ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ευνοϊκότερες οι συνθήκες για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους

Ευνοϊκότερες οι συνθήκες για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους μετά την ευρωκάλπη

Η Ευρώπη μπορεί να δείξει μεγαλύτερη επιείκεια για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν το φθινόπωρο, σύμφωνα με το Reuters και το Bloomberg.
Οι Ευρωπαίοι δανειστές της Ελλάδας μπορεί να δείξουν μεγαλύτερη επιείκεια στις φθινοπωρινές διαπραγματεύσεις για τη μείωση του βάρους του ελληνικού χρέους, για να αποφύγουν να θέσουν σε μεγαλύτερο κίνδυνο την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε στο Reuters Ευρωπαίος αξιωματούχος που έχει γνώση των συζητήσεων για τη βοήθεια προς την Ελλάδα.
«Το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί να απαλύνει τη στάση των πιστωτών στις συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους» δήλωσε ο αξιωματούχος.
Στο ίδιο μήκος κύματος, δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg αναφέρει ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές μπορεί να βοηθήσει τον Αντώνη Σαμαρά σηματοδοτώντας χαλαρότερους όρους αποπληρωμής του δημόσιου χρέους.
Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει ότι οι ηγέτες της ΕΕ, στον Βορρά και τον Νότο, επιδιώκουν να προωθήσουν τα επιχειρήματά τους για τη χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής σε όλη την Ευρωζώνη, μετά το μήνυμα κατά της λιτότητας που έστειλαν οι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι στις ευρωεκλογές.

http://photo.kathimerini.gr/files/ul/news/2_economy/euro_greece_350.jpg
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι που κέρδισε στις εκλογές και ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, που ήταν ο χαμένος, βασίστηκαν στα αποτελέσματα για να πιέσουν για την αναθεώρηση του γερμανικού μοντέλου μείωσης των δαπανών του προϋπολογισμού που εφαρμόζεται από το ξέσπασμα της κρίσης, πριν από τέσσερα χρόνια και πλέον.
Καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες της ΕΕ ετοιμάζονται για τη σύνοδό τους στο σημερινό δείπνο στις Βρυξέλλες, όπου θα συζητήσουν την πορεία τους μετά τη χωρίς προηγούμενο μεγάλη άνοδο των κομμάτων διαμαρτυρίας στις 28 χώρες της ΕΕ, δημιουργείται η δυναμική για χαλαρότερους δημοσιονομικούς κανόνες, σημειώνει το Bloomberg, προσθέτοντας ότι με την εύθραυστη πολιτική σταθερότητα στην Ευρωζώνη να βρίσκεται σε κίνδυνο, οι πολιτικοί ηγέτες ενίσχυσαν τις αξιώσεις τους για μεγαλύτερη ανοχή στις δημόσιες δαπάνες.
«Ζητούμε να αλλάξουν οι κανόνες ή να προσαρμοσθούν καλύτερα στις προσδοκίες μας. Ζητούμε να αλλάξουμε την προσέγγιση που είχε η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια» δήλωσε ο κ. Ρέντσι, χθες σε δημοσιογράφους στη Ρώμη.

ΠΗΓΗ: http://www.reporter.gr/

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ; ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΑ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΣΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν τον προσέχετε τον κόσμο σας οι άρχοντες της ΝΔ οταν καβαλάτε την εξουσία και μετά αυτός σας γράφει.....Συνέλθετε και μετανοείτε. Η τελική ώρα της κρίσεως έρχεται

ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σας είπα εγκαιρα απο την Τρίτη τις προβλέψεις μου γραπτώς. Σας έγραψα ότι στον δήμο Αμυνταίου θα υπάρξει αλλαγή στην περιφέρεια ανατροπή και στις ευρωεκλογές καθαρη διαφορα του πρωτου άνω των 3 μονάδων. Εσείς θα κρίνετε αν έπεσα μέσα σε αυτά που νωρίς σας είπα.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΝΔ;

ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΤΕ; ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΩ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΑΚΗ-ΝΔ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΠΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...

ΠΡΟΣ ΝΔ: ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ-ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΠΡΟΣ ΝΔ. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΔ

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΟΙ ΗΓΕΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΑΜΟΛΟΥΣΑΝ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Ε ΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΜΟΝΙΚΟ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Α.Ε ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ Η ΝΔ

ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ Η ΝΔ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ..

ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Με ανασχηματισμούς και άλλα μαντζούνια της μεταπολίτευσης ξεπερασμένα δεν αλλάζει το κλίμα. Αλλάξτε μυαλά πάψτε σαν υπάλληλοι να εφαρμόζετε τις τρέλες του Βερολίνου σηκώστε ανάστημα και αλλάξτε την άθλια οικονομική πολιτική. Αλλιώς σύντομα θά έρθει χειρότερο και τελικό μήνυμα. Καταλάβατε;

ΟΤΑΝ ΖΑΛΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΑΝΕΙΣ

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΥΠΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο λαος εστειλε αυστηροτατα μηνυματα σε ολους και αν δεν τα λαβουν κακο του κεφαλιου τους.Η οικονομικη πολιτικη που ακολουθηθηκε καταδικαστηκε και αν δεν υπαρξει αλλαγη αμεσως ερχονται χειροτερα μηνυματα.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"