ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.


Η Ελληνική κυβέρνηση δεν θα δεχθεί να ισχύσουν για την Ελληνική μειονότητα που ζει στην Αλβανία, άλλα μέτρα από εκείνα που θα ισχύσουν για τις αλβανικές κοινότητες εκτός Αλβανίας. Η κυβέρνηση της Ελλάδας απαιτεί τα ίδια δικαιώματα που ζητεί η αλβανική κυβέρνηση για τις αλβανικές κοινότητες στην τέως Γιουγκοσλαβία
Δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Κ. Μητσοτάκη στις 14-07-93

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

Συγκλονίζει η μητέρα του 35χρονου ομογενή: Επίτηδες εκτέλεσαν τον γιο μου

Συγκλονίζει η μητέρα του 35χρονου ομογενή: Επίτηδες εκτέλεσαν τον γιο μου


Συντετριμμένη είναι η μητέρα του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών, στις Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.
Ο ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, την κατέβασε λίγο αργότερα η αλβανική αστυνομία, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών ή στον αέρα, ωστόσο αλβανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι άνοιξε πυρ κατά ανδρών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων.
"Κανείς δεν μας εξηγεί τίποτα. Με πέταξαν πέρα με το όπλο κι εγώ άνοιξα τα χέρια μου, δεν ήξερα τι γινότανε. Τους ρώτησα 'τι γίνεται παιδιά μου;'. Έσπασαν την πόρτα και τους λέω θα φέρω εισαγγελέα, δε σας αφήνω να μπείτε μέσα. Τα ρίξανε όλα κάτω", είπε συγκλονισμένη μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν τον σκότωσαν επίτηδες, απάντησε: "Επίτηδες. Έχουν μίσος για τον Ελληνισμό. Δεν χωνεύουν την Ελλάδα και τη Βόρεια Ήπειρο", ενώ ξεκαθάρισε ότι ο γιος της δεν είχε ποτέ μπλεξίματα με την αλβανική αστυνομία.
"Σήκωνε τη σημαία εδώ στην αυλή μας και το χαιρότανε. Είχε αυτό τον πόθο μέσα. Όλα τα χρόνια σήκωνε τις ελληνικές σημαίες και στόλιζε το χωριό για τους ήρωές μας. Το παιδί μου ήταν δραστήριο και λεβέντης και έξυπνο. Ήθελαν να τον λυγίσουν. Μου το φάγανε το παιδάκι μου. Τον προκάλεσαν", ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η δολοφονία έγινε και για εκφοβισμό για την ελληνική κοινότητα.
"Θα είμαι δυνατή για τον λεβέντη μου, που έπεσε σαν ήρωας για την Ελλάδα και για την Βόρεια Ήπειρο. Που ήμασταν μια ζωή σκλαβωμένοι από τους Αλβανούς. Δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε κεφάλι. Το παιδί μου δεν το συνέλαβαν", είπε.
Επεσήμανε ότι η ίδια τον είχε προειδοποιήσει αρκετές φορές για τον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του. «Εδώ, του έλεγα, υπάρχουν αρπακτικά. Πρόσεχε. Δεν φοβόταν αυτός. 'Δεν κάνω τίποτα', έλεγε», δήλωσε η κ. Κατσίφα.
Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα μίλησε και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι της ρήμαξαν το σπίτι και πήραν το στρατιωτικό μπουφάν.
"Μου έκαναν το σπίτι μου φύλλο και φτερό, τα γκρέμισαν όλα. Μου πήρα το στρατιωτικό του μπουφάν, που υπηρέτησε στην Ελλάδα . Ήταν λεβέντης και έξυπνο παιδί και το έφαγαν" τόνισε συγκλονισμένη.

ΠΗΓΗ: ΕΝΙΚΟΣ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"