατισμο ενω παρισταναν τους πατριωτες και τους βλεπεις να συνεργαζονται σημερα με τον Συριζα χωρις ντροπη για την καρεκλα τοτε πρεπει και εσυ ψηφοφορε να αναρωτηθεις επιτελους με τι κριτηρια πετας την ψηφο σου στα σκουπιδια ποσο ευκολοπιστος εισαι ποσο αναζητεις τα ευκολα και μεγαλα λογια και ποσο επιπολαια επιλεγεις  αρκετες φορες αντιπροσωπους που ακομη και τον σταυρο τους τον κανουν οχι γιατι πιστευουν στον Θεο αλλα για να αρπαξουν ψηφους απο οσους πραγματικα πιστευουμε! Απο εσενα ειδικα κεντροδεξιε ψηφοφορε εχω την απαιτηση να εισαι πιο εξυπνος στις επιλογες σου πιο υποψιασμενος και λιγοτερο ρουαφετολογικα σκεπτομενος διοτι σε εσενα στηριζεται η σοβαρη προσπαθεια να ερθει το πραγματικο νεο στην ελληνικη πολιτικη σκηνη και να βγει η χωρα απο την λασπη των δημαγωγων. Φερε το φως με τις επιλογες σου! Μπορεις!

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"