ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Το τελος του ψευτικου φωτοστεφανου της Αριστερας στην Ελλαδα

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΕΚΤΙΒΟΠΟΙΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ  ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΩΣ ΑΓΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ ΠΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΖΩΗΣ. ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΔΡΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΩΣ ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΨΟΦΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

ΝΔ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Οι θεωριες σουπα που αντι να αναδεικνυουν την ιδεολογικη κυριαρχια των φιλελευθερων ιδεων οδηγουν σε υποταγη στις αριστερες ιδεοληψιες και πομφολυγες τιποτα δεν προσφερουν στην προοδο της χωρας και στο μελλον του λαου ουτε και βοηθουν την μεγαλη παραταξη. Η ΝΔ πρεπει να υπερασπιζεται μαχητικα μια ξεκαθαρη ιδεολογικη ταυτοτητα που δικαιωθηκε αντι να αφηνει χωρο στην αριστερη ριζοσπαστικη οπισθοδρομηση που κρατα την χωρα αγκυλωμενη στον κρατισμο τον παρασιτισμο και την χαμηλη παραγωγικοτητα. Ουτε με τα νευρωτικα και καταστροφικα ακρα ουτε με τις αποτυχημενες και ανιστοριτες ταυτοτητες του μεσαιου χωρου που δημιουργουν κομματα δημοσκοπων χωρις ταυτοτητα και χωρις πολιτικα διαπαιδαγωγημενους πολιτες αφου στηριζονται σε οσους μετακινουνται συμφεροντολογικα χωρις πολιτικη αντιληψη στον χωρο που καθε φορα δημιουργει ρευμα νικης. Φιλελευθερα πατριωτικα δημοκρατικα κεντροδεξια και ξεκαθαρα λοιπον ειναι η λυση.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"